View Full Version : گفتگو: ایجاد برچسب برای post های ارسالی
Rohollaes
شنبه 06 اسفند 1390, 11:32 صبح
سلام دوستان . در مورد نحوه ایجاد برچسب واسه پست های ارسالی اگه توضیحاتی دارید، توی این تاپیک نظراتتون رو بگید.
واسه پیاده سازی من از 3 تا جدول post,tag,post-tag استفاده کردم .
فیلدهای این جداول که معلومه
اما نحوه اضافه کردن تگ به هر پست رو چطور باید پیاده کرد تا تگ تکراری واسه پست های دیگه ایجاد نشه
چون برچسب ها رو داریم با کاما ، از هم جدا میکنیم , واسه هر پست ممکنه تگ ها تکراری ایجاد بشه
buggen
شنبه 06 اسفند 1390, 16:46 عصر
سلام
به نظر من توی دیتابیس Unique Constraint بذارید روی table های tag و post-tag به اینصورت که در جدول tag اسم تگ و در جدول post-tag ایدی پست و تگ باهم unique باشه
و میتونید یه Validation برای این کار بزارید
raziee
شنبه 06 اسفند 1390, 23:16 عصر
با سلام.
در هنگام ثبت/ویرایش پست شما اطلاعات مورد نیاز اون پست(هرچه که هست) رو دارید و یک لیست از تگ ها(که میتونید به هر روشی این لیست رو به دست بیارید)
اگه یک پست جدید باشه که تمام لیست تگ باید به پست اضافه بشه.
اگه پست باید ویرایش بشه ابتدا هر تگ که قبلا وجود داشته و در لیست تگ ها نیست حذف خوواهند شد و بعد هر تگ که در لیست وجود داره اما در بانک ثبت نشده به جدول post-tag اضافه میشه.
مهم نحوه ی بدست آوردن لیست تگ هاست.
شما میتونید یک CheckBoxList داشته باشید که تگ ها به این CheckBoxList بایند شده باشند و کاربر تگ ها رو انتخاب کنه(یا هر روش دیگه) که در این حالت ابتدا تگ ها در سیستم موجود هست.
حالت دیگه اینکه شما تگ ها رو به صورت یک string بفرستید که بوسیله ی یک کاراکتر خاص split شده و به یک لیست تبدیل خواهند شد. چون این تگ ها ممکنه! در سیستم موجود نباشه ابتدا بررسی شده و اگر در بانک موجود نباشه ، اضافه شوند.
bftarane
سه شنبه 09 اسفند 1390, 16:20 عصر
دليل ايجاد برچسب براي پست هاي ارسالي چيه؟
ميشه سايتي مثال بزنيد که از اين توش استفاده شده باشه؟
Rohollaes
سه شنبه 09 اسفند 1390, 17:53 عصر
این کار به چند دلیل استفاده میشه. یکی به عنوان دسته بندی کردن مطالب و دسترسی به موضوعات مرتیط با مطلب ، همچنین برای بالا بردن رتبه Seo استفاده میشه
مثلا این سایت و که یکی از دوستان نوشته ببینید:
http://peykeit.com
naser2009
سه شنبه 09 اسفند 1390, 20:53 عصر
سلام دوسته من
تگ ها میتونه استفاده های مختلفی داشته باشه :
1) جستجو بر اساس تگ ها و کلمات کلیدی - کاربر با کلیک بر روی تگ ها آن کلمه را در سایر پست ها جستجو می کند
2) دسته بندی مطالب
3) ارتقاء Seo سایت
و....
موقع درج کردن تگ ها هم میتونید از جی کوئری و پلاگین autocomplete استفاده کنن و تگ های که تا به حال در جدول tag درج نشده رو درج کنین و تگ هایی که زده میشن رو در جدول posttag درج کنید
مثله همین سایت برنامه نویس خودمون دیگه!
یا علی مدد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.