View Full Version : سوال: دسترسی به فایل روی سیستم دیگر بدون استفاده از share
daneshmand1354
شنبه 06 اسفند 1390, 14:39 عصر
با سلام
در سیستمهای اتوماسیون اداری وقتی یک فایل pdf یا doc را به نامه ای ضمیمه میکنیم.میخواهیم در سیستم دیگر به این فایل دسترسی داشته باشیم ولی نه از طریق share کردن زیرا از طریق share کردن همه کاربران شبکه به این فایل به راحتی دسترسی پیدا میکنند.
لازم به ذکر است که Firewall و آنتی ویروس کامپیوتری که این فایلها روی آن است خاموش است یعنی نگرانی از این بابت وجود ندارد
در ضمن این کار عملی است زیرا در یک سیستم اتوماسیون دیده ام که بدون استفاده از share کردن به این فایلها دسترسی پیدا میکند.
اگر دوستان در این رابطه اطلاعاتی دارند لطفا راهنمایی کنند.
Mask
شنبه 06 اسفند 1390, 15:01 عصر
چرا این سوال رو در قسمت شبکه نپرسیدید.
اگه برنامه کلاینت و سرور باشه با درخواست برنامه سرور از کلاینت ، فایل مورد نظر رو ارسال کنید.
Felony
شنبه 06 اسفند 1390, 22:09 عصر
من تو شرکت برای یکی از ارگان های دولتی این قسمت سیستم اتوماسیون رو به صورت زیر طراحی کردم :
- یک فایل با ساختار شخصی ایجاد کردم :
۱- هدر فایل ( اطلاعاتی مثل فرستنده , گیرنده , تاریخ ارسال و ... )
۲- عنوانین و متن نامه
۳- امضا ( دیجیتال )
۴- فایل های ضمیمه
همه این ۴ قسمت به صورت کد شده با هم ترکیب میشن و یک فایل مستقل رو تشکیل میدن و این فایل روی سرور ذخیره میشه , حالا هر شخصی تو برنامه سیستم خودش وقتی با نام کاربریش وارد میشه برنامه لیست نامه هایی که مربوط به اون شخص هست رو نمایش میده و با باز کردن نامه کل فایل مرتبط با اون نامه از روی سرور به کلاینت درخواست کننده ارسال میشه و روی کلاینت دیکد میشه و اطلاعات به صورت تفکیک شده نمایش برای اون شخص نمایش پیدا میکنه , البته میشه این مورد رو تو خود بانک هم پیاده سازی کرد ولی با توجه با امکانات مورد نیاز برای این ارگان به نظر من پیاده سازی این روش در این مورد بهینه تر بود .
daneshmand1354
یک شنبه 07 اسفند 1390, 09:33 صبح
من تو شرکت برای یکی از ارگان های دولتی این قسمت سیستم اتوماسیون رو به صورت زیر طراحی کردم :
- یک فایل با ساختار شخصی ایجاد کردم :
۱- هدر فایل ( اطلاعاتی مثل فرستنده , گیرنده , تاریخ ارسال و ... )
۲- عنوانین و متن نامه
۳- امضا ( دیجیتال )
۴- فایل های ضمیمهبا سلام خدمت استاد گرانقدر جناب آقای تاجیک
ما همیشه از راهنمایی های ارزنده شما استفاده کرده ایم
ولی با این توضیح مختصر من متوجه نشدم که شما چه کار کرده اید
اولا آیا هدر فایل و عناوین و متن نامه را در اسکیوال ایجاد کرده اید یا در جای دیگر
دوم چگونه این فایلها را کد و دیکد کرده اید
سوم سوال اصلی من اینست که چگونه سرور میتواند یک فایل را با دستور برنامه نویس به کلاینت ارسال کند
ممنون از راهنمایی شما
daneshmand1354
یک شنبه 07 اسفند 1390, 09:35 صبح
اگه برنامه کلاینت و سرور باشه با درخواست برنامه سرور از کلاینت ، فایل مورد نظر رو ارسال کنید
روش ارسال فایل از سرور به کلاینت چیه ؟
آیا این کار با دستورات ویندوز انجام میشه ؟
لطفا از هر روشی که این کار را انجام میدهید توضیح دهید
program103
یک شنبه 07 اسفند 1390, 10:57 صبح
سوال من هم مشابه سوال آقای دانشمند هست. لطفا اساتید محترم جواب بدهند.
Mask
یک شنبه 07 اسفند 1390, 12:07 عصر
من هنوز استاد نشدم:خجالت:
روش آقای تاجیک برای خودش یه روشه .(روش جالبی هم هست . ایشون استاده منه:بوس::قلب:).
اما روشی رو که من انجام دادم در برنامه هام به این صورته:
برنامه ای نوشتم دارای 2 نسخه کلاینت و سرور .
سمت سرور :
1- شاخه ای میسازم مثلا به اسم ُClient1
2 - اطلاعات مربوط به این کاربر رو میریزم داخلش.
سمت کلاینت :
1- به برنامه سرور وصل میشم.
2- از سرور درخواست میکنم که اسم فایل یا شاخه های مسیر شاخه Client1 رو برام ارسال کنه.
3- در برنامه کلاینت بعد از دریافت لیست . در یه لیستی که خودم ساختمش (میتونید مثلا از لیست ویو استفاده کنید) اسامی فایلها و شاخه های موجود در شاخه Client1 سمت سرور رو به کاربر نمایش میدم.
4- حالا اگه کاربر مثلا بخاد از لیست فایلهایی که داره میبینه مثلا فایل amar.doc رو ببینه. مثلا با دبل کلیک بر روی اسم فایل یه پیغام به سرور میدم که من این فایل رو میخام.
5- سرور هم این فایل رو شروع میکنه به ارسال برای برنامه کلاینت.
6- برنامه کلاینت فایل رو دریافت میکنه و در مسیری که تعیین کرده ذخیره میکنه.
البته تمامی این مراحل رو من با TCP انجام میدم. اگه سرعت براتون مهمه میتونید از UDP هم استفاده کنید.
موفق باشید.
daneshmand1354
یک شنبه 07 اسفند 1390, 12:39 عصر
البته تمامی این مراحل رو من با TCP انجام میدم. اگه سرعت براتون مهمه میتونید از UDP هم استفاده کنید.
مشکل من اینست که روش انتقال را نمی دانم لطفا در مورد TCP,UDP بیشتر توضیح بدهید.
من در این رابطه چیزی نمی دانم و میخواهم این کار را در DElphi7 و یا با استفاده از امکانات ویندوز انجام دهم.
Mask
یک شنبه 07 اسفند 1390, 13:07 عصر
مشکل من اینست که روش انتقال را نمی دانم لطفا در مورد TCP,UDP بیشتر توضیح بدهید.
من در این رابطه چیزی نمی دانم و میخواهم این کار را در DElphi7 و یا با استفاده از امکانات ویندوز انجام دهم.
در مورد تمامی این پرتکل ها در قسمت شبکه به صورت کامل توضیح داده شده.
میتونید از سمپل های ساده موجود در اون بخش استفاده کنید.
h_mohamadi
یک شنبه 07 اسفند 1390, 16:13 عصر
در مورد تمامی این پرتکل ها در قسمت شبکه به صورت کامل توضیح داده شده.
میتونید از سمپل های ساده موجود در اون بخش استفاده کنید.
می شود دوستان لینک سمپل را در این تاپیک بگذارند
Felony
یک شنبه 07 اسفند 1390, 17:33 عصر
ولی با این توضیح مختصر من متوجه نشدم که شما چه کار کرده اید
یک فایل با فرمت شخصی خودم و با Data Structure شخصی خودم ایجاد کردم .
اولا آیا هدر فایل و عناوین و متن نامه را در اسکیوال ایجاد کرده اید یا در جای دیگر
هر نامه ای ( شامل متن و عنوان نامه و مشخصات فرستنده و گیرنده و فایل های ضمیمه اون نامه ) در قالب یک فایل روی سرور ذخیره میشه و بهش یک ID اختصاص داده میشه و این ID داخل SQL Server به همراه ID شخص فرستنده و ID شخص گیرنده و عنوان نامه ذخیره میشه , حالا مثلا کلاینت x به سیستم اتوماسیون Login میکنه و میخواد لیست نامه هاش رو ببینه , با یک سلکت ساده لیست نامه هایی که ID گیرندشون با ID این کاربر یکی هست به کاربر نمایش داده میشه و کاربر با کلیک روی هر نامه یک درخواست به سرور میفرسته و سرور بررسی میکنه ببینه این ID درخواست شده مربوط به کدوم فایل هست و آیا این کاربر اجازه دسترسی به این نامه رو داره و فایل رو برای برنامه کاربر ارسال میکنه , برنامه کاربر با دریافت فایل اون رو دیکد میکنه ( اطلاعاتی مثل عنوان نامه , نام فرستنده , تاریخ , متن نامه و فایل های ضمیمه رو تفکیک میکنه ) و در قالب یک نامه الکترونیکی به کاربر نمایش میده .
دوم چگونه این فایلها را کد و دیکد کرده اید
الگوریتم های متفاوتی تو اینترنت پیدا میشه , در این مورد چون امنیت برای سازمان مربوطه خیلی مهم بود از ترکیب چندین الگوریتم استفاده کردم .
سوم سوال اصلی من اینست که چگونه سرور میتواند یک فایل را با دستور برنامه نویس به کلاینت ارسال کند
بارها در بخش شبکه دلفی در موردش بحث شده و خود من و دوستان دیگه چندین نمونه قرار دادن .
برای ارسال فایل میتونید از پکیج psTools هم استفاده کنید که تو این سایت خود من چندین بار در موردش صحبت کردم .
دلفــي
دوشنبه 08 اسفند 1390, 00:21 صبح
يه مثال ساده و كامل ضميمه مي كنم كه توسط سوكت نوشته شده و شما مي توني يه فايل رو تو شبكه بدون به اشتراك گذاشتن اون انتقال بديد ، بديهيه كه بايد دو برنامه داشته باشيد ، يكي سرويس دهنده و ديگري سرويس گيرنده ، يه كم باهاش ور بريد خودتون متوجه موضوع مي شيد .
موفق باشيد
Mask
دوشنبه 08 اسفند 1390, 09:42 صبح
يه مثال ساده و كامل ضميمه مي كنم كه توسط سوكت نوشته شده و شما مي توني يه فايل رو تو شبكه بدون به اشتراك گذاشتن اون انتقال بديد ، بديهيه كه بايد دو برنامه داشته باشيد ، يكي سرويس دهنده و ديگري سرويس گيرنده ، يه كم باهاش ور بريد خودتون متوجه موضوع مي شيد .
موفق باشيد
ممنون از شما بابت کد. اما مشکل این کد اینه که باید حتما مسیر فایل و اسم فایل را کامل بدونید.
البته من ایندی رو نسبت به سوکت ترجیح میدم.(یه جورایی هلو بپر تو گلو میشه:لبخند:)
daneshmand1354
دوشنبه 08 اسفند 1390, 21:24 عصر
الگوریتم های متفاوتی تو اینترنت پیدا میشه , در این مورد چون امنیت برای سازمان مربوطه خیلی مهم بود از ترکیب چندین الگوریتم استفاده کردم .استاد گرانقدر جناب آقای تاجیک
با سلام
ما اگه حال وبگردی را داشتیم که مزاحم حضرتعالی نمی شدیم
اگه میشه لطف کنید یکی دوتا از این آلگوریتمها را بگذارید یا لینک بدهید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.