ورود

View Full Version : مبتدی: سوال تکست باکس

mahdi.fa
یک شنبه 07 اسفند 1390, 20:07 عصر
با سلام دوستان و مدیران محترم تالار حدود چند هفته است که من تا حالا چند تا تاپیک گذاشتم در مورد سوال از تکست باکس اگه لطف کنید و جواب سوال حقیر را بدید شرمنده کرده اید کلی برنامه نوشته ام تا اینکه این اطلاعات را داخل این تکست باکس قرار بدهم و ذخیره کنم ولی یک گیر کوچک به اون افتاده که بلد نیستم از همیاری شما ممنون هستم .
سوال:
داخل برنامه ام یک تکست باکس هستش که برای اینکه اطلاعات به اون ارسال کنم باید از داخل word کپی کنم و داخل تکست باکس قرار بدهم ولی داخل تکست باکست مثل اینکه فقط حروف"ی" را علامت سوال قرار میدهد فونت را تغییر دادم درست نشد، فونت را tahoma قرار دادم ویا اینکه از کدی که حرف یا را به علامت سوال تبدیل کند استفاده نکرده ام ، در ضمن این مشکل فقط در صورت کپیکردن از word به تکست باکس هستش و لی از دیگر صفحه ها مثل صفحه ی وب این مشکل وجود ندارد ممنون میشوم اگر کسی بتواند مشکلم را حل کند :خجالت::گریه::متفکر:

Mahdi_vb6
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 10:15 صبح
من هم این مشکل رو دارم با این تفاوت که برای تمام حروف
و وقتی هم که داخل text فارسی تایپ می کنم چیز های عجیب تایپ میشه.لطفا کمک کنید

Veteran
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 10:59 صبح
مجموعه ایی از فونت های فارسی قرار دادم
بریزین توی فولدر
C:\Windows\Fonts
بعد تکست باکس رو انتخاب کنید و فونت رو انتخاب کنید
مشکلتون حل میشه
http://s2.picofile.com/file/7328018274/B_Font.rar.html

asadolah
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 23:38 عصر
سلام
منم یه مشکلی دارم مشابه همین مشکل! با این تفاوت که فونت فارسی فقط روی لیبل هام بصورت کاراکترهای عجق وجق نوشته میشه ولی روی کلیدهای کامند(commandbutton)این مشکل رو ندارم لطفا راهنمایی بفرمایید

Veteran
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 01:16 صبح
از فونت ها استفاده کنید

asadolah
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 10:44 صبح
مشکلم با استفاده از فونتها حل شد ولی چطور میشه فونت پیشفرض رو تغییر داد.

Veteran
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 18:39 عصر
شما اول فونت فورم رو تنظیم کنید بعد هز ابجکتی (لیبل و کامند باتن و تکست باکس و ............ ) رو بزارید روی فرم, فونت اون ابجکت به فونتی که برای فرم تنظیم کردید تغییر میکنه

محمد فدوی
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 19:07 عصر
من فكر مي كنم مشكل اكثر دوستان به يه دليل ديگست...
البته شايدم اشتباه بگم ولي مي گم! :گیج:
از مسير زير از سربرگ Advanced زبان فارسي رو براي برنامه هايي كه استاندارد يوني كد رو پشتيباني نمي كنن (مثل VB6) انتخاب كنيد:
Control Panel > Regional and Language Options > Advanced
فكر مي كنم با يه بار ريست كار حل بشه! :لبخندساده:
البته نوع فونت هم خيلي مهمه ها! براي امتحان از Tahoma، Times New Roman يا Arial استفاده كنين.

SlowCode
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 19:32 عصر
برای ویندوز XP مثل تصویر زیر عمل کنید. و برای ویندوز سون هم جناب MohamadF توضیح دادن.