View Full Version : سوال: چرا دیتا بیسم در error . visual stdio میده؟
ali_sonami
دوشنبه 08 اسفند 1390, 01:09 صبح
من بدئ مدتی پروژه ام رو باز کردم.حالا که میخوام باهاش کار کنم دیتابیسم error mide وپروژه ام باز نمیشه
این ارور میاد
http://1.bren.site11.com/images/cf9902e0f616.jpg
چیکار باید بکنم؟ کمکم کنید لطفا...
ali_sonami
دوشنبه 08 اسفند 1390, 13:06 عصر
merc az in hame tavajoh vaghean....
Saber Mogaddas
دوشنبه 08 اسفند 1390, 13:10 عصر
سلام
تو تالار asp مطرح کنید اینجا به ج.اب نخواهید رسید..
p.parsaee
سه شنبه 09 اسفند 1390, 05:20 صبح
فكر كنم به طريق زير درست بشه
اول اينكه ديتابيس sql خودتو بايد در محيط sql server اتچش كني (attach)، چون ديتابيس به اس كيو ال attach نكردي مسير مطلق و كاملش ذكر شده (توي خطا) كه عكسشو برامون گذاشتي (اين نكته رو بگم كه خود sql به احتمال زياد به طور اتوماتيك ديتابيس مورد نظر تو رو اتچ كرده از قبل، بايد اونو deattach كني و بعد خودت مستقيما ديتابيس رو attach كني)
مرحله بعد اينه كه به ويژوال استوديو بري ، فايل web.config رو بازش كني و بعد توي قسمت <connectionstrings> يه همچين چيزي مي بيني (توي عكس فايل Webconfig) رو نگاه كن
قسمت مشخص شده رو بايد تغييرش بدي، حالا چطوري؟ :متفکر:
اول اين سوال بايد پيش بياد خوب چي جاي رشته اتصال (connectionstring) قبلي كه توي Web.config ذخيره شده بزاريم؟ :متفکر: راه حل اينه كه به server explorer بري (اگه نمي بينيش بايد به منوي view بري و گزينه server explorer رو كليك كني) و بعد روي دكمه زرد رنگ بالاي اون كليك كني (يه دكمه زرد رنگ هست كه وقتي روش ميري يه tooltip نشون داده ميشه كه توش نوشته connect to a database) . اگه برات پيدا كردنش سخته يه روش ديگه هم هست. روي گزينه data connections كليك راست كن و روي گزينه add connection كليك كن
كليك كن تا پنجره اي شبيه به پنجره اي كه عكسشو گذاشتم ببيني (عكس 1)
عكسو ديدي؟ خوب حالا توي قسمت server اسم سرور خودتو مي نويسي اي بابااااااااااااااااااااا :گریه:
اسم سرور ديگه چيه؟ الآن ميگم :لبخند:
به احتمال زياد يكي از اين دو گزينه هست:
الف ) (local)\sqlexpress
ب ) (local)
خوب نوشتي؟ :لبخندساده:
وقتي اين كارو كردي ميري به قسمت پايين تر يعني connect to a database و توي زير قسمت select or type a databse name كه يه كامبو باكس هست يا اسم ديتابيس خودتو بنويس يا هم اينكه اونو از ليست انتخاب كن (اگه نبودش توي ليست ، اسمشو خودت بنويس)
خوب رفيق نوشتي؟ خوبه حالا ميخواهيم ببينم به ديتابيس به صورت موفقيت آميز وصل ميشيم؟!!! تست مي كنيم روي دكمه test connection كليك كن ببين پيغام خطا ميده يا نه پيغام موفقيت آميز بودن اتصال ميده
اگه به صورت موفقيت آميز وصل شدي حالا روي دكمه advanced كيليك كن يه پنجره به اسم advanced properties ظاهر ميشه توي پايين ترين قسمت اين پنجره كه مشخص كردم (توي عكس شماره 2) يه تكست باكس مي بيني هر چي توشه كپيش كن بعد اين دو تا پنجره كه عكسشو گذاشتم ببند
به فايل Web.config برو ، در قسمت مشخص شده توسط خودم (عكسو ميگم) هرچي مي بيني پاك كن و بعد اون چيزي رو كه الآن كپي كردي paste كن
:تشویق:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.