View Full Version : افزار سرعت بارگیری اطلاعات در Crystal Report
Soltanisoft
دوشنبه 08 اسفند 1390, 12:18 عصر
سلام به دوستان عزیز
من یه برنامه با VS 2010 نوشتم که برای چاپ گزارشات اون از Crystal Report استفاده کردم
فقط هنگام نمایش پیش نمایش در Crystal Report بارگذاری خیلی کند صورت میگیره :متفکر: :متعجب: می خواستم بدونم کسی راه حلی سراغ داره یا اینکه این مسئله عادی و از نقطه ضعفهای این کنترل می باشه.
vahdani_d
دوشنبه 08 اسفند 1390, 16:10 عصر
من تازه دارم Crystal Report رو میخونم و باهاش کار میکنم اما تو همین مدت کوتاه چند تا نوشته و نظر و مطلب خوندم که Crystal Report طبیعتش کنده و به نظر این مشکلش باشه تا حالا که راه حل این مشکل رو ندیدم
barnamenevisforme
دوشنبه 08 اسفند 1390, 21:04 عصر
بهترین راه حل اینه که فرمی که حاوی یک crystal report هست رو اول بدون پر کردن داده های dataset بارگذاری کنیم.همچنین بعد از اون بهتره که dataset مربوطه رو با فیلتر گذاری پر کنیم.و حتی الامکان از بارگذاری همه داده ها در اون خودداری کنیم چون موقع تبدیل کردن گزارش به فرمت pdf یا ... دچار مشکل میشیم.
Soltanisoft
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 07:46 صبح
بهترین راه حل اینه که فرمی که حاوی یک crystal report هست رو اول بدون پر کردن داده های dataset بارگذاری کنیم.همچنین بعد از اون بهتره که dataset مربوطه رو با فیلتر گذاری پر کنیم.و حتی الامکان از بارگذاری همه داده ها در اون خودداری کنیم چون موقع تبدیل کردن گزارش به فرمت pdf یا ... دچار مشکل میشیم.
ممنون از دوست عزیزم
آره با این کاری که گفتی خیلی سرعت Load ابزار کریستال بالا میره.... البته باید بگم برخی خطاهای Runtime که ناخداگاه گه گاه رخ میده هم دیگه
مثلاً خطای
Object refrence not set to an instance of an object که واسش یه تاپیک زدم و کسی جواب نداد با این راهنمایی از بین رفت .با سپاس از راهنماییت. :تشویق:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.