PDA

View Full Version : سوال: شروع سیلورلایت

mehrshadms
دوشنبه 08 اسفند 1390, 18:07 عصر
سلام اول می خوام بدونم سیلورلایت چیه و به چه درد می خوره ؟
2 - ایا از سیلورلایت برای طراحی کامل یک وب سایت استفاده میشه ؟

newsoft
دوشنبه 08 اسفند 1390, 21:31 عصر
جستجو کن پیدا میکنی
http://www.dotnettips.info/2010/09/silverlight_21.html (http://www.dotnettips.info)
من خودم یه دو ماهی میشه دارم با هاش کار می کنم
ولی بدرت سایت های اینترنتی نمی خوره
بیشتر برای برنامه های تحت وب داخل سازمانی خوبه

Mehdi Naderi
دوشنبه 08 اسفند 1390, 21:54 عصر
سلام اول می خوام بدونم سیلورلایت چیه و به چه درد می خوره ؟
2 - ایا از سیلورلایت برای طراحی کامل یک وب سایت استفاده میشه ؟

سیلورلایت برای ایجاد برنامه های RIA مورد استفاده قرار میگیرد و با نصب یک افزونه در مرورگر کاربر نهایی برنامه طراحی شده با سیلورلایت قابل مشاهده است مشابه فلش شرکت ادوبی است و مایکروسافت هدفی جز حذف فلش نداشت
برنامه هایی که با SL طراحی گردند این قابلیت ها را دارند

در مرورگر وب که افزونه سیلورلایت را نصب داشته باشند قابل اجرا هستند
امکان اجرای خارج از مرورگر را نیز دارند
از نظرطراحی ظاهر زیبا دارند
برای طراحی سایت بر پایه سیلورلایت میتوان از ویژوال استودیو و یا Expression Blend بهره برد در واقع میتوان قسمت طراحی و کدنویسی آن را کاملا تفکیک کرد
بر روی سیستم عامل های مختلف اجرا میگردند
نکته مهم در مورد سیلورلایت عدم شفافیت کامل مایکروسافت در مورد توسعه های آتی روی آن با ارائه ویندوز 8 است که اما و اگرهای زیادی را در مورد آن و همچنین WPF ایجاد کرد

sunn789
سه شنبه 16 اسفند 1390, 22:44 عصر
سیلورلایت برای ایجاد برنامه های RIA مورد استفاده قرار میگیرد
صرفاً برای برنامه های RIA نیست ابنجور که اول نوشته بودین خواننده فکر میکنه فقط برای Ria کاربرد داره و کاربر جدید اصلاً نمیدونه Ria چیه.
از بابت نقدم معذرت میخوام

Arezoo62
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 00:53 صبح
دوستان RIA چی هست؟
آیا میشه به عنوان یک نرم افزار مالتی مدیا ازش استفاده کرد؟ (مثلا از فلش میشه تحت این موضوع هم استفاده کرد)
اینکه گفته شد بخش طراحیش با کد نویسیش متفاوته یعنی چی؟
در آخر من زمان زیادی برای یادگیری فلش گذاشتم و تا حدی مسلط هستم آیا به نظرتون برای یادگیری سیلور لایت هم اقدام کنم؟ تو بازار کار ایران بدرد می خوره؟

ممنون میشم جواب سوال هام و بدید با اینکه اماتوره

sunn789
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 17:11 عصر
سلام
مدتی که سیلور لایت کار میکنم معمولاً عملی با ria اشنام
اما تو عمل بهتون بگم یه تکنولوژیه که کامل کننده سیلور لایته مثلاً برای تشخیص حویت میتونید از این تکنولوژی در داخل سیلور لایت استفاده کنی یادم هستاول که سیلور لایت اومده بود RIA همراهش نبود بعداً اضافه دون RIA هم توی سیلور لایت برنامه نویسی مکنی
اما طراحی با گرافیک جدا هست رو یه کم کنگ پرسیدین آیا تا به حال با WPF برنامه نوشتین ؟
دو تا وضعیت پیش میاد یکی اینکه ماکروسافت با این تکنولوژی جدید قسمت طراحی رو از قسمت کد نویسی جدا کرده یعنی شما طراحی رو با کدهای XAML مینویسید و کد نویسی #C و یا VB رو در قسمت جدا گانه ای انجام میدهید
اما یه چیز دیگه که تازگی ها کاربران فکر میکگن جداست و کلاً فرق میکنه استفاده از Expresstion هست
شما تمام کارهایی رو که گفتم میتونید یا ویژوال استادیو 2008 به بعد انجام بدین
اما یه نرم افزار دیگه که میتونید در طراحی کمک بگیرید و به صورت ویژال به شما کمک میکنه و خودش کدهای XAML رو میسازه همون نرم افزار Expresstion هست , و یا بهتر بگم بسته نرم افزاری EXPRESSTION که خودش شامل چند تا برنامه است . که یه سری کار باهاش توی تالار wpf توست دوست عزیز اقا مهدی گذاشته شده
برای اینکه بدونید دنبالش کنید و یا نه هم میتونید یه پروژه سیلور لایت که شاید استفاده از RIA داخلش باشه و یا نباشه (که بهتره باشه ) رو ایجاد کنید بعداً ما و دوستان برای ادامه در خدمتیم

d_derakhshani
سه شنبه 08 فروردین 1391, 19:43 عصر
اول بگم كه RIA Services رو مخفف نكنيد.
RIA مخفف Rich Internet Application هست و به برنامه هايي اطلاق ميشه مي تونن محتواي غني را تحت وب تدارك ببينن، مثل سيلورلايت، مثل فلش. از اونجا كه WCF RIA Services براي سيلولايت كه RIA مي باشد توليد شد اسمش رو به اين نام، نام گذاري كردن. در واقع سرويسي از نوع ‍‍WCF هست كه براي سيلورلايت توليد شده.

اما اينكه سيلورلايت براي ساخت يك وب سايت كامل استفاده ميشه يا نه؟ توصيه اكيد مي كنم اين كار رو نكنيد. چرا؟چون اين يك افزونه است كه هنوز به اندازه فلش بين كاربران معمولي اينترنت فراگير نشده. خوب كاربر مياد تو سايت شما با يه صفحه مواجه ميشه كه سيلورلايت در سيستم شما نصب نيست كليك كنيد تا نصب شه. فكر مي كنيد كاربر چيكار ميكنه؟فايل حدود 5mb سيلورلايت(كه با سرعت اينترنت ايران هنوز براي اكثر كاربرا يعني زياد) رو دانلود مي كنه؟يا ميزاره درميره؟معلومi اكثرا ميزان ميرن و اين يعني يك كابوس براي يك سايت.
من حتي پيشنهاد نمي كنم يك سايت رو كامل با فلش طراحي كنيد(براي نمونه بگم يكي از شركت هايي كه من ميشناسم كه خيلي در طراحي سايت هاي فلش خبره هستند، جديدا ميبينم تمام سايت هايي كه ميسازن حتما نسخه معموليش رو هم ميزارن.)
كلا بگم براي توليد يك سايت خوب و عالي HTML 5، CSS 3 و JQuery كفايت ميكنه(مهم نيست ميخايد از ASP.Net، ASP.Net MVC يا php استفاده كنيد)
اما پس جايگاه سيلورلايت كجاست؟ توليد نرم افزار هاي تحت وب. نرم افزار تحت وب يك فاكتور بسيار مهم داره: كاربرهاي ويژه خود رو داره. مثلا توليد نرم افزار دبيرخانه يك ارگان در سطح كشور يا سازمان رو در نظر بگيريد، مشخصه كه اين برنامه در شبكه اختصاصي سازمان اجرا ميشه و كاربران آن كامل مشخص و تعيين شده است و آنها كارمندان اون ارگان هستند. حالا همين ارگان ميتونه براي كاربرهاش برنامه رو از طريق اينترنت هم در دسترس قرا بده، اون موقع باز برنامه كاربرهاي مشخص و ويژه خود رو داره اما اين بار در بستر اينترنت. مشخص كه اين برنامه براي همه(مثل سايت) در اينترنت قرار داده نشده.
در يك قانون كلي ميشه گفت: هرچه Universality برنامه شما بالاتر ميره دليل استفاده از سيلورلايت كم ميشه.
در توليد نرم افزار(تحت وب) فلش اصلا قابل مقايسه با سيلورلايت نيست و سيلورلايت برنده بلامنازعه خواهد بود.

in_chand_nafar
سه شنبه 08 فروردین 1391, 20:01 عصر
آشنایی با WCF RIA Serivces
http://www.nikamooz.com/index.php?option=com_content&view=article&id=133:-datagrid-silverlight-wcf-ria-services&catid=43:silverlight&Itemid=112