View Full Version : نحوه اتصال کلاینتها به بانکsqlدربرنامه سمت سرور
hadis shaeidi
دوشنبه 08 اسفند 1390, 18:23 عصر
من 2برنامه باvs2008نوشتم (کلاینت/سرور تحت شبکه)که درپوشهdebugبرنامه سرورفایلهایmdfوldfپایگاه داده روگذاشتم که کلاینت بتونن بهش متصل بشن.درضمن تمام جداولم دربرنامه کلاینت طراحی شده .حالا connectiostringسمت کلاینت روبدین شکل تعریف کردم:
connectionString = "server=" + this.serverName + ";Initial Catalog=UNIVERSITY_Data.MDF;Integrated Security=True";
مشکل اینجاست که وقتی اجرامیکنم نمیتونه به دیتابیس متصل بشه؟
شماراهی داریدکه موقع اجراکردن فایلهای پایگاه داده که سمت سرورگذاشتم بطورخودکاردرپایگاه دادهsqlقراربگیرن؟
درضمن من باsql2008کارمیکنم
shobair
سه شنبه 09 اسفند 1390, 11:57 صبح
سلام
مد Authentication در SQL Server رو چی گذاشتین؟
Windows Authentication یا SQL Server Authentication؟ اگر ویندوز باشه فقط از روی خود سرور میتونید متصل بشید.
شبیر
hadis shaeidi
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 11:12 صبح
مدش روWindows Authentication گذاشتم.منظورتون اینه که درمدsqlباشه ؟چون من میخوام کلاینتابه پایگاه داده برنامه سمت سرورم دسترسی داشته باشن.
بایدچیکارکرد؟
سوال بعدی اینه که میخوام برنامموexeکنم آیانیازی هست بیام مراحل ساخت دیتابیسم رودرsqlexpressانجام بدم وسپس داخل خودبرنامه سروربیام روی نام برنامم کلیک راست کرده add new itemبزنم وبانک رواضافه کنم.یا همینکه توپوشهdebugسمت سرورقرارداره دیتابیسم کافیه دیگه نیازی بهaddکردن نیست؟
Reza_Yarahmadi
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 23:45 عصر
درست متوجه نشدم! شما از نسخه SQLExpress استفاده میکنید یا از SQL Server (منظور نسخه ای که همراه VS ارائه شده یا نسخه اصلی و مجزا SQL Server)؟
اگر از Express استفاده میکنید نمیتونید بصورت شبکه بهش کانکت بشید. در صورتی هم که از SQL Server استفاده میکنید همون طور که دوستمون گفتند باید از مد SQL Server Authentication استفاده کنید و با استفاده از یوزر و پسورد SQL Server به دیتابیس کانکت بشید.
جدای از این مسائل برنامه های کلاینت / سرور برای این ساخته میشه که کلاینت ها مستقیم با دیتابیس در ارتباط نباشند و تمام درخواست های کلاینت ها به برنامه سرور فرستاده بشه و برنامه سرور نتایج درخواست ها روی دیتابیس رو به کلاینت ها برگردونه.
سوال بعدی اینه که میخوام برنامموexeکنم آیانیازی هست بیام مراحل ساخت دیتابیسم رودرsqlexpressانجام بدم وسپس داخل خودبرنامه سروربیام روی نام برنامم کلیک راست کرده add new itemبزنم وبانک رواضافه کنم.یا همینکه توپوشهdebugسمت سرورقرارداره دیتابیسم کافیه دیگه نیازی بهaddکردن نیست؟
بودن فایل در آدرسی که در کانکشن استرینگ قید شده کفایت میکنه. زمان ساخت ست آپ ، فایل بانک رو بر اساس مکان فایل اجرایی برنامه و کانکشن استرینگ تعیین کنید.
hadis shaeidi
جمعه 12 اسفند 1390, 16:58 عصر
من ازنسخه اصلی ومجزاsql serverاستفاده میکنم .نه express.
ممنونم ازراهنمایی های خوبتون.
موفق باشید
hadis shaeidi
جمعه 12 اسفند 1390, 17:11 عصر
حالامیخوام تومدsql serverبرم.user nameوpasswordروچی بنویسم چون من موقع نصبsqlپسوردواردنکردم.
الان هرچی نامی که جلوی قسمتserver nameهست بایه پسورددلخواه واردمیکنم خطامیده.واردنمیشه.میشه راهنمایی کنیدلطفا؟
barnamenevisforme
جمعه 12 اسفند 1390, 17:15 عصر
سلام
اونطور که از connectionstring شما بر میاد معلومه که از sql server مجزا استفاده کردید.
تنظیمات فایل exe نیاز به تغییر نداره فقط باید نام سرور توی connectionstring قید بشه مثلاali_computer
بعد از اینکه sql serverرو روی ali_computer نصب کردید.در بخش sql server/security/logins باید userمورد نظر رو add کنید،بعد در بخش و database/security/users باید user اضافه شده رو add کنید.همچنین توی بخش group policy سرور هم باید یه سری تغییرات بدید.بعد از انجام اینها برنامه کلاینت اجرا میشه .
hadis shaeidi
جمعه 12 اسفند 1390, 21:41 عصر
ممنونم ازپاسختون ولی من خوب متوجه نشدم.
من خواستم بدونم user name وpasswordچطوری بدست بیارم؟
بعدش این تنظیماتی که شمامیگیدکجاست تومراحل نصب sql؟
من پیدانمیکنم.
بعدشمافرمودیدنام سرورتوی connectionstringنوشته بشه خوب شمااگه بالاترconnectionstringمنودیده بودیدنوشتمservernameیعنی نام یاهمونipسرورم.فکرنکنم دیگه نیازی به نام کامپیوترباشه.
barnamenevisforme
جمعه 12 اسفند 1390, 22:55 عصر
اول در مورد connectionstring :این connectionstring مربوط به سیستمیه که برنامه شما روی اون نصبه،یعنی به عبارتی client
در صورتی که اگه شما sqlserver رو روی سرورتون نصب کنید باید نام جدید داده بشه یا روش راحت تر اینه که نام سیستم سرورتون رو در بخش computername تغییر بدید به همون نامی که برنامتون رو روش نوشتید.okالبته اگه کامپیوتر اول جزئ شبکست name/conflict ایجاد میشه که اینم راه داره.جابجایی نام دو سیستم
دوم:تنظیم های مربوط به sqlserver که عبارته ازattach کردن پایگاه داده و معرفی user اون باید در sqlserver/enterprise manager انجام بشه.
تنظیم های group policy هم که توی run بنویس gpedit.msc باید guest account در حالت on قرار بگیره،
الان وقت ندارم.اگه کس دیگهای جوابتون رو نداد سر فرصت واستون به صورت تصویر توضیح میدم.
hadis shaeidi
جمعه 12 اسفند 1390, 23:03 عصر
بازم تشکرازتوضیحات خوبتون.
اگروقت کردیدبه قول خودتون تصویری باشه بهتره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.