PDA

View Full Version : خودباوری بیش از حد آقای mmd2009

majid.gymnast
دوشنبه 08 اسفند 1390, 18:25 عصر
آقای mmd2009 مثل اینکه خیلی جوگیر شدی هرچی سر راهت میرسه حذفش میکنی حداقل لینکش رو بزار بعد حذفش کن

s3rv3r
دوشنبه 08 اسفند 1390, 19:28 عصر
کانکشن استرینگ برای دیتابیس تحت شبکه(لطفا پاک نکنید)؟

جوگیر نشده. حق هم داره بنده خدا. من خیلی وقت نیست اینجام کلی تاپیک مشابه دیدم. شما یه سرچ رو بلد نیستی بزنی تاپیک میای باز میکنی

سرچ فروم خوب نیست ؟؟؟ خب از گوگل استفاده کن تو سایت سرچ کن

یه نمونه کوچیکش این سوالات خیلی قبلتر از شما هم بحث شده شما جزو اولین ها نیستید

چهارشنبه 29 خرداد 1387 07:46 صبح
http://barnamenevis.org/showthread.php?110443-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%85-%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%84%D9%87-%DB%8C-%D8%AA%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B1%DB%8C-ConnectionString-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87%D8%9F

Hybrid
دوشنبه 08 اسفند 1390, 19:40 عصر
سلام ، نه والا دوست عزیز حق داره خیلی تاپیک های تکراری زیاد شدن ، بیشترشون هم یا جستجو نمیکنن یا تازه وارد هایی هستن که به دنبال حل پروژه دانشجوییشون هستن.مطمئنا هر کس اول جستجو کنه سریعتر به جوابش میرسه.

Sirwan Afifi
دوشنبه 08 اسفند 1390, 19:44 عصر
دوست عزیز شما با سرچ توی سایت میتونید جوابتون رو پیدا کنید ، برای جوابتون هم توی این فرم چندین بار در این زمینه بحث شده یه سری به این سایت بزنید (هر چند چندین بار توی این فروم معرفی شده)
http://www.connectionstrings.com/

gwbasic
دوشنبه 08 اسفند 1390, 21:59 عصر
مرسی از دوستان که جواب این کاربر گرامی رو دادن. اینطور شاید بهتر متوجه بشن که اینجا حب وبغضی در کار نیست. البته اگر پست من رو هم حذف کنن من هم ناراحت می شم کما اینکه این اتفاق برای من هم مثل شما افتاده زمانی تاپیکی زده بودم تحت عنوان "چند خط کد جادویی" بعد از چندین پست و چند روز بعد آقای موسوی تاپیک رو حذف کردن!!!
من هم در نظر اول ناراحت شدم ولی بعد از مطالعه قوانین سایت متوجه شدم که این قوانین برای چه گذاشته شده و رعایت کردن آن چه نفعی دارد. نتیجش این شد که سعی کردم قبل از زدن تاپیک کمی فکر کنم.

نمی دونم حذف شدن تاپیک چقدر سخته که اینقدر باعث عصبانی شدن ما می شه!!! دوست عزیز شما که تعداد پستهاتون کم نیست تصور من حداقل از شما اینه که بیشتر با این سایت آشنا باشین و به قول معروف کار بلد باشین. آقای دیناروند سالهاست که در این سایت زحمت می کشن اگر تاپیکی رو که حذف کردن حتما دلیلی داشتن دلیلشم که بقیه دوستان گفتن بهتر نیست بجای ناراحت شدن و تاپیک زدن یکم فکر کنین.
بارها دوستان ما رو مورد لطف و عنایت خودشون قرار دادن و پس از حذف کردن یک تاپیک هرچی رو که دوست داشتن از طریق پیام خصوصی گفتن اگر بخوام پیام های خصوصیمو بذارم اینجا متوجه می شین که مدیر بودن چقدر سخته نمی دونم اینجا یک سایت تخصصی هست یا یک سایت پ ر نو اگه اینطور پیام خصوصی هاتون ادامه پیدا کنه این سایت هم ف ی ل ت ر می شه ها !!!
لطفا موضوع رو شخصی نکنید. خواهش می کنم ازتون. باور کنید کسی خصومت شخصی با کسی نداره. کمی انصاف داشته باشین! روزی من خودم تو این سایت نوشتم که مدیران شدن Garbage Collector در جهت ارتقاء فنی سایت فعالیتی نمی کنن. خوب الان می بینم که دیگه وقتی هم نمی مونه من به شخصه کارم شده حذف کردن تاپیک های تکراری و ... .
خودتون قضاوت کنید بعضی از کاربران سایت که تازه برنامه نویسی رو شروع کردن کوچکترین سوالی رو براش تاپیک می زنن!؟!؟!؟ واقعا این همه مدت که از عمر این سایت میگذره کسی نبوده که با مورد مشابه روبرو شده باشه؟!؟! و ...

لازم می دونم از همه دوستانی که در این سایت فعالیت می کنن و جواب سوالات رو می دن تشکر کنم

mp_mp353
دوشنبه 08 اسفند 1390, 22:21 عصر
دوست من آفای majid.gymnast دوستان واقعا درست میگن شما اگه کمی زحمت بکشید میتونید جواب بیشتر سوالات رو داخل پست های قدیمی تر پیدا کنید. حتما کسایی قبل از شما به این مشکلات خوردن پس یکم دقت کنید.

ناراحت نشید ولی لحن صحبت شما و نوع صوحبت شما در رابه با آقای mmd2009 اصلا درست نیست!!! بهتر یکم در مورد حرف هایی که میزنید تفکر داشته باشد.

هر انسانی شایسته احترام است.

vahdani_d
دوشنبه 08 اسفند 1390, 22:32 عصر
مرسی و خسته نباشید به مدیران مخصوصا gwbasic خداییش چند روزه دارم پستهای قدیمی gwbasic رو میخونم واقعا دستت درد نکنه
دوست عزیز majid.gymnast ناراحت شدن نداره شمام کمی دقت حوصله و وقت برای جستجو بزارید مشکل زودتر حل میشه و شاید 2 تا مطلب جدید و بهتر هم دیدی که در ادامه بیشتر کمکتون کنه .
من اگرچه شاید یکی از قدیمیترین عضو های این مجموعه باشم اما نظر شخصیم اینه که بهتره دوستان مدیران ارشد سایت یک فکری به حال سرچ سایت کنن هم مدیر محترم و هم عضو عزیزی که پست زده هر دو حق دارن اما بهتر نیست عزیزانی که قدرتشو دارن و واقعا توانا هستند و دانششون اینقدر هست که کمتر از یک هفته بجای وقت گذاشتن و پاسخ به سوالات حاشیه ای فکر چاره اساسی برای سرچ سایت باشند ؟ و درستش کنند ؟ مثلا وقتی یک پست جدید داره زده میشه توی موضوع چک بشه و موضوعات مشابه قبل از ثبت به کاربر نمایش داده بشه ؟
دوست من majid.gymnast من هم اوایل مشکلمو سریع پست میزدم و فکر میکردم که زودتر به جواب میرسم اما بعد از مدتی متوجه شدم سوالهایی که من دارم شاید بالای 100 تا پست قبل من زده شده با بررسی اونها سریعتر به جواب رسیدم
اما یک نظر دیگه هم دارم بهتره مدیران عزیز پستها رو بررسی کنند و اونایی که به جواب نرسیدند رو حذف کنند یا ی فکری کنند که پست های بی مصرف و غیر مهم که باری نداره یه بلایی سرشون بیاد .
هر چند ما عادتمونه به جواب که میرسیم جواب نهایی رو دیگه داخل تاپیک نمینویسیم و ولش میکنیم به امان خدا اما اگه بعد از جواب من نوعی که عضو سایت هستم برای قدر دانی از زحمات دوستان که وقت گذاشتن و حداقل سوال منو خوندن و برای استفاده دیگر بچه ها که همون مشکل رو شاید دارند در پایان جلو عنوان پست ایجاد شده بنویسم حل شد و جواب رو در پست آخر بنویسم با یک توضیح مختصر فکر میکنم کمی مشکل حل بشه و زمانی هم نگیره شاید 2 دقیقه به هر صورت ممنونم از مدیران و دوستانی که در سایت فعالیت دارند
موفق باشید ...

Esmail Solhkhah
دوشنبه 08 اسفند 1390, 22:46 عصر
جناب دیناروند واقعا ناراحت شدم این پست رو دیدم ، کاش دوستان یکم انصاف داشته باشن.

بنده به نوبه خودم از زحمات تمام مدیران این سایت تشکر میکنم.

بهتره همیشه به قوانین احترام بگذاریم.

hjran abdpor
دوشنبه 08 اسفند 1390, 23:37 عصر
سلام! فکرنکنم مطلبی باقی مونده باشه که من بگم، ولی فکرکنید یه روزسایت برنامه نویس نباشه،از کی جواب سوالاتتون را میپرسید ، از کی کمک میگیرید و ... ! پس حق بدید باید مدیران هم پست های ما را کنترل کنند برای بهترشدن سآیت. با تشکر

vof.ir
دوشنبه 08 اسفند 1390, 23:53 عصر
به نظرم بد نیست ترتیبی داده بشه که هر موقع که کاربری وارد سایت میشه
هر روز یک مورد از قوانین سایت را ریویو کنه
من جمله خود من
کم نیستیم کسانی که موقع ثبت نام فقط تیک میزنیم
منتهی خب، بحث تاپیک تکراری نزدن در تمام فروم های تخصصی فراگیر هست
دوست عزیزی عصبانی بودند، انشا الله که ناراحت نباشید،
کلا، املای نانوشته غلط ندارد. سایتی به این بزرگی از این دست مسائل باید هم داشته باشد!

mmd2009
دوشنبه 08 اسفند 1390, 23:53 عصر
با سلام.

تشکر میکنم از دوستان که جوابهای عادلانه ای دادند.

والا من با سیستم جستجوی سایت مشکلی ندارم و اگر چیزی رو بخوام خودم . با یک جستجو ساده به دست میارم ، دلیل اینکه خیلی از دوستان این مشکل رو دارن رو نمیدونم چیه !!!.

به هر حال حذف هیچ کدوم از تاپیک ها از طرف من شخصی نبوده و واقعا تکراری بودن که حذف شدن .

راستش مدیر شدن تو این انجمن جز دردسر چیزی نداشته واسه من ، از یک طرف میگن تاپیک هارو بی خودی حذف میکنی از طرف دیگه بهت فحش میدن و از طرف دیگه همه ازت انتظارات بی جا دارن.

این چند وقت دیگه بیش از حد احساس می کنم بخش سی شارپ تبدیل شده به یک سطل زباله . خیلی وقت یک بحث جالب تو بخش سی شارپ ندیدم ، 99 درصد سوالات یا تکرای هستن یا بی محتوا و انگیزه رو یک طوری ازت میگیرن که دیگه حال نداری تو اون یک درصد سوالات خوب هم شرکت بکنی و جوابی اگر داشته باشی رو بدی.

امید به روزی که بخش سی شارپ یا کلا دات نت به یک سطح مطلوبی برسه.

سوداگر
سه شنبه 09 اسفند 1390, 05:06 صبح
انگیزه رو یک طوری ازت میگیرن که دیگه حال نداری تو اون یک درصد سوالات خوب هم شرکت بکنی و جوابی اگر داشته باشی رو بدی.

منم روزهاي قبل از مدير شدن ايشون رو به خاطر دارم كه چه جوري از 21 تا 3 شب با sobaisobai طريقه ي انجام اعمال روي RichTextBox، رو با هم بررسي مي كردن:لبخند:، الان خيلي كم پيدا شدن و هروقت وارد تالار سي شارپ ميشم آرزو مي كنم كه كاش ايشون، با همون 5 ستاره زردش باقي ميموند.
================================================== ==========================
گذشته از اينها به نظر من بهتر است تعدادي از مديران فعال سي شارپ رو مدير قسمت مهندسي نرم افزار :لبخند: بكنند، چون جناب Whitehat يكسال و نيمه كه Vip شدن و اصلا پيداش نيست! زباله دان واقعي همون تالار مهندسي نرم افزاره، به معناي دقيق كلمه.

majid.gymnast
سه شنبه 09 اسفند 1390, 08:26 صبح
سلام دوستان
اولا که من از آقای mmd2009 معذرت میخوام و باید بگم که تو جستجو کردن مطالب زیادی پیدا میشه و من هم دفعه اول اینکار رو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم که مجبور شدم یه تاپیک جدید بزنم.و دوما اینکه خیلی جالبه که یه تاپیکی که هیچ ربطی به برنامه نویسی نداره اینقدر سریع احساسات دوستان را تحریک کنه و حرف دلشون رو بزنند من که واقعا از نظر دوستان استفاده کردم و باز هم از همه دوستان که باعث رنجش اوقاتشون شدم عذرخواهی میکنم.سوما مدیران یه فکری کنند حداقل وقتی یه تاپیکی رو به خاطر تکراری بودنش حذف میکنند یه لینکی یا یه آدرسی از تاپیک قدیمی بزارند تا بنده خدایی که با سرچ به جایی نرسیده به جوابش برسه

Arash_janusV3
سه شنبه 09 اسفند 1390, 09:52 صبح
سلام به همه
راستش من هم اوایل با حذف شدن تاپیک ها ناراحت می شدم اما الان
به این نتیجه رسیدم که جستجو خیلی می تونه به کیفیت کاری که انجام می دیم کمک کنه
چون در حین جستجو هم می شه مطالبی را مطالعه کرد که شاید ارتباط به موضوعی که دنبالش هستیم نداشته باشه
ولی می تونه بزرگترین سر نخ ها را پیدا کنیم که این بزرگترین حسن در برنامه نویسی

پیدا کردن سر نخ ها

به نظر من باید مجبور بشیم به سمت جستجو بریم و از گذشته این سایت بهره های فراوانی ببریم
این سایت باید بر محتوای یک جستجو باشه اما متاسفانه الان جستجو شده به عنوان یک امکان

اگر دنبال چیزی هستی تو اینترنت بگرد اگر نبود بازم تو اینترنت بگرد باز هم نبود باز هم تو اینترنت بگرد

با سپاس فراوان از همه عزیزان

b.saminjad
سه شنبه 09 اسفند 1390, 09:55 صبح
سلام دوست عزیز majid.gymnast

ناراحتی شما قابل درک هست و شما هم مشکل داشتین که تاپیک زدین ولی

آقای mmd2009 مثل اینکه خیلی جوگیر شدی

گفتن این جمله واقعا درخور کسی نیست که چند سال زحمت کشیدن واسه این سایت و شاید خیلی از مشکلات اعضارو حل کردن

خودتون دیدین که ایشون اصلا جوابی ندادن و این نشانه شخصیت قابل احترام اقا مجتبی هست

اگه واقعا حق با شما بود مطمن باش همه دوستان اعتراض می کردن

مطمن باش جواب سوالات چندین بار بحث شده

ویژوال استودیو
سه شنبه 09 اسفند 1390, 10:08 صبح
سلام! فکرنکنم مطلبی باقی مونده باشه که من بگم، ولی فکرکنید یه روزسایت برنامه نویس نباشه،از کی جواب سوالاتتون را میپرسید ، از کی کمک میگیرید و ... ! پس حق بدید باید مدیران هم پست های ما را کنترل کنند برای بهترشدن سآیت. با تشکر

اینطوریام نیست دیگه من خودم بارها از این سایت http://www.persiadevelopers.com (http://www.persiadevelopers.com/) مشکلاتمو برطرف کردم با همچین وضعیتی برخورد نکردم من دروز یه سوال گذاشتم حسابی سرچ کردم چزی دسگیرم نشد چرا ایشون تاپیک منو حذف کرد