PDA

View Full Version : نفوذ به سیستم های شبکه

MohsenPy
دوشنبه 08 اسفند 1390, 20:20 عصر
سلام دوستان حالتون خوبه؟
من میخوام یه برنامه ای بنویسم که بتونه به سیستم های کارگاهمون نفوذ کنه و مثلا مثل برنامه net support یه عکس بزاره رو صفحه که پیغام قفل شدن سیستم رو بده و کیبورد و ماوس رو هم قفل کنه! جاله نه؟:لبخند:
میخوام شما کمی راهنمایی کنین که برای این کار چه چیاز هایی نیاز دارم در پایتون بهاشون کار کنم و نمونه از این برنامه نفوذی هم اگه داشتین ممنون میشم بزارین.
راستش بیشتر این برنامه رو به قصد یادگیری بیشتر میخوام بسازم.
ممنون

MohsenPy
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 19:23 عصر
میدونستم کسی جواب نمیده! :لبخند:
اخه پایتون اینقدرا ارزش نداره در این سطح کار باهاش کار کنیم یا یادش بگیریم ... به هر حال ممنون از جواب ندادنتون!:لبخندساده:

sahama
شنبه 05 فروردین 1391, 17:12 عصر
به نظرم این کار بیشتر از دانش برنامه نویسی نیاز به دونستن API های ویندوز داره
برای همین هم کمتر کسی جواب می ده

mansour01
شنبه 05 فروردین 1391, 23:46 عصر
نفوذ به یک سیستم با اتصال به یک سرویس فرق داره دوست من .
اگر منظور این هست که برنامه ای به صورت لوکال اجرا بشه و چنین کاری بکنه که خب بحثی جداست . اما اگر منظور اینه که برنامه ای بنویسید که مثلا خود به خود از شبکه وارد سیستم عامل بشه و کارش رو انجام بده ، در حقیقت نوعی ورم باشه ، ابتدا باید ضغف مربوطه مشخص بشه ، دسترسی گرفته بشه ، بارگذاری بشه ، ارتباط برقرار بشه و بعد این اعمال اجرا بشه که نه اینجا مکان درستی برای مطرح کردن این سوال هست و نه قابل جواب دادن .
موفق باشید

hamidreza.m
سه شنبه 09 خرداد 1391, 15:48 عصر
سوال شما مثل این هست که بگید : دوستان میخوام بودنم چطوری میشه به یه سرور سایت لینوکس که از php استفاده میکنه و در اون وب سرور nginx اجرات میشه نفوذ کرد و فایل های سیستمی اون را پاک کرد ؟!!! :کف: