View Full Version : لپتاپ نفرین شده !!!
syntiberium
دوشنبه 08 اسفند 1390, 22:32 عصر
سلام . من یه لپتاپ VAIO سری F دارم که از دو ماه پیش مشکلاتش شروع شد . داشتم باهاش بازی می کردم بعد از نیم ساعت یه دفعه دیدم هنگ کرد و در دفعات بعدی توی کمتر از 10 دقیقه هنگ می کرد . بردمش نمایندگیش که با گارانتیش درستش کنند گفتند شاید مال ویندوزه . ویندوزش رو ریکاوری کردند درست نشد بعد یه چند تا نرم افزار روش نصب کردند و بایوسش رو آپدیت کردند درست نشد بعدش گفتند احتمالا مشکل مال هاردشه هارد رو عوض کردند مشکل حل نشد (البته من هم بهشون گفتم که هارد چه ربطی به هنگ کردن داره؟) .
آخرش به این نتیجه رسیدند که مشکل از کارت گرافیکه . عوضش کردند (البته من که ندیدم) و من هم توی بازی تستش کردم ظاهرا مشکل نداشت .
چهار روز بعد یعنی همین امشب داشتیم با skype چت می کردیم هنگ کرد :عصبانی++:
الان من باید چی کار کنم ؟ به نظر شما لپتاپ مشکل داره یا نمایندگیش یا هردو (گارانتیش 12 اسفند تموم می شه :ناراحت:)
FastCode
سه شنبه 09 اسفند 1390, 20:00 عصر
آنتی ویروست چیه؟
skype با بعضی چیزها مثل kaspersky مشکل داره.
اینو من هم که لینوکسی هستم میدونم
syntiberium
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 03:15 صبح
من آنتی ویروسم norton بود البته پاکش کردم چون نیازی به آنتی ویروس ندارم . همین امشب با لپتاپم بازی کردم مشکلی پیش نیومد . احتمالا مشکل از همون skype هست . ممنون از راهنماییتون .
syntiberium
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 07:51 صبح
الان داشتم باهاش آهنگ گوش می دادم هیچ برنامه ی دیگه ای هم باز نبود و باز هم هنگ کرد . الان دوباره مطمئن شدم که مشکل سخت افزاریه .
میلاد قاضی پور
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 13:16 عصر
قویا پیشنهاد میکنم روی هارد متمرکز بشید و حداقل محض احتیاط از اطلاعاتتون پشتیبان تهیه کنید . ویروسهای دشمن هارد رو دست کم نگیرید . نمیخوام فاجعه ای که برای من پیش اومد برای شما هم پیش بیاد . علائم اولیه خرابی هارد هنگ کردن گاه بی گاه هست .
syntiberium
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 13:52 عصر
من با لپتاپم وب گردی نمی کنم و فقط فلش مموری خودم رو بهش می زنم که اطمینان دارم داخلش ویروس نیست . تازه نمایندگیش واسم هاردش رو عوض کرد . پس مشکل نمی تونه از هارد باشه .
shedayat
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 16:56 عصر
یه بار شما دمای CPU رو چک کنی بد نیست. ببین شاید بالا رفتن دمای CPU باعث هنگ میشه.
آخه دوستم هم همین مشکل داشت که علتش هم بالا رفتن دما بود. حالا شما یه چک کن.
syntiberium
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 20:01 عصر
با نرم افزار Speccy دماشون رو چک کردم در حالت عادی حدود 50 درجه بود . من امروز موقعی که داشتم آهنگ گوش می دادم و هیچ برنامه ی دیگه ای باز نبود هنگ کرد که خوب توی این حالت نباید داغ کنه . من نیم ساعت باهاش بازی می کنم مشکلی نداره اما بعضی وقت ها همین جوری تصمیم می گیره که هنگ کنه .
Hossein Bazyan
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 21:07 عصر
سلام
هر چند ضعیفه اما منهم فکر میکنم از گرما باشه. هر چند تازه خریدی اما یه بار فنش رو نگاهی بینداز و یه فوتی بکن شاید مثل لب تاب من فوتی شده !!!
FastCode
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 21:37 عصر
یه سیستم عامل دیگه روش تست کن.
لینوکس خیلی قشنگتر خطا میده.
حداقل مینویسه چرا اینطوریه
syntiberium
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 21:43 عصر
فعلا با گارانتیش شاید بشه یه کاری واسش کرد . برای دسترسی به فنش اگه درش رو باز کنم گارانتیش باطل می شه . گارانتیش تا همین جمعه تموم می شه اما چون نتونستند مشکلش رو حل کنند شاید بتونیم وادارشون کنیم که بعد از جمعه هم مجانی درستش کنند .
syntiberium
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 21:48 عصر
یه سیستم عامل دیگه روش تست کن.
لینوکس خیلی قشنگتر خطا میده.
حداقل مینویسه چرا اینطوریه
ویندوز 7 اجازه ی نصب لینوکس رو میده ؟ چون من یه بار می خواستم xp نصب کنم اجازه نداد .
حمید محمودی
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 00:20 صبح
ویندوز 7 اجازه ی نصب لینوکس رو میده ؟ چون من یه بار می خواستم xp نصب کنم اجازه نداد . آره، قبلا در سایت های مختلف بحث شده. با یه سرچ کوچیک توی گوگل میشه پیداشون کرد. دقیقا چه مدلی از سری F رو داری شما؟
ایمان اختیاری
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 12:34 عصر
اگه سری fz هست لب تاپتون بدون شک مشکل از چیپ گرافیکی هست .. من حداقل چندین مورد از سری اف رو دیدم که چیپ گرافیک به مشکل خورد .
می تونید دو تا کار انجام بدین
یا چیپ گرافیک رو عوض کنید یا مادربورد رو ..
این وضعیت ادامه پیدا کنه یک روز هنگ می کنه ریست کنید بعدش تصویر ابی رنگ و این حرفا می شه ..
سعی کنید به شدت خنک نگهش دارید ..
syntiberium
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 14:31 عصر
fz رو نمی دونم ولی می دونم سری F هست . کارت گرافیکش رو عوض کردیم توی بازی دیگه هنگ نمی کرد اما یه بار توی اسکایپ هنگ کرد و یه بار داشتم آهنگ گوش می دادم هنگ کرد . خودم هم احتمال می دم مشکل از مادر بوردش باشه . فعلا که دادیمش دست یه دکتر لپتاپ ببینیم چیکارش می کنه .
میلاد قاضی پور
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 19:08 عصر
اگه از گرما باشه سیستم هنگ نمیکنه ریست میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.