ورود

View Full Version : سوال: پرینت بدون مشاهده نوار آدرس و منو

lady64
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 09:59 صبح
سلام دوستان. من این سوال رو در تالار php و java هم پرسیدم ولی جواب نگرفتم.من میخوام وقتی روی یک دکمه کلیک کردم اطلاعاتی که به صفحه ی بعد میره برای پرینت آماده بشه و صفحه ی پرینت بدون نوار آدرس و منو و... باشه
مثل این سایت(یه دکمه ی پرینت وسط صفحه داره ببینید)
http://ch3.ir/samtekhoda/
یکی از دوستان در تالار php این کد رو دادن ولی جواب نداد.
[JAVASCRIPT]
window.open(strUrl ,'print preview','status=yes,scrollbars=yes,toolbar=no,men ubar=no,location=no ,width=500px,height=500px')
[JAVASCRIPT/]
ممنون میشم راهنمایی کنید.

khanlo.javid
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 10:30 صبح
با سلام

دوست گرامی به نظر من هم این کد درسته شاید نتونستید به درستی ازش استفده کنید.

lady64
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 12:12 عصر
با سلام

دوست گرامی به نظر من هم این کد درسته شاید نتونستید به درستی ازش استفده کنید.

سلام .شاید حق با شماست.ممنون میشم نحوه ی استفاده ی درست رو بگید.بعنوان مثال دو صفحه داریم.در index.php میخوایم با کلیک بر روی دکمه ای به print.php بریم و اطلاعات رو به اونجا ارسال کنیم و نمای صفحه همون طور که گفتم باشه.
فقط من با نمای ظاهری مشکل دارم.این رو اگر امتحان کردید ممنون میشم کدش رو بزارید.

khanlo.javid
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 12:29 عصر
میشه بگید این کد تو کجا کاربرد داره؟؟؟؟

و چرا صفحه رو مسقیم به چاپ نمیرسونید؟؟

lady64
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 13:36 عصر
میشه بگید این کد تو کجا کاربرد داره؟؟؟؟

و چرا صفحه رو مسقیم به چاپ نمیرسونید؟؟

لینکی که گذاشتمو دیدید؟
خب خیلی خوشگلتره.البته شاید مزایای بیشتری داره اما من ظاهرشو دوست دارم.

khanlo.javid
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 15:56 عصر
دوست گرامی مهم نیست که خوشگل باشه مهم اینه که نیاز کاربر تو سایت شما رفع بشه ملاک کارو خوشگلی قرار نده اول نیاز کاربرو رفع کن اگه تونستی سایتتو خوشگل کن .

موفق باشید.

hjran abdpor
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 16:37 عصر
سلام ، معمولا برای اینکار از JavaScript استفاده میکنند . نمونه :http://www.eggheadcafe.com/community/csharp/2/10130967/how-to-open-a-pop-up-window-on-aspnet-menu-control-without-menu-bar-status-bar-etc.aspx
موفق باشید.

lady64
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 23:21 عصر
دوست گرامی مهم نیست که خوشگل باشه مهم اینه که نیاز کاربر تو سایت شما رفع بشه ملاک کارو خوشگلی قرار نده اول نیاز کاربرو رفع کن اگه تونستی سایتتو خوشگل کن .

موفق باشید.

و البته اینکه کاربرپسند باشه ...میشه نیاز کاربر رو به هر صورتی رفع کرد اما هرچی ساده تر باشه برای کاربران مبتدی هم بهتره....
اینطور نیست؟:چشمک:

khanlo.javid
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 08:53 صبح
و البته اینکه کاربرپسند باشه ...میشه نیاز کاربر رو به هر صورتی رفع کرد اما هرچی ساده تر باشه برای کاربران مبتدی هم بهتره....
اینطور نیست؟:چشمک:
منم که گفتم شما می تونید با فناوری هایی مثل jquery و ajax هم نیاز کاربرو رفع کنید و هم سایتتونو خوشگل جوه بدید اینطور نیست :قلب: