PDA

View Full Version : سوال: بهترین منبع برای یاد گیری شبکه

بهروز عباسی
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 16:17 عصر
درود به همه

من تازه وارد مباحث شبکه شدم(برای کار)

لطفاً بگید برای شروع باید از چه منابعی(کتاب) استفاده کنم

ممنون از کمک

hjran abdpor
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 16:40 عصر
سلام.
از کتاب تتنباوم حتما استفاده کنید ف دکتر پدارم ترجمه اش کرده تقریبا خوبه ، با اینکه 3 برا ازش خوندم ولی باز هم مشکل دارم ، بعد حتما کتاب اصول طراحی شبکه ها و مهندسی اینترنت استاد ملکیان را بخونید !!!! همه ی کتاب های اقای ملکیان واقعا خوب هستن. نت ورک پلاس هم یادت نره و ............

باید تلاش کنی وخودت را همهیشه اپدیت نگه داری .
موفق باشید./

BOB
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 18:31 عصر
همراه کتاب از نرم افزارهای شبیه ساز شبکه مانند PacketTracer استفاده کنید تا مفاهیم را عملی یاد بگیرید.

بهروز عباسی
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 20:01 عصر
نت ورک پلاس هم یادت نره
دوست عزیز Net+ از کدوم مولف؟بهتره

همراه کتاب از نرم افزارهای شبیه ساز شبکه مانند PacketTracer استفاده کنید تا مفاهیم را عملی یاد بگیرید
اگه ممکنه لینک دانلود بذارید
یا کمی در مورد PacketTracer توضیح بدید.

دوستان ایناکه گفتید برای یادگیری تئوریه یا با یادگیری اینا توانایی انجام کارهای عملی هم دارم؟

hjran abdpor
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 02:04 صبح
سلام دوباره، بستگی به خودتون داره که تا چه حد کشش داشته باشید، ولی حتما با شبیه سازها کار کنید چون دید عملیتون بازتر میشه!
موفق باشید.

prisa_srr
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 17:06 عصر
می بخشید وسط بحث یه سوال دارم

میخواستم بدونم کلا بازار شبکه جایی برا خانم ها داره یا نه ؟ من شبکه دوست دارم و از خیلی از تاپیک هایی که در مورد یادگیری شبکه تو این فروم و جاهای دیگه دیدم فهمیدم باید از کجا شروع کنم . اما می ترسم کلی وقت بذارم و یاد بگیرم آخرشم هیچی . :افسرده: میشه یه توضیحی در این مورد بدین

hjran abdpor
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 18:34 عصر
سلام.
در زمینه حضور خانم ها در مسئله IT باید بگیم که خیلی خوب نیست ، و این هم امتیاز وهم عیب است ، چون از یه لحاظ اگه یه نفر بیاد مفاهیم شبکه را کاملا بلد بشه و تسلط کافی را در طراحی و پیاده سازی شبکه کسب کند که خیلی عالی میشه ، عیبش هم این است که معمولا تو شبکه باید پشتکار و صبر وحوصله خوبی داشته باشید !!!! الان من چند نفری میشناسم که وافعا داره تو مباحث CCNA & CCNP Routing , Switching خوب عمل میکنند و از کارشون راضی هستن !!!
از همین الان شروع کنید !!! موفق باشد.