View Full Version : عوارض جانبی فایل های pdf
ITJennifer
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 19:21 عصر
سلام
عوارض خواندن فایل های pdf پشت کامپیوتر به مدت 15 ساعت در روز
1- سردرد
2- خستگی چشم
3- کمردرد
4- درد در ناحیه گردن
تصمیم گرفتم یک پرینتر بخرم و روی کاغذ چاپ کنم و بخونم:لبخند:
کسی راه حل دیگه ای داره که زیاد گرون در نیاد؟
FastCode
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 21:38 عصر
tablet
kindle
mobile+RDP/VNC
من قبلاً با VNC خیلی PDF خوندم
خیلی هم بد نیست
حمید محمودی
چهارشنبه 10 اسفند 1390, 23:40 عصر
سلام، چاره دیگه ای به جز خوندن PDF ها نیست. اگه بخوایم این همه فایل رو پرینت بگیرم، جدا از هزینه ای که داره، وقت قابل توجهی هم گرفته میشه.علاوه بر مطلبی که در پست قبلی اشاره شد میشه به کارهایی نظیر، توجه به سلامتی درحین کار با کامپیوتر(مثل انجام نرمش هایی که به رفع خستگی کمک میکنه،خوردن مواد غذایی ای مثل آب هویج و ... )،استفاده از حالت زوم در هنگام خوندن متن که بشه از فاصله دورتر -مثلا یکی دومتری- به راحتی خوندش(اخه خیلی هارو دیدم همینطوری با اندازه اصلی متن رو میخونند که این خودش باعث خستگی چشم میشه)، اشاره کرد.
eshpilen
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 08:42 صبح
بنده بارها گفتم، متن رو بزرگ میکنم و بعد راحت از فاصلهء بیشتری میخونم.
متن رو اونقدری بزرگ کنید که دیگه نیازی نباشه به جزییات ظاهری نوشته ها دقیق بشید تا بتونید بخونید.
تازه مانیتور من 17 اینچه ولی بازم معمولا زوم که میکنم متن کل صفحه در پهنای مانیتور جا میشه (با یخورده تنظیم اسکرولبار).
تنظیم میزان نور مانیتور هم همیشه روی حداقله. اتاقم معمولا نیمه تاریکه (نه کاملا تاریک).
بنظر بنده دو عامل برای چشم خوب نیست، یکی نوشته های ریز و نیاز به تمرکز چشم روی جزییات، و دیگری عدم تناسب نور مانیتور و محیط. کلا هم بنظر بنده نور زیاد نباشه بهتره و بهتره محیط تاریک تر باشه تا نور مانیتور هم بتونه کمتر باشه.
وقتی بخاطر درشت بودن نوشته ها بتونید با فاصلهء بیشتری از مانیتور مطالعه کنید، از نظر امواج مضر و نور ساطع شده از مانیتور هم براتون بهتره. البته مانیتورهای CRT هستن که بیشتر میدان/امواج مضر دارن.
بنده با رعایت همین نکات چندین سال مطالعه های طولانی داشتم و میتونم بگم حتی یجورایی از مطالعه روی کاغذ هم برام راحتتر بوده. نوشته های کاغذ رو نمیشه تغییر داد و خیلی درشت کرد. و برای حرکت و رفت و برگشت و جستجو اون امکانات رایانه رو نداره و چشم باید زحمت بیشتری بکشه برای این کارها.
تازه مانیتوری که توی خونه دارم CRT هست. اما محل کارم LCD. هردو 17 اینچ.
ضمنا رزولیشن رو هم همیشه روی 768*1024 میذارم (گفتم شاید اینم یجورایی به یه چیزایی ربط پیدا کنه!!).
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.