PDA

View Full Version : آخرین اخبار شناور!!

reza1011
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 15:44 عصر
سلام خسته نباشید بنده خیلی دنبال یه اسکریپت یا کد برای تابلو اعالانات با همون آخرین اخبار گشتم یه چیزی پیدا کردم که پیوست هم کردم منتها مشکل اش اینه که تاریخ نمیزنه فقط لولویت میزنه که 1-2-3-4 و.. که هی عمودی جا به جا میشه مطالب ولی مشخص نیست کدوم مطلب جدید تره یا قدیمی تر
اگه همین فیکس بشه یا یه مدل از این بهتر باشه خیلی عالی میشه !!

83541

ravand
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 16:00 عصر
خوب اگه php بلد باشي ميتوني براش تاريخ بزني.

Saber Mogaddas
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 18:50 عصر
سلام
دوست من شما باید خودتون تاریخ ایجاد بزنید برای خبر هاتون و یه دیو یا span استفاده کنی زیر خبر توی li بعد کد تاریخ خبرتو بزاری داخلش..
موفق باشی.

reza1011
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 23:45 عصر
نه متوجه نشدین منظورم وارد کردن دستی تاریخ نبود می خوام اگه یه خبر میزنم خودش بعد ارسال کنارش بزنه مثلا 19/12/90 20:25

ravand
جمعه 12 اسفند 1390, 07:00 صبح
خب براي همين بود كه بهتون گفتم از php استفاده كنيد. ببينيد زبان جاوا اسكريپت هم قابليت چاپ تاريخ رو داره ولي نميتونه اين تاريخ رو ثبت كنه و براي اين كار شما به يك زبان سمت سرور مثل php و asp داريد.

<?php
$date=date('Y-m-d');
echo "$date";
?>
2012-01-11

reza1011
جمعه 12 اسفند 1390, 15:51 عصر
خب براي همين بود كه بهتون گفتم از php استفاده كنيد. ببينيد زبان جاوا اسكريپت هم قابليت چاپ تاريخ رو داره ولي نميتونه اين تاريخ رو ثبت كنه و براي اين كار شما به يك زبان سمت سرور مثل php و asp داريد.

<?php
$date=date('Y-m-d');
echo "$date";
?>
2012-01-11

ممنون از پاسخ تون حالا من چه طور این کد رو با متن خبر ام که تو یه صفحه HTML هست ترکیب کنم؟:متفکر:

Reza1607
جمعه 12 اسفند 1390, 16:56 عصر
دوست عزيز آقا رضا
اين فايلي كه شما گذاشتيد دمو هست و به صورت استاتيك هستش
اگه شما مي خواين كه تاريخ اخبار رو هم داشته باشين بايد در قسمتي كه خبر رو درج مي كنيد ببينيد كه آيا تاريخ خبر رو هم درج مي كنه يا نه ( كه معمولا درج مي كنند) و بعد در قسمتي كه مي خواين اخبار رو نمايش بدين ( كه مسلما فايل php يا asp هست) بايد تغييراتي رو بدين
اين كدي رو كه دادين من براتون به زبان php نوشتم و قرار دادم
اين نكته رو هم بگم كه من چون نمي دونم اسم بانك اطلاعاتي و جدول و فيلدها رو نمي دونيم به صورت پيش فرض قرار مي دم كه شما بايد با اطلاعات خودتون جايگزين كنيد

reza1011
شنبه 13 اسفند 1390, 00:31 صبح
دوست عزيز آقا رضا
اين فايلي كه شما گذاشتيد دمو هست و به صورت استاتيك هستش
اگه شما مي خواين كه تاريخ اخبار رو هم داشته باشين بايد در قسمتي كه خبر رو درج مي كنيد ببينيد كه آيا تاريخ خبر رو هم درج مي كنه يا نه ( كه معمولا درج مي كنند) و بعد در قسمتي كه مي خواين اخبار رو نمايش بدين ( كه مسلما فايل php يا asp هست) بايد تغييراتي رو بدين
اين كدي رو كه دادين من براتون به زبان php نوشتم و قرار دادم
اين نكته رو هم بگم كه من چون نمي دونم اسم بانك اطلاعاتي و جدول و فيلدها رو نمي دونيم به صورت پيش فرض قرار مي دم كه شما بايد با اطلاعات خودتون جايگزين كنيد

ممنون اقا حالا مگه این چیز یکه من دارم نیاز به جداو SQl می خواد تو PHPmyADMIN؟؟ چون من فایل ه ارو گذاشتم کنار هم بعد هم به جای متن های پیشفرض اخباری که خودم می خواستم رو زدم قط مشکل اش این بود که تاریخ نداشت که باید خودم دستی او ن رو کنارش می زدم ولی فکرکردم دیدم کد براش هست که بعد این که پستی بدی تو یه txt Area بعد ارسال و سیو خودش تاریخ بزنه کنار اش !!
راستی من این کد رو تو صفحه ایند کس ام قرار دادم یعنی این کادر اخبار شناور بخشی از هدر صفحه ایندکس من رو تشکیل میده

Reza1607
شنبه 13 اسفند 1390, 22:51 عصر
اگه اخبار شما محدوده و نمي خواين كه اخبار به صورت خودكار از بانك خونده بشه ( مثلا 5 خبر جديد سايت ) نه ، نيازي به بانك mysql نداره ولي اگه مي خواين اخبار به صورت خودكار خودش از بانك خونده بشه نياز به بانك هست