ahmad.ghadimi
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 16:08 عصر
سلام
عزیزان من در حال طراحی قالبی برای انجمنمون هستم.
سیستم انجمن ویبولتین و هم ورژن با همین سایت برنامه نویس هست.
من چند روز پیش طراحی قالب رو تموم کردم منتها بعد از چند روز که رزولیشن مانیتور خودم رو تغییر دادم به یکباره دیدم عکس هایی که در بک گراندها مثل بک گراند منو ها و ... گذاشتم تکرار شدند.
وقتی هم که حالت تکرار رو از تصاویر میگیرم به جای تکرار تصویر کادر سفید میمونه.
این چند روز واقعاً به هیچ طریقی نتونستم این مشکل رو برطرف کنم. گفتم اینجا بپرسم شاید دوستان مطلع تونستند کمکم کنند.
دوستان به عنوان مثال برای بک گراند ناوبار من از این کد در css استفاده میکنم:
.navbar {width:100%;height:25px;margin:0px;padding:0px;bac kground-image:url('images/buttons/ESW.png');background-position:left bottom;background-repeat:no-repeat;
}
تصویرم یک تصویری هست که قابلیت تکرار رو نداره و باید ثابت باشه. منتها با تغییر رزولیش تصویر کوچک و بزرگ نمیشه و فیکس کادر نمیشه.
قالبی رو هم که دارم روش کار میکنم مانند قالب این سایت دیفالت ویبولتین هست.
من ممنون میشم از هر دوستی که منو راهنمایی کنه و خواهش میکنم اگر عزیزی اطلاعاتی در این باره داره من رو راهنمایی کنه.
عزیزان من در حال طراحی قالبی برای انجمنمون هستم.
سیستم انجمن ویبولتین و هم ورژن با همین سایت برنامه نویس هست.
من چند روز پیش طراحی قالب رو تموم کردم منتها بعد از چند روز که رزولیشن مانیتور خودم رو تغییر دادم به یکباره دیدم عکس هایی که در بک گراندها مثل بک گراند منو ها و ... گذاشتم تکرار شدند.
وقتی هم که حالت تکرار رو از تصاویر میگیرم به جای تکرار تصویر کادر سفید میمونه.
این چند روز واقعاً به هیچ طریقی نتونستم این مشکل رو برطرف کنم. گفتم اینجا بپرسم شاید دوستان مطلع تونستند کمکم کنند.
دوستان به عنوان مثال برای بک گراند ناوبار من از این کد در css استفاده میکنم:
.navbar {width:100%;height:25px;margin:0px;padding:0px;bac kground-image:url('images/buttons/ESW.png');background-position:left bottom;background-repeat:no-repeat;
}
تصویرم یک تصویری هست که قابلیت تکرار رو نداره و باید ثابت باشه. منتها با تغییر رزولیش تصویر کوچک و بزرگ نمیشه و فیکس کادر نمیشه.
قالبی رو هم که دارم روش کار میکنم مانند قالب این سایت دیفالت ویبولتین هست.
من ممنون میشم از هر دوستی که منو راهنمایی کنه و خواهش میکنم اگر عزیزی اطلاعاتی در این باره داره من رو راهنمایی کنه.