ورود

View Full Version : سوال: اجرای پروژه از روی دی وی دی و محافظت از فایلها؟

hamid1988
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 19:07 عصر
با سلام؛
اپلیکیشنی با wpf نوشته ام و میخام اون رو مثل پروژه های آتوران از روی دی وی دی اجرا کنم اما چند مشکل وجود داره:
1- تعداد dllهای پروژه زیاده و وقتی اونا رو با Smart Assembly (http://www.red-gate.com/products/dotnet-development/smartassembly/) بهم Embeded می کنم پروژه اجرا نمیشه.
2- فایلهای مورد نیاز پروژه رو در Folderای قرار داده ام و نمیخام کاربر به اونا دسترسی داشته باشه. به نظرتون چطور میتونم Folder رو Lock کنم؟

به نظرتون چطور میتونم یک App آتوران خوب با استفاده از WPF بسازم؟

aghayex
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 23:05 عصر
مجموعه کینگ پرند 2012 همه این خصوصیاتی که شما میگید رو در مجموعش پیاده کرده به این صورت که برای اجرا شدن برنامه اتوران حتما باید برنامه ای که با دات نت نوشته شده در سیستم نصب بشه تا اتورات بالا بیاد و وقتی که وارد دی وی دی میشید ستاب برنامه ها رو نمی بینید

hamid1988
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 23:11 عصر
مجموعه کینگ پرند 2012 همه این خصوصیاتی که شما میگید رو در مجموعش پیاده کرده به این صورت که برای اجرا شدن برنامه اتوران حتما باید برنامه ای که با دات نت نوشته شده در سیستم نصب بشه تا اتورات بالا بیاد و وقتی که وارد دی وی دی میشید ستاب برنامه ها رو نمی بینید

آتوران کینگ 2012 رو با دات نت نوشتند؟
اگه اینطور باشه پس باید یکی بخرم و بررسیش کنم.

in_chand_nafar
پنج شنبه 11 اسفند 1390, 23:36 عصر
برو سراغ برنامه Spoon.net سايتش هم همين است توي برنامه نويس يه سرچ بزن كلي مطلب گير مياري
حتي با اين برنامه مي توني كاري كني كه برنامه بدون نصب دات نت اجرا بشه در ضمن مي توني با يه سری ابزار دیگه پروژه را Obfuscate کنید

iranrose63
دوشنبه 15 اسفند 1390, 20:09 عصر
in_chand_nafar ميتوني درباره استفاده از spoon توضیح بدی؟

in_chand_nafar
سه شنبه 16 اسفند 1390, 12:04 عصر
از سایت www.spoon.net بگیرید خیلی برنامه ساده ای است و برای Portable کردن برنامه ها میتونید ازش استفاده کنید ک.ر.ک اون هم توی گوگل سرچ کنید از سایت های warez فارسی می تونید گیر بیارید

iranrose63
یک شنبه 20 فروردین 1391, 13:59 عصر
دوستانی که با spoon کار کردن یه سوال تو لینک زیر گذاشتم میتونید کمکم کنید
http://barnamenevis.org/showthread.php?335578-انتخاب-دیتابیس-در-spoon

sinaone1
دوشنبه 21 فروردین 1391, 19:11 عصر
دوستان یه پیشنهاد کوچولو
دنبال قفلهای سخت افزاری اکسترنال و قفل دی وی دی نرید که راحت کپی میشند
راههای دیگه ای رو برید مثل قفل تلفنی ، اینترنتی و ....

mohammad bayervand
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 11:40 صبح
در رابطه با كپي قفل سخت افزاري مي توني اطلاعات بهم بدي

sinaone1
شنبه 26 فروردین 1391, 11:11 صبح
ببین تمام این قفل های سخت افزاری که توی بازار هست و نامشون سر زبون افتاده خیلی ساده قابلیت کپی و ساخت ویرتوال از اونها وجود داره
به همین سادگی

PetekDincos
شنبه 26 فروردین 1391, 11:20 صبح
ببین تمام این قفل های سخت افزاری که توی بازار هست و نامشون سر زبون افتاده خیلی ساده قابلیت کپی و ساخت ویرتوال از اونها وجود داره
به همین سادگی
با سلام
به این راحتی ها هم نیست و هر جوجه کرکری نمی تونه این کار رو انجام بده و برای قفل گذاری و محافظت از فایلهاتون بهتره از قفل سخت افزاری به همراه قفل نرم افزاری و در کنار آن کمک گرفتن از یه کارشناس امنیت این کار رو انجام بدید و هیچ وقت 100 درصد در زمینه امنیت فکر نکنید به 50 درصد قانع باشید :لبخند: با تشکر