ورود

View Full Version : نظرخواهی از اساتید فن برنامه نویسی

newincept
جمعه 12 اسفند 1390, 00:02 صبح
( من مطمئا نیستم که این پست را در بخش درستی ارسال کرده باشم، ضمن عذرخواهی از مدیران خواهش میکنم در صورت لزوم به بخش صحیح منتقل شود )

و اما سوال من :

من سابقه چندین سال برنامه نویسی دارم. با پاسکال، سی، دلفی و این اواخر کمی PHP . این موضوع مربوط به گذشته است اما با شناختی که از خود دارم، اطمینان دارم که علارغم فاصله از دنیای جدید برنامه نویسی، امکان بازیابی و بروزرسانی، با مطالعه فشرده و دقیق، برایم وجود دارد ...

موضوع این است که اخیرا فردی پیشنهاد انجام پروژه ای را به من داده است که مطمئن نیستم قادر به انجامش باشم، اما دوست دارم که امکانش را هم از دست ندهم ...

اگر بخواهم در خلاصه ترین شکل ممکن توضیح دهم ، باید بگویم که :

من باید برنامه ای بنویسم که عملکرد بیولوژیکی بدن انسان را ثبت و گزارش کند.
مثلا با اتصال یک سنسور به دست فردی که در حال استفاده از کامپیوتر است، تعداد ضربان قلب وی را نمایش داده و در صورت افزایش یا کاهش بیش از حد مجاز، اخطار بدهد. همینطور بتواند گزارشی از وضعیت ضربان قلب فرد در ساعاتی که مشغول کار بوده است، ارائه کند.

چیزی شبیه دستگاههای کنترل بیماران در بیمارستانها، ولی برای کامپیوترهای خانگی و مصارف شخصی !

ضمنا این برنامه باید مستقل از پلتفرم باشد. هم بروی ویندوز و هم بروی مک و ... قابل نصب و اجرا باشد.

حالا میخواهم بدانم، بهترین گزینه برای نوشتن چنین برنامه ای کدام است ؟
کدام زبان برنامه نویسی و با استفاده از کدام ابزار و ... ؟

امیدوارم که منظورم رو بدرستی بیان کرده باشم
و پیاپیش از اساتیدی که راهنمایی میکنند سپاسگذارم ...

نمیدانم که بیان این نکته لازم است یا خیر ولی، من در کشور آلمان زندگی میکنم !

با سپاس

barnamenevisforme
جمعه 12 اسفند 1390, 00:11 صبح
سلام
در مورد اینکه کسی بتونه از انجام یه کار به خوبی بر بیاد یا نه بر میگرده به شناختی که از خودش داره.ولی اینو میدونم که هیچ کاری برای انسان نشد نداره،وقتی اراده ی محکمی در پشت کارش داشته باشه.به نظر بنده بهترین زبون که میشه مستقل از platform برای اون برنامه نویسی کرد جاواست.نرم افزار macromedia flash و یا adobe flash از این زبون برنامه نویسی استفاده میکنه و از طرفی ابزار گرافیکی بسیار مناسبی در اختیار کاربر قرار میده.حتی برنامه های اون روی موبایل هم جواب میده.
امیدوارم تونسته باشم درست راهنماییتون کرده باشم.

newincept
جمعه 12 اسفند 1390, 00:18 صبح
البته دوست عزیز !

و آیا جاوا امکان برقراری ارتباط و کنترل ابزار سخت افزاری ( همان سنسوری که قبلا عرض کردم ) را هم فراهم میکند ؟!

سپاسگذارم ...

barnamenevisforme
جمعه 12 اسفند 1390, 00:23 صبح
شما برای برقراری ارتباط با سخت افزار باید بتونید اطلاعاتی رو از port rs232 و یا همون com بخونید و یا بنویسید.
واسه اطمینان از این موضوع میتونید help نرم افزاری که گفتم رو یه نگاه بندازید.امیدوارم بشه.

Felony
جمعه 12 اسفند 1390, 06:02 صبح
حالا میخواهم بدانم، بهترین گزینه برای نوشتن چنین برنامه ای کدام است ؟
کدام زبان برنامه نویسی و با استفاده از کدام ابزار و ... ؟

QT

شما برای برقراری ارتباط با سخت افزار باید بتونید اطلاعاتی رو از port rs232 و یا همون com بخونید و یا بنویسید.
مگه فقط همین یک پورت برای ارتباط سخت افزاری وجود داره ؟ ممکنه پورت دستکاه USB باشه , بعضی از دستکاه ها هستن که یک کارت جداگانه دارن و باید در اسلات PCI نصب بشن و ...

برای ارتباط با اون سخت افزار باید Document های اون رو مطالعه کنی , ممکنه شرکت تولید کننده SDK برای توسعه نرم فازار برای این دستگاه تدارک دیده باشه , اگر SDK در کار نبود ( بعید نیست چون بیشتر تجهیزات پزشکی که من دیدم و تو شرکت براشون برنامه مینویسیم SDK ندارن ) باید برید سراغ Document و ببینید دستگاه چه ورودی هایی و چه خروحی هایی با جه فرمتی و چه طور تحویل سیستم میده و بعد برید سراغ نوشتن برنامه ای که این اطلاعات رو بگیره و Decode کنه و تحلیلشون کنه .

newincept
جمعه 12 اسفند 1390, 14:16 عصر
ضمن تشکر از توجه شما ،

تصور میکنم برای استفاده از QT ، باید به ++C مسلط بود ، درست عرض میکنم ؟

newincept
جمعه 12 اسفند 1390, 20:58 عصر
QT

برای ارتباط با اون سخت افزار باید Document های اون رو مطالعه کنی , ممکنه شرکت تولید کننده SDK برای توسعه نرم فازار برای این دستگاه تدارک دیده باشه , اگر SDK در کار نبود ( بعید نیست چون بیشتر تجهیزات پزشکی که من دیدم و تو شرکت براشون برنامه مینویسیم SDK ندارن ) باید برید سراغ Document و ببینید دستگاه چه ورودی هایی و چه خروحی هایی با جه فرمتی و چه طور تحویل سیستم میده و بعد برید سراغ نوشتن برنامه ای که این اطلاعات رو بگیره و Decode کنه و تحلیلشون کنه .

جناب آقای تاجیک ، ضمن تشکر از توجه شما

آیا در مورد تهیه و نحوه استفاده از سخت افزار مورد نیاز این پروژه ( سنسور و کیت کنترل ) هم نظری دارید ؟!