ورود

View Full Version : سوال: به نظر شما بهترین نرم افزار طراحی گرافیک سایت چیه؟؟

khanlo.javid
جمعه 12 اسفند 1390, 18:01 عصر
با سلام

دوستان خواستم یه نظر سنجی کلی برگزار کنمو از دوستان طراح بپرسم بهترین نرم افزار طراحی گرافیک سایت چی هستش، ممنون میشم نظر خودتونو بیان کنید.

با تشکر.:قلب:

cyrusthegreat
جمعه 12 اسفند 1390, 22:16 عصر
سلام دوست عزیز

بهترین نرم افزار، اون نرم افزاری هست که شما باهاش سریعتر می تونه طرحی که تو ذهنت هست رو توش پیاده کنی. من خودم از وقتی که طراحی می کنم با fireworks کار می کنم. از همون زمانی که ماله ماکرومدیا بود تا الان که ماله adobe هست. برای کارهای پیشرفته تر هم با Corel.

aliyeh
شنبه 13 اسفند 1390, 09:10 صبح
من برای زدن طرح کلی سایتم از فتوشاپ و برای پیاده سازی css از dreamweaver استفاده می کنم.

Saber Mogaddas
شنبه 13 اسفند 1390, 10:32 صبح
سلام
corel & photoshop نرم افزار های قویی برای طراحی گرافیکی هست ، بقیشم که کد نویسی html و css هست حالا اگه خواستین jquery هم هست محیط اینام می تونی تو Vs یا DW و یا یه note pad باشه..
موفق باشید

wdmh_70
شنبه 13 اسفند 1390, 10:55 صبح
ببخشید شما برای شروع چه چیزی را پیشنهاد میکنید،لطفا به طور کامل باشه و نرم افزارهای قوی در طراحی باشند
ممنون.

jalalc4t3r
شنبه 13 اسفند 1390, 12:51 عصر
من از فتوشاپ و دریمیور(کد نویسی) استفاده میکنم

شما واسه شروع برو با فتوشاپ فکر کنم خوب باشه

cyrusthegreat
شنبه 13 اسفند 1390, 16:06 عصر
ببخشید شما برای شروع چه چیزی را پیشنهاد میکنید،لطفا به طور کامل باشه و نرم افزارهای قوی در طراحی باشند
ممنون.

دوست عزیز
به نظر من شما برو با Adobe Fireworks کار کن. من 8 ساله دارم ازش استفاده می کنم، چه اون موقع که ماله Macromedia بود و چه الان که Adobe خریده اونو، بهترین نرم افزاری بوده که برای من جواب می داده. تنها مشکلش عدم پشتیبانی از فارسی نویسی هست، که اونم با فارسی نویس ها کاملا برطرف می شه. یک برتری خاصی هم که نسبت به Photoshop داره این هست که خروجی هایی که می ده، برای وب بهینه شده و در بهترین حالت Photoshop اختلاف حجمی مناسبی با فایل های اون داره و کم حجم تر هست خروجی هاش. فقط در کنار این، برای طراحی لوگو و تایپوگرافی، از Corel استفاده می کنم. چون وکتوری هست، برای من که می خوام هزارتا شکل متفاوت و اندازه های متفاوت روی یک لوگو امتحان کنم، بهتر از برنامه های گرافیک پیکسلی جواب می ده.

wdmh_70
شنبه 13 اسفند 1390, 16:22 عصر
انتخاب خودم فتوشاپ هست،آیا من میتونم برای طراحی کامل یک سایت فقط فتوشاپ رو یاد بگیرم و ازش اسفاده کنم،آیا فتوشاپ میتونه همه نیازهای منو در طراحی یک سایت کامل و حرفه ای و هم چنین از لحاظ گرافیکی زیبا باشه رو برآورده کنه.
راستش من الان دارم دوره های سی شارپ رو میبینم و بعدش میخوام برم asp.net و پایگاه داده هم میخوام sql server باشه،حالا با توجه به اینها فتوشاپ برای طراحی گزینه ی مناسبی هست.
بازم ممنون:چشمک:.

khanlo.javid
شنبه 13 اسفند 1390, 17:23 عصر
بچه ها از همتون ممنونم که لطف کردین و به این تاپیک پاسخ دادین؟

موفق باشید:تشویق:

wdmh_70
شنبه 13 اسفند 1390, 20:44 عصر
منم از همه ی دوستان گل ممنون:تشویق:م
سوال من بی جواب مونده،ممنون میشم.

cyrusthegreat
شنبه 13 اسفند 1390, 21:43 عصر
منم از همه ی دوستان گل ممنون:تشویق:م
سوال من بی جواب مونده،ممنون میشم.

بله. چرا نشه؟؟؟ Photoshop که دیگه بهترین نرم افزار گرافیک پیکسلی موجود هستش.

wdmh_70
شنبه 13 اسفند 1390, 23:54 عصر
پس من همون فتوشاپ رو انتخابش کردم:چشمک:،ممنون از همه.