ورود

View Full Version : آموزش نرم افزار شبيه ساز Omnet++

strongxxx
شنبه 13 اسفند 1390, 09:28 صبح
براي كار روي مباحث شبيه سازي شبكه هاي بي سيم
يكي از شبيه سازهاي مناسب Omnet++ است . با اين حال هيچ منبع فارسي براي اين نرم افزار شبيه ساز
وجود نداره :ناراحت:(شايد من نمي دونم )
حالا از دوستان گرامي كه سابقه كار كردن با اين شبيه ساز رو دارن خواهش مي كنم
با اشتراك گذاري اطلاعات خودشون در اين زمينه تازه كارهايي مثل من را راهنمايي كنن

aram_2
شنبه 13 اسفند 1390, 10:46 صبح
از مسئول تالار بخواید.ایشون رو این قضیه کار کرده و فکر کنم یه گروه هم داره.قبلا بحثش بودکه آموزش بذاریم اما کسی استقبال نکرد بنده هم ادامه ندادم

p.parsaee
یک شنبه 14 اسفند 1390, 18:33 عصر
خوندن help این نرم افزار به نظر من کار سختی نیست. که مثال خوبی رو هم توی خودش تشریح کرده (توی قسمت tutorial)

strongxxx
سه شنبه 23 اسفند 1390, 15:05 عصر
بله شما درست می فرمایین خوندن Help كمك زیادی می كنه اما برای كسی كه زبان انگلیسی قوی داشته باشه
یا كسیكه وقت زیاد !!!! اما من دنبال اموزش فارسی برای این نرم افزار هستم

aminnr
شنبه 07 مرداد 1391, 11:23 صبح
سلام
من برای پروژه پایانی دانشگاه شبیه سازی fmip در omnet را انتخاب کردم ولی متاسفانه هنوز چیزی دستگیرم نشده اگه اطلاعاتی در موردomnetیاfmipدارید لطفا کمکم کنید

با تشکر

aram_2
شنبه 07 مرداد 1391, 11:41 صبح
بیشتر توضیح بدید.برای چیکار میخاید؟

khosroanjam
یک شنبه 08 مرداد 1391, 14:02 عصر
اقا این نرم افزار و از کجا میتونم دانلود کنم
ببخشید که سوال نا بجا پرسیدم

aram_2
یک شنبه 08 مرداد 1391, 15:09 عصر
این نرم افزار و از کجا میتونم دانلود کنم از سایت اصلی (http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CFoQjBAwAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.omnetpp.org%2Fomnetpp&ei=uRkVUKvLLsXc4QTz5YDABQ&usg=AFQjCNEdIUdMRwr3V8pRuIZwl7F6inN_pw&sig2=aWUgYrc5aU1OfQTddsrA2w) خودش!

aminnr
پنج شنبه 12 مرداد 1391, 12:31 عصر
بیشتر توضیح بدید.برای چیکار میخاید؟

برای شبیه سازی یک شبکه بیسیم حداقل با دو تا access point و یک node که بتونه بین این دوتا access point جابه جا بشه و با الگوریتم خاصی ip مورد نظر accesspoint بعدی که قرار است ازآن سرویس بگیرد را به دست آورد

با تشکر از توجهتون

aram_2
پنج شنبه 12 مرداد 1391, 14:45 عصر
تو پیام بهتون دادم.چک کنید

lmadahali
سه شنبه 11 تیر 1392, 10:26 صبح
سلام کسی از دوستان میدونه که آیا میشه iptv یا معماریشو یا دستگاهاشو میشه با این نرم افزار یا متلب پیاده کرد؟

m2m3m92
چهارشنبه 08 آبان 1392, 11:56 صبح
با سلام
دوستان من می خوام یک مقاله رو با استفاده از omnet++ تحت hnoc پیاده کنم اما از اونجایی که تا بحال با این نرم افزار کار نکردم بشدت گیج شدم و اصلا نمی دونم چکار باید انجام بدم می خواستم بپرسم وقتی می خواییم یه مقاله که مثلا یک مش 4*4 باشه و به نحوی بخواهیم روترها را طراحی کنیم تو این نرم افزار از کجا باید شروع کنیم ؟ دوستان جایی رو سراغ دارن که به صورت فشرده این نرم افزار رو آموزش بده...... بسیار سپاسگزارم