View Full Version : سوال: فراخوانی یک صفحه php در سایت به وسیله c#.net
mohammadyaser
یک شنبه 14 اسفند 1390, 14:28 عصر
با سلام
من یک سایت دارم که با c#.net نوشتم ولی یک مشکل دارم .
وقتی کاربر یوزر و پسورد خودشو برای ورود به سایت می زنه من باید به یک صفحه در یک وب سایت دیگه که به زبان php و دیتابیس mysql هست مراجعه کنم و صحت اطلاعات فرد رو چک کنم و مقدار true یا false رو برگردونم
سوالم اینجاست.ایا این کار شدنی هست ؟چطور
با تشکر
EnKamran
یک شنبه 14 اسفند 1390, 19:29 عصر
به گمونم که بشه با form="post" :-؟ نشدنی که به نظر نمیرسه، یه تابعی چیزی تو PHP بنویس که کار چک کردن رو انجام بده بعد یک صفحه ASPX هم بنویس که نام کاربری و کلمه عبور رو پست کنه به اون صفحه PHP بعد از چک شدن همون صفحه PHP مقدار tru یا False رو برات دوباره پست کنه(به یه صفحه دیگه که ASPX هست)
aminghaderi
یک شنبه 14 اسفند 1390, 19:40 عصر
سلام.
بله به راحتی شدنی هست.
یکی از راه های آن استفاده به این شکل است :
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
string USER = Encryption(TxtBox1.text);
string PASS = Encryption(TxtBox2.text);
Response.Redirect("wwww.index.php?USER=" + USER + "&PASS=" + PASS);
}
متغیر های U و P دو متغیری هستند حاوی مقدار TxtBox هایی هست که شما برای گرفتن کد کاربری و کلمه عبور در صفحه ASPX اختیار کردید ، و باید ابتدا رمزنگاری شود و بعد از طریق QueryString به صفحه مورد نظر ارسال شود و در اونجا در صفحه index.php (در سرور) می بایست رشته تقاضا بررسی بشود و متغیر های USER و PASS رمز شده رو توسط الگریتم رمز گشایی مد نظر ، رمز گشایی می کنید و بعد هم اون ها رو در دیتابیس بررسی می کنید و.... در آخر هم شما مجدد توسط PHP کدی برای Redirection به صفحه aspx خود می نویسید و تمام.
کلا یه 20 دقیقه ای مختص شما وقت گزاشتم و این رو نوشتم ، اگر بدرت خود دعا کن عاقبت به خیر و در کارهایم موفق بشوم.:چشمک:
در ضمن تابع Encryption رو برای درک موضوع نوشتم ، این تابع رو خود شما باید بنویسی که باید رشته شما رو رمز کنه ، از الگریتم ها رمز نگاری که به صورت متقارن و نامتقارن هم هست می تونید استفاده کنید که در جریان هستید تعداد اونها خیلی زیاد هم هست ولی خودتون هم می تونید الگریتم خاص خودتون رو هم پیاده سازی کنید ، ولی نکته مهم اینجاست که اگر قرار باشه رمز نگاری صورت نگیره امینت شاید به 0 برسه .
موفق باشی.
aminghaderi
یک شنبه 14 اسفند 1390, 19:45 عصر
به گمونم که بشه با form="post" :-؟ نشدنی که به نظر نمیرسه، یه تابعی چیزی تو PHP بنویس که کار چک کردن رو انجام بده بعد یک صفحه ASPX هم بنویس که نام کاربری و کلمه عبور رو پست کنه به اون صفحه PHP بعد از چک شدن همون صفحه PHP مقدار tru یا False رو برات دوباره پست کنه(به یه صفحه دیگه که ASPX هست)
بله درسته ، این مورد هم مورد خوبی هست و بهینه تر هم هست.
mohammadyaser
دوشنبه 15 اسفند 1390, 09:20 صبح
سلام.
بله به راحتی شدنی هست.
یکی از راه های آن استفاده به این شکل است :
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
string USER = Encryption(TxtBox1.text);
string PASS = Encryption(TxtBox2.text);
Response.Redirect("wwww.index.php?USER=" + USER + "&PASS=" + PASS);
}
متغیر های U و P دو متغیری هستند حاوی مقدار TxtBox هایی هست که شما برای گرفتن کد کاربری و کلمه عبور در صفحه ASPX اختیار کردید ، و باید ابتدا رمزنگاری شود و بعد از طریق QueryString به صفحه مورد نظر ارسال شود و در اونجا در صفحه index.php (در سرور) می بایست رشته تقاضا بررسی بشود و متغیر های USER و PASS رمز شده رو توسط الگریتم رمز گشایی مد نظر ، رمز گشایی می کنید و بعد هم اون ها رو در دیتابیس بررسی می کنید و.... در آخر هم شما مجدد توسط PHP کدی برای Redirection به صفحه aspx خود می نویسید و تمام.
کلا یه 20 دقیقه ای مختص شما وقت گزاشتم و این رو نوشتم ، اگر بدرت خود دعا کن عاقبت به خیر و در کارهایم موفق بشوم.:چشمک:
در ضمن تابع Encryption رو برای درک موضوع نوشتم ، این تابع رو خود شما باید بنویسی که باید رشته شما رو رمز کنه ، از الگریتم ها رمز نگاری که به صورت متقارن و نامتقارن هم هست می تونید استفاده کنید که در جریان هستید تعداد اونها خیلی زیاد هم هست ولی خودتون هم می تونید الگریتم خاص خودتون رو هم پیاده سازی کنید ، ولی نکته مهم اینجاست که اگر قرار باشه رمز نگاری صورت نگیره امینت شاید به 0 برسه .
موفق باشی.
دوست عزیز جناب اقای قادری پاسخ جنابعالی را مطالعه کردم مثل همیشه راه گشا و عالی بود.
فقط یک سوال در ذهن بنده ایجاد شده .ما یوزر و پسورد را به صفحه مورد نظر پاس می دهیم و انجا بررسی های لازم صورت می گیرد. حال چطور از یک صفحه php می توان نتیجه بررسی را گرفت؟می شود در این مورد هم توضیح بفرمایید.
با آرزوی توفیق روز افزون
aminghaderi
دوشنبه 15 اسفند 1390, 11:47 صبح
سلام / خواهش می کنم ، نظر لطف شماست.
حال چطور از یک صفحه php می توان نتیجه بررسی را گرفت؟می شود در این مورد هم توضیح بفرمایید.
این مورد رو باید از دوستان بخش php کمک بگیرید ، چون من php نمی دونم.
ولی قبلا چون مطالعاتی جزئی داشتم ، می دونم پدیده ای مثل QueryString در php هم وجود داره که می تونید راحت متغیر ها را از url دریافت کنید و بعد مورد بررسی قرار دهید و پدیده ای هم مثل Response.Redirect دات نت هم وجود داره که می تونید ازش استفاده کنید و مجدد کاربر رو به صفحه aspx منتقل کنید .
alonemm
دوشنبه 15 اسفند 1390, 18:08 عصر
باسلام:
میتوند در صورت صحت مقادیر ارسالی در صفحه PHP با دستور زیر و ارسال یک پارامتر کار کنید:
<?php
/* This will give an error. Note the output
* above, which is before the header() call */
header('Location: http://www.example.com/');
?>
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.