View Full Version : تالار برنامه نویسی vb!!!
بهزادانلاین
دوشنبه 15 اسفند 1390, 22:07 عصر
سلام دوستان؛ چرا اکثر سوالهایی که تو vb پرسده میشه یا بی جوابه ! یا بی نتیجه است :افسرده:!؟
اکثر تاپیک های که تو vb نگاه میگم یا ایجاد کردم اینو میگه!:متفکر:
به نظرتون این موضوع درسته یا من اشتباه تصور میکنم؟
سید حمید حق پرست
دوشنبه 15 اسفند 1390, 22:15 عصر
سلام
سوالات جواب داده میشه و اونایی که بی جواب میمونن حتما یا جوابشو نمیدونیم یا...
اکثر تاپیک های که تو vb نگاه میگم یا ایجاد کردم اینو میگه!:متفکر:
تاپیکی که ایجاد کردید و بدون سوال مونده کجاست؟
موفق باشی
یا علی (ع)
بهزادانلاین
دوشنبه 15 اسفند 1390, 22:22 عصر
شما تاپیک های قسمت ابزار های گزارش گیری تو وی بی را از اول نگا کنی میفهمی !
چند روز پیش در مورد گزارش گیری مشکل داشتم که به این قسمت از وی بی مراجعه کردم
اکثرا سوالات که دوستان مطرح کردند بی نتیجه بود
البته گفتم این نظر شخصی بنده است . شاید من اشتباه تصور میکنم
ali190
سه شنبه 16 اسفند 1390, 10:21 صبح
سلام
بهتره لیست کلیه تایپیک هایی که بی جواب مونده در یک تایپیک جمع آوری و دسته بندی بشه
در این بین مطمئناً بعضی از تایپیک های بی جواب تکراری هم یافت میشه که بهتره اونا حذف بشن
اگر این مسئله مشخص بشه بهتر میتونیم کمک کنیم تا مشکل اون دسته از عزیزانی که این سئوال ها رو پرسیدن حل بشه
ضمناً آرشیو خوبی هم برای آیندگان میشه
مدیریت تالار باید عنایتی به این قضیه داشته باشن
ممنونم
یاعلی
setroyd
سه شنبه 16 اسفند 1390, 11:26 صبح
اگه مدیر اینکارو بکنه عالی میشه اینجوری سطح برنامه نویسی هم کمی بالاتر میره .
MohammadGh2011
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 17:47 عصر
البته اگه مدیری باشه
من که خیلی وقته تو این تالار مدیری ندیدم!
سلام عليکم،واقعا شما درست گفتي،من چند روزه ميخواستم يه تاپيک در باره ي اين موضوع ايجاد کنم باخودم گفتم بيخيال.
من هم هيچ مديري نميبينم که تاپيک هارو کنترل کنه ، البته جناب xxxxx_xxxxx بعضي موقع ها يه سري ميزنه ولي بقيه ي مديرهاي محترم vb ...
SlowCode
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 20:01 عصر
منم با حرف شما موافقم، مدیرا کم کاری می کنن. البته ممکنه به جای حل مشکل این تاپیک رو ببندن.:لبخند:
بهزادانلاین
دوشنبه 22 اسفند 1390, 23:03 عصر
نه مثل اینکه واقعا مدیری در کار نیست:لبخند:
setroyd
دوشنبه 22 اسفند 1390, 23:29 عصر
اونم یه نفز مثل شما نمیتونه که همیشه on باشه . شما باید یه پیقام به مدیز کل سایت بدین
MohammadGh2011
سه شنبه 23 اسفند 1390, 14:18 عصر
اونم یه نفز مثل شما نمیتونه که همیشه on باشه . شما باید یه پیقام به مدیز کل سایت بدین
سلام عليکم
ما که نگفتيم 24 ساعته ON باشه،مديران محترم هفته اي يک بار هم به انجمن ها سر نميزنند(در حالي که مدير بودن رو قبول کردند)تا اين تاپيک هارو که همينطور داره باعنوان نامناسب و از پست هاي غير مفيد ايجاد ميشه کنترل کنند.
(به حال ماها هيچ فرقي نميکنه که مدير باشه يا نباشه،من و دوستان ديگه سعی در بهبود وضعیت سایت داريم.)
mpmsoft
سه شنبه 23 اسفند 1390, 15:34 عصر
مديران محترم هفته اي يک بار هم به انجمن ها سر نميزنند
شما دوست عزیر از کجا اینقدر مطمعن هستید ؟
من و دوستان ديگه سعی در بهبود وضعیت سایت داريم
می شه چنتا از فعالیتهای مفیدتون رو بگید
بنده شخصا روزانه بیشتر از 10 مورد وارد سایت می شوم ولی هربار با حجم وسیعی از سوالات تکراری و نامرتبط با بخش روبرو می شوم که با حذف کردن و جابجا کردن آنها موجب دلخوری دوستان هم می شوم و بعضی از دوستان لطف دارن و با پیامهای ویژه خود از بنده و سایر مدیران سایت تشکر می کنن و هر آن چه که لیاغت خود و خانوادشان هست به بنده و سایر مدیران می گویند
بنده بیش از 4 سال مفید برای این بخش و سایت زحمت کشیده ام می تونید به تعداد تایپکهای موجود ایجاد شده و یا پاسخ داده شده از طرف بنده رجوع کنید
واقعا اگر دینی هم گردن بنده بوده ادا کردم و بسیار هم از این موضوع خوشحال هستم و باور بفرمائید در این سایت جز بدو بیراه شنیدن از کاربران هیچ چیز دیگر نصیبمان نمی شود
اگر فکر می کنید این سایت با یک مدیر جدید دیگر درست می شود اینطور نیست چون استفاده از اینترنت و مخصوصا شرکت در انجمنها یکسری قوانین و اصول داره که بیشتر کاربران متاسفانه سایت رو با شبکه های اجتماعی و دوستیابی و یا قهوه خانه سر کوچشون اشتباه می گیرن
MohammadGh2011
سه شنبه 23 اسفند 1390, 17:27 عصر
سلام عليکم خدمت جناب mpmsoft
شما دوست عزیر از کجا اینقدر مطمعن هستید ؟
چون من هم فعلا روزي به اندازه ي شما توي سايت ميام.
می شه چنتا از فعالیتهای مفیدتون رو بگید
بله،چندتاشون رو خدمتتون عرض ميکنم البته تعريف از خودم نباشه
1-تذکر به ديگر کاربران براي انتخاب عنوان مناسب براي تاپيک
2-و تذکر به ديگران براي استفاده از دکمه ي تشکر به جاي استفاده کردن از پست جديد براي تشکر کردن
3-پاسخ به تاپيک هاي بي پاسخ و راهنمايي دوستان(البته اگر بتوانم و توان آن را داشته باشم)
4-همچنين خودم تمامي قوانين سايت رو روعايت ميکنم
و...
بنده شخصا روزانه بیشتر از 10 مورد وارد سایت می شوم ولی هربار با حجم وسیعی از سوالات تکراری و نامرتبط با بخش روبرو می شوم که با حذف کردن و جابجا کردن آنها موجب دلخوری دوستان هم می شوم و بعضی از دوستان لطف دارن و با پیامهای ویژه خود از بنده و سایر مدیران سایت تشکر می کنن و هر آن چه که لیاغت خود و خانوادشان هست به بنده و سایر مدیران می گویند
بنده بیش از 4 سال مفید برای این بخش و سایت زحمت کشیده ام می تونید به تعداد تایپکهای موجود ایجاد شده و یا پاسخ داده شده از طرف بنده رجوع کنید
واقعا اگر دینی هم گردن بنده بوده ادا کردم و بسیار هم از این موضوع خوشحال هستم و باور بفرمائید در این سایت جز بدو بیراه شنیدن از کاربران هیچ چیز دیگر نصیبمان نمی شود
قصدم جسارت به مديران محترم نبود بلکه فقط خواستم مديرها بيشتر تاپيک ها رو کنترل کنند.
اگر فکر می کنید این سایت با یک مدیر جدید دیگر درست می شود اینطور نیست چون استفاده از اینترنت و مخصوصا شرکت در انجمنها یکسری قوانین و اصول داره که بیشتر کاربران متاسفانه سایت رو با شبکه های اجتماعی و دوستیابی و یا قهوه خانه سر کوچشون اشتباه می گیرن
من همچين فکري نميکنم.شايد شما درست ميفرماييد.
xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 00:44 صبح
سلام،
متأسفانه اکثر کاربران (نه همه)، برای سالم نگه داشتن محیط انجمن تلاشی نمی کنند. فقط میخوان به هر قیمتی شده به جواب سوالشون برسن، دیگه براشون اهمیت نداره که عنوان تاپیکی که ایجاد می کنند مناسب هست یا نه، تاپیک رو در بخش مربوط به خودش ایجاد میکنه یا نه، سوالش تکراری هست یا نه و ... تنها چیزی که برای اکثر کاربران اهمیت داره، رسیدن به جواب سوالشون هست. ما هم نمی تونیم مدام در حال بررسی تاپیک ها باشیم و کلمه به کلمه هر تاپیک رو بخونیم.
هنوز که هنوزه بعد از این همه مدت که از تقسیم تالار VB6 به چند زیرمجموعه میگذره، کاربرها بدون توجه به زیرمجموعه ها، تاپیکشون رو در بخش اصلی تالار VB6 ایجاد می کنند. انتقال تاپیک ها، تغییر عنوان تاپیک ها، حذف تاپیک ها و ... همه اینها زمانبر هست و وقت زیادی رو از ما میگیره. هر بار که وارد انجمن میشیم فقط یا تاپیک جابجا میکنیم، یا Rename میکنیم یا حذف میکنیم. مثل مأمورهای شهرداری باید انجمن رو از بی نظمی هاش تمیز کنیم. با این حساب دیگه فرصتی برای پاسخ دادن به سوالات و شرکت در مباحث باقی نمیمونه، همین الان که دارم این پست رو مینویسم 1 ساعت و ربع از حضورم تو انجمن میگذره و فقط تاپیک جابجا کردم، پست های بی ربط و تبریک چهارشنبه سوری حذف کردم!!! و البته پیغام خصوصی های پر از فحش و بد و بیراه رو هم خوندم که دیگه تبدیل به عادت شده! اونوقت چطور میشه به سوالات جواب داد؟ (هنوز تازه خیلی از تاپیک ها که باید جابجا میشدند باقی موند)
زبونمون مو درآورد از بس تذکر دادیم که آقای محترم/خانم محترم تاپیکت رو در بخش مربوط به خودش ایجاد کن نه تو بخش اصلی VB6. وقتی بخش VB6 به چند زیرمجموعه تقسیم شد، شبانه روز Online بودیم و چند هزار تاپیک رو جابجا کردیم. که چی؟ که انجمن مرتب بشه. که کاربر راحت تر بتونه جستجو کنه. که موضوعات از هم تفکیک شن. اما حالا، خود کاربرها رعایت نمی کنند و تاپیک ها رو بدون توجه هب موضوعش هر جا که دستشون رسید ایجاد می کنند. اگر تاپیک رو منتقل کنیم، طرف بد عادت میشه و دفعه بعد هم اشتباهش رو تکرار میکنه، اگر تاپیک رو حذف کنیم، کاربر شاکی میشه و تازه طلبکار هم هست که چرا تاپیکش رو بجای اینکه جابجا کنیم، حذف کردیم؟! انگار فراموش کرده وقتی تو انجمن عضو شد، این قانون رو پذیرفته که باید تاپیک ها رو در بخش مربوط به خودش ایجاد کنه، در غیر اینصورت مدیران حق دارن تاپیک رو حذف کنند.
نمیخوام بگم مدیران بخش هیچ مشکلی ندارن و خیلی هم فعال هستند. نه. ولی علتش خود کاربران هستند که قوانین رو رعایت نمی کنند و در نتیجه حضور ما تو انجمن برای خودمون دیگه مفید نیست چون وقتمون رو برای حفظ نظم انجمن تلف میکنیم. انجمنی که خود کاربراش نمیخوان نظم داشته باشه.
هر کس دیگه ای هم به غیر از مدیرها؛ این وضعیت بی نظمی رو توی انجمن ببینه حوصله اش سر میره و خیال جواب دادن به تاپیک ها میشه. سوالی که ده بار پرسیده شده هم نباید انتظار داشت برای بار دهم جواب داده بشه. جستجو برای همین مواقع هست. موضوعات تکراری توی انجمن سر به فلک گذاشته.
به هر حال، تا وقتی خودتون همت نکنید، وضع همین هست.
الان خود شما کاربر عزیزی که این تاپیک رو ایجاد کردی و شاکی هستید که چرا به سوالات جواب داده نمیشه، آیا این تاپیک رو در بخش مناسبی ایجاد کردید؟ آیا عنوان مناسبی براش انتخاب کردید؟ اصلاً قوانین رو خوندید؟
چند تا مورد رو اینجا ذکر میکنم که زیاد رعایت نمیشه:
تاپیک های خلاف قوانین رو فقط و فقط گزارش کنید (پست ایجاد نکنید و به کاربر خاطی تذکر ندید)
تاپیک ها رو در بخش مربوط به خودش ایجاد کنید
برای تاپیک ها عنوان مناسبی انتخاب کنید
از کل کل کردن های بی مورد که تازگی ها زیاد شده پرهیز کنید
قوانین رو هم یه دور بخونید، ثواب داره به خدا
daniyal_1363
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 08:10 صبح
سلام
من فکر میکنم که 80% علت جواب دادن نشدن به سوالات و بی پاسخ موندن اون به خاطر تکرای بدونشه - من خودم که کافی نت دارم و یکسره توی سایتم شاید در روز چندین مشکل رو خوندم که میتونستم حلش کنم ولی چون تکراری بوده بخیال شدم و هیچ جوابی بهش ندادم .
در آخر باید بگم
شاید کمتر کسی حرفهای مدیرا رو درک کنه و با خودش بگه اصلاً کار سختی نیست ولی اونهایی که درک کردن میدونن که شما مدیران چقدر زحمت میکشید و من به شخصه خیلی خیلی از زحمات شما مدیران محترم و عزیز ممنونم - من شماها رو استاد خودم میدونم و بهتون خسته نباشید میگم، امیدوارم هر چی از خدا میخوان بهتون بده
موفق باشین
kitcat_m18
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 22:15 عصر
سلام دوستان،
ببینین به نظر من کلا مشکل از خود فرم سایت هست.
آخه مدیر بنده خدا چقدر باید تاپیک جا به جا کنه و تاپیک تکراری حذف کنه و بعد بد و بیراهش رو بشنوه.
ماشاالله این بخش هم که پره از کاربرانی که استاد بهشون گفته واسه پایان ترم پروژه بنویسین بیرین، آقا یا خانم محترم هم که تاحالا VB رو نصب هم نکرده میاد اینجا چیزایی رو می پرسه که باعث میشه کاربری مثل خود من هفته ای یه بارم نیاد به انجمن سر بزنه.
من یه راهکار دادم که متاسفانه فکر نکنم تو این CMS قابل پیاده سازی باشه.
http://barnamenevis.org/showthread.php?326747-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-VB6-%D9%88-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DA%A9%D8%A7%D8%B1
موفق باشید :لبخندساده:
ASedJavad
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 00:06 صبح
من یه راهکار دادم که متاسفانه فکر نکنم تو این CMS قابل پیاده سازی باشه.
http://barnamenevis.org/showthread.php?326747-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-VB6-%D9%88-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DA%A9%D8%A7%D8%B1
بله
یکی از دوستان هم یه راهکار دیگه داده بود در اینجا:
http://barnamenevis.org/showthread.php?324792-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA
ASedJavad
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 00:11 صبح
سلام
بهتره لیست کلیه تایپیک هایی که بی جواب مونده در یک تایپیک جمع آوری و دسته بندی بشه
در این بین مطمئناً بعضی از تایپیک های بی جواب تکراری هم یافت میشه که بهتره اونا حذف بشن
اگر این مسئله مشخص بشه بهتر میتونیم کمک کنیم تا مشکل اون دسته از عزیزانی که این سئوال ها رو پرسیدن حل بشه
ضمناً آرشیو خوبی هم برای آیندگان میشه
مدیریت تالار باید عنایتی به این قضیه داشته باشن
ممنونم
یاعلی
فکر کنم از موضوع اصلی این تاپیک یه خورده دور افتادیم!
aria1o
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 06:59 صبح
ﺑﺎ ﺳﻼﻡ
ﺧﺪﻣﺖ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﻭ ﻣﺪﯾر فعال تالار VB ﺟﻨﺎﺏ xxxxx_xxxxx
ﺍﻭلا ﻋﺮض ﮐﻨﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯽﺑﯿﻨﻢ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻣﯽﺷﻪ (اگه اشتباه نکنم با عنوان انا لله وانا اليه راجعون) جهت ﺍﻃﻼع دادن به دوستان که ﭘﺪﺭعزیزﺷﻮﻥ ﻓﻮت ﮐﺮﺩﻩ؛ و ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎﻗﯽ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎﻻﯼ ۲۰۰ ﭘﺴﺖ ﻣﯽﺩﻧﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻋﺮض ﺗﺴﻠﯿﺖ(البته عرض کنم که جایی برای ناراحتی نیست)؛ و ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﯼ ﻧﻤﯽﺷﻪ.... ﻣﻨﻢ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯽﺩﻡ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺑﺰﻧﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺒﺮﯾﮏ..ﮐﻪ ﻇﺎﻫﺮﺍ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻓﺎﻗﺖ ﻣﺪﯾﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﻣﯿﭽﺮﺑﻪ....ﯾﮑﯽ ﺣﺬﻑ ﻣﯽﺷﻪ ﯾﮑﯽ ﺑﻪ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﺭﻓﺎﻗﺖ ﻧﻪ...
ﯾﻪ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ هم ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﻊ ﻣﺸﮑﻞ آﺷﻔﺘﮕﯽ ﺳﺎﯾﺖ داشتم:
ﺑﻬﺘﺮ نمیبینید ﺩﺭ ﻗﺴﻤﺖ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺗﺎﭘﯿک ،امکانی رو فراهم کنید که با داشتن یک منو و انتخاب سر فصل( شبکه ،بانک های اطلاعاتی،گرافیک و.....) تاپیک مستقیم در بخش مورد نظر ثبت بشه... فکر کنم با این امکان کلی از زحمت مدیرای عزیز هم کم بشه
MohammadGh2011
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 10:05 صبح
سلام عليکم
ﺍﻭلا ﻋﺮض ﮐﻨﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯽﺑﯿﻨﻢ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻣﯽﺷﻪ (اگه اشتباه نکنم با عنوان انا لله وانا اليه راجعون) جهت ﺍﻃﻼع دادن به دوستان که ﭘﺪﺭعزیزﺷﻮﻥ ﻓﻮت ﮐﺮﺩﻩ؛ و ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎﻗﯽ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎﻻﯼ ۲۰۰ ﭘﺴﺖ ﻣﯽﺩﻧﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻋﺮض ﺗﺴﻠﯿﺖ(البته عرض کنم که جایی برای ناراحتی نیست)؛ و ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﯼ ﻧﻤﯽﺷﻪ.... ﻣﻨﻢ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯽﺩﻡ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺑﺰﻧﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺒﺮﯾ
اگه منظورتون اينه که تاپيک جناب vbhamed با عنوان انا لله وانا اليه راجعون حذف نشده،عرض کنم خدمتتون که مدير فعال و خوب سايت جناب آقاي Mehdi Musavi اين تاپيک رو قبلا حذف کردند.
==========================
وقتي داريد پست ايجاد ميکنيد فونتتون رو روي يه فونتي بزاريد که بشه خوند.تو پست شما همه چي بهم ريخته و من مجبورم که توي Word کپي کنم و از اونجا بخونم
موفق باشيد
xxxxx_xxxxx
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 12:49 عصر
ﺍﻭلا ﻋﺮض ﮐﻨﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯽﺑﯿﻨﻢ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻣﯽﺷﻪ (اگه اشتباه نکنم با عنوان انا لله وانا اليه راجعون) جهت ﺍﻃﻼع دادن به دوستان که ﭘﺪﺭعزیزﺷﻮﻥ ﻓﻮت ﮐﺮﺩﻩ؛ و ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎﻗﯽ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎﻻﯼ ۲۰۰ ﭘﺴﺖ ﻣﯽﺩﻧﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻋﺮض ﺗﺴﻠﯿﺖ(البته عرض کنم که جایی برای ناراحتی نیست)؛ و ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﯼ ﻧﻤﯽﺷﻪ.... ﻣﻨﻢ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯽﺩﻡ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺑﺰﻧﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺒﺮﯾﮏ..ﮐﻪ ﻇﺎﻫﺮﺍ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻓﺎﻗﺖ ﻣﺪﯾﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﻣﯿﭽﺮﺑﻪ....ﯾﮑﯽ ﺣﺬﻑ ﻣﯽﺷﻪ ﯾﮑﯽ ﺑﻪ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﺭﻓﺎﻗﺖ ﻧﻪ...
تاپیک مورد نظر، تو همون روزی که ایجاد شد، برای حذف علامت گذاری شد. اما به جهت درک شرایط روحی کاربر، حذف تاپیک رو به روزهای آینده موکول کردیم.
فکر نمیکنم رفاقتی بین ما و ایشون وجود داشته باشه، ما هم مثل شما، ایشون رو در همین حد نام کاربریشون میشناسیم نه بیشتر. فقط اینو میدونیم که ایشون از کاربران فعال و با سواد انجمن هستند که سالهاست تو بخش VB6 فعالیت میکنند.
هر سال هم، معمولاً کاربران برای تبریک نوروز، تاپیکی در بخش گفتگو با مسئولین ایجاد میکنند که اگر بخواد حذف بشه، با تأخیر حذف میشه.
ﯾﻪ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ هم ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﻊ ﻣﺸﮑﻞ آﺷﻔﺘﮕﯽ ﺳﺎﯾﺖ داشتم:
ﺑﻬﺘﺮ نمیبینید ﺩﺭ ﻗﺴﻤﺖ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺗﺎﭘﯿک ،امکانی رو فراهم کنید که با داشتن یک منو و انتخاب سر فصل( شبکه ،بانک های اطلاعاتی،گرافیک و.....) تاپیک مستقیم در بخش مورد نظر ثبت بشه... فکر کنم با این امکان کلی از زحمت مدیرای عزیز هم کم بشه
متشکرم. پیشنهاد خوبی هست. این پیشنهاد رو در گروه مدیران مطرح میکنیم.
این تاپیک به بخش گفتگو با مسئولین منتقل شد/
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.