View Full Version : سوال: علت حذف شدن سایت از گوگل
zareei_ta
سه شنبه 16 اسفند 1390, 09:26 صبح
سلام
من یک سایت طراحی و آپلود کرده بودم در سرچ گوگل در صفحه اول و دوم صفحات سایتم را نشون میداد ولی الن چند روزه که اصلا هرچقدر سرچ می کنم نیست. علت این انتخاب چی میتونه باشه و اینکه چطور میتونم متوجه بشکم که سایتم در سرچ گوگا هست یا نه و یا اینکه صفحه چندم هست؟
با تشکر
hamid_shrk
سه شنبه 16 اسفند 1390, 10:04 صبح
اینکه الان تو صفحه اول و دوم نیستید دلایل زیادی داره ، مثلا اینکه سایتهای دیگه ای که سئو و بازدیدشون بالاتره اومدن جای سایت شما ،یا اینکه بازدید سایت شما خیلی پایین اومده.
آدرس سایتتون رو بذارید لطفا.
چطوری معرفی کردین؟
zareei_ta
سه شنبه 16 اسفند 1390, 10:22 صبح
ممنون
ادرس سایت zareipakat.com . سایت در مورد تولید پاکت می باشد.آخه تو صفحه های بعدی هم نیستش. من در وب مستر گوگل ثبت کردم
hamid_shrk
سه شنبه 16 اسفند 1390, 12:04 عصر
سایتتون تو گوگل ایندکس هست ،سرچ کنید :
پاکت سازی زارعی + zareipakat
اما وقتی سرچ کنید
پاکت سازی زارعی
شمارو نمیاره تو صفحات اول و این چند دلیل عمده داره :
1- سایتتون فقط یک متا تگ داره (در مورد متا تگها تو همینجا مطلب زیاده)
2- بالای سایتتون پر از کدهای جاوا اسکریپت و سی اس اس شده که اصلا جالب تیست
در کل از لحاظ سئو خیلی خیلی ضعیف عمل کردین.
3- پاکت سازی زارعی تو اکثر سایتهای تبلیغاتی درج شده و با توجه به بازدید بالا و سئوی خوب این سایتها سایت شما رو نمیاره
Saber Mogaddas
سه شنبه 16 اسفند 1390, 12:25 عصر
سلام
دلیل اینکه شما تو رتبه های اول نیستید .. آپدیت الگوریتم پاندای گوگل هست..اگه می خواهید در مورد این الگوریتم زیاد بدونید به این لینک (http://www.pars-click.com/ArticleDetail.aspx?id=29) مراجعه کنید..
موفق باشید..
zareei_ta
سه شنبه 16 اسفند 1390, 12:35 عصر
ممنون از وقتی که گذاشتین باید در تغییراتی را در سایت بدهم .ایا سایتی وجود داره که وقتی همین کلمه "پاکت سازی زارعی "را بزنم بگه که سایت در گوگل در چندمین صفحه قرار داره؟
seo-mastering
پنج شنبه 27 مهر 1391, 23:25 عصر
با سلام
دوستان سایت من تا 1 هفته پیش در صفحه اول گوگل و در رتبه 1 الی 3 بود ولی خودبه خودی الان کلا در صفحات جوستجو گوگل حذف شده اند
البته کلیه صفحات من ایندکس شده اند
البته در صفحه گوگل وبمستر رتبه معادل برای کلمات کلیدی که دیگر در هیچ صفحه ای نیستند ، 4 الی 8 هستش
کلمات کلیدی :
ثبت علامت تجاری
ثبت علامت
ثبت برند تجاری
ثبت لوگو
ثبت علایم تجاری
البته فقط برای این کلمه کلیدی فقط هستش
ثبت برند
آدرس وبسایت :www.etemad.in
ممنون میشم اگه کمکم کنید
با تشکر فراوان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.