View Full Version : تغییر بنر سایت
masoud0455
سه شنبه 16 اسفند 1390, 14:47 عصر
سوال:
چگونه می توان با ASP.net یک عکس را در سایت آپلود کرد و اون عکس در بنر سایت قرار بگیرد.؟؟؟
sarapepors
سه شنبه 16 اسفند 1390, 14:56 عصر
میتونید یه صفحه طراحی کنید و یک کنترل fileupload توش قرار بدید و عکسی رو که upload کردید در پوشه وبسایتتون با یه کد نوسی ساده آدرسش رو در پایگاه داده قرار بدید. و برای نمایش هم باید مسیر عکس رو از دیتا بیس بخونید و بدین به خاصیت imageurl کنترل image که گذاشتین برای بنر.
aliyeh
سه شنبه 16 اسفند 1390, 15:54 عصر
سلام دوست عزیز
من از این روش استفاده می کنم که نیاز به ذخیره و خوندن عکس از database نباشه.
مثلا اگه در فایل css مسیر عکس header رو به این صورت تعریف کرده باشم:
background-image:url(../Images/logo.png);
در صفحه ای که در اختیار مدیر سایت قرار میدم از یک کنترل fileupload استفاده می کنم که فایل عکس رو میگیره و دقیقا با همون نام و در همون مسیری که در فایل css مشخص کردم save میکنه طوری که جایگزین فایل قبلی بشه:
FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("Images\\long.png"));
البته شاید روش استانداردی نباشه ولی راحته .
masoud0455
سه شنبه 16 اسفند 1390, 16:03 عصر
میتونید یه صفحه طراحی کنید و یک کنترل fileupload توش قرار بدید و عکسی رو که upload کردید در پوشه وبسایتتون با یه کد نوسی ساده آدرسش رو در پایگاه داده قرار بدید. و برای نمایش هم
باید مسیر عکس رو از دیتا بیس بخونید و بدین به خاصیت imageurl کنترل image که گذاشتین برای بنر.
protected void Button2_Click(object sender, EventArgs e)
{
if(FileUpload1.HasFile)
try
{
FileUpload1.SaveAs("e:\\uploadedfile\\" + FileUpload1.FileName);
Label2.Text = "نام فایل:" +
FileUpload1.PostedFile.FileName + "<br>" +
"سایز فایل:" + "<br>" + FileUpload1.PostedFile.ContentLength + "kb";
}
catch (Exception ex)
{
Label2.Text = "ERROR:" + ex.Message.ToString();
}
}
این کد رو برای save کردن در دیتابیس دارم.مشکل من کدی است که از دیتابیس بخونه.یعنی وقتی کنترل image رو گذاشتم.تو خاصیت imageurl چه کدی تایپ کنم که آخرین عکسی که او رو آپلود کردم بیاد به جای بنر
Rohollaes
سه شنبه 16 اسفند 1390, 16:23 عصر
وقتی صفحه لود میشه این دستور رو برای گرفتن آخرین عکس ثبت شده در جدول مورد نظر بنویس:
select top * from tblImage
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.