PDA

View Full Version : سوال: ایجاد حاشیه سیاه دور فرم ؟؟

tam2145
سه شنبه 16 اسفند 1390, 23:22 عصر
سلام دوستان !!
من از کامپوننت dotnetbar استفاده می کنم و یک فرم که شامل یک ribboncontrol کامل و یک ribboncontrol بدون سربرگ به منظور استفاده به عنوان تب ایجاد کرده ام و فرم من کامل با این دو ابزار پوشش داده شده !!
حالا برای قشنگی کادر اطراف فرم که مال خود ویندوز هست را برداشتم ، حالا دیگه برنامه من حالت برجسته نداره و با دستکاپ قاطی می شه !! حالا هر کاری می کنم نمی تونم یک نوع حاشیه سیاه رنگ دور فرم ایجاد کنم تا برنامه حالت برجسته پیدا کنه !!
اگر دوستان راه حلی برای این مشکل دارند ، لطفا بفرمایند و اینجا بگویند !!
منتظر یاری سبزتان هستم !!
با سپاس !!

فرید نجفلو
سه شنبه 16 اسفند 1390, 23:56 عصر
می تونی یه بک گراند با حاشیه بندازی پشت فرم
و واسه اینکه کنترل ها رو اون نیفتن خاصیت Pading کنترل ها رو بشتر از صفر بزار

Hybrid
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 00:08 صبح
سلام ، روش دیگرش هم اینه که بیای از اول یک Panel روی فرمت قرار بدی و خاصیت BorderStyle رو برابر Fixed3d قرار بدی.البته در این حالت سیاه نمیشه ولی میشه حاشیه فرم رو تشخیص داد و از حالت اول بهتره.

tam2145
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 10:10 صبح
سلام !!
دوستان خوبم ممنون که کمکم کردید !! دستتون درد نکنه !!
خودم یک راه حل خوب پیدا کردم !!
اینجا می گم تا اگه دوستان با مشکل من مواجه شدند راه حل داشته باشند :
وقتی که Robbin Control را ایجاد کردید ، در قسمت تنظیمات در زیر مجموعه Layout ، خصوصیت Dock وجود دارد که به طور پیش فرض با top تنظیم شده است که باعث می شود در بالای فرم فیکس فیکس شود . حالا روی فلش تنظیمات این خصوصیت کلیک کنید و گزینه آخر (( None )) را انتخاب کنید !! حالا ابزار Ribbon Control قابلیت تغییر سایز دارد . بعد برای فرم بک گراند قرار دهید یا رنگ بک گراند را عوض کنید !! به همین سادگی !!

فرید نجفلو
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 15:22 عصر
سلام !!
دوستان خوبم ممنون که کمکم کردید !! دستتون درد نکنه !!
خودم یک راه حل خوب پیدا کردم !!
اینجا می گم تا اگه دوستان با مشکل من مواجه شدند راه حل داشته باشند :
وقتی که Robbin Control را ایجاد کردید ، در قسمت تنظیمات در زیر مجموعه Layout ، خصوصیت Dock وجود دارد که به طور پیش فرض با top تنظیم شده است که باعث می شود در بالای فرم فیکس فیکس شود . حالا روی فلش تنظیمات این خصوصیت کلیک کنید و گزینه آخر (( None )) را انتخاب کنید !! حالا ابزار Ribbon Control قابلیت تغییر سایز دارد . بعد برای فرم بک گراند قرار دهید یا رنگ بک گراند را عوض کنید !! به همین سادگی !!

با این روش اگه بخوای بعد ها امکانات تغییر اندازه فرم رو هم اضافه کنی تو دردسر می افتی
چون دیگه ریبون خودش تغییر اندازه نمی ده!!

tam2145
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 17:13 عصر
با این روش اگه بخوای بعد ها امکانات تغییر اندازه فرم رو هم اضافه کنی تو دردسر می افتی
چون دیگه ریبون خودش تغییر اندازه نمی ده!!

سلام فرید جان !!
حق با شماست !! 1 ساعت بعدش فهمیدم ولی من نمی خواهم فرم قابلیت تغییر سایز داشته باشه !! فقط مینی مم بشه (( برود پایین )) !!
اگه سورس این کار را برای فرم و کنترل های dotnetbar دارید بگذارید که خیلی محتاجم !! می خواهم کلید تغییر سایز ribboncontrol را از کار بندازم !!
محتاج به کمک ........

فرید نجفلو
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 17:48 عصر
سورس کدوم کار ؟
مینیمم یا تغییر سایز ribboncontrol

tam2145
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 20:16 عصر
83807

فرید جان ، در عکسی که گذاشتم مشخص کردم که می خواهم چه دکمه ای را حذف کنم یا اینکه از کارش جلوگیری کنم !!:متفکر:
می خواهم وقتی کاربر بر رویش کلیک کرد ، هیچ کار انجام نشود ، حتی تغییر سایز !!
حالا منتظر کمک هستم !!:خجالت:

فرید نجفلو
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 20:21 عصر
Form.Maximizebox=False

Hybrid
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 20:28 عصر
83807

فرید جان ، در عکسی که گذاشتم مشخص کردم که می خواهم چه دکمه ای را حذف کنم یا اینکه از کارش جلوگیری کنم !!:متفکر:
می خواهم وقتی کاربر بر رویش کلیک کرد ، هیچ کار انجام نشود ، حتی تغییر سایز !!
حالا منتظر کمک هستم !!:خجالت:

سلام ، یکی از راههاش اینه که بیای در رویداد Resize فرمت کد زیر رو قرار بدی :

Me.WindowState = FormWindowState.Normal