PDA

View Full Version : سوال: ساختن وبلاگ تکراری برای لینک به سایت (جهت افزایش رتبه در گوگل)

elham1611
سه شنبه 16 اسفند 1390, 23:44 عصر
یکی از مهمترین معیارهای گوگل برای ربه بندی تعداد صفحات لینک داده شده به سایت ما است

خوب حالا اگر مثلا ما 100 تا وبلاگ بسازیم و توی همشون به سایت مورد نظر لینک بدیم آیا رتبه سایت بالا میره

یعنی میشه از این ترفند استفاده کرد و سر گوگل رو شیره مالید؟

narsic
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 09:16 صبح
این که تعداد لینک های داده شده به سایت شما زیاد باشه فقط یک قسمت از کل موضوعه از شرایط دیگه ایی که داره ایناست:
۱- سایت لینک دهنده دارای چه رتبه ایی هست.
۲- موضوع سایت لینک دهنده با موضوع سایت لینک داده شده یکی هست
۳- چه نوع لینکی داده شده
۴- و ...
اما کلا قوانین مشخصی وجود نداره (قوانینی که به صورت عمومی اراپه شده باشن، تمام قواینن به صورت بسته در خود سیستم جستجو وجود دارند، در جایی خوندم که حتی خود کارمندان بخش موتور جستجوگر هم نصف قوانین رو نمیدونن) این ها هم تجارب کسانی هست که سال ها در این زمینه فعالیت کردن.
موفق باشید

Saber Mogaddas
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 10:06 صبح
سلام
گوگل خیلی باهوشتر از این حرفاست ..با اومدن گوگل پاندا هم که کلا از سایت های SpaM جلوگیری می کنه..
توصیه می کنم تو بک لینک این مقاله (http://www.pars-click.com/ArticleDetail.aspx?id=23) را مطالعه کنید.
موفق باشید..

elham1611
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 10:28 صبح
ممنون دوستان
اگر از سایتهای بدون ارزش لینک بدین احتمالا هیچ ارزشی نداره.مثلا من یک وبلاگ شخصی دارم که روزی 50 بازدید داره اما گوگل حتی یدونه هم از لینکهاش رو ثبت نکرده
در سایتی که شما معرفی کردید از backlink صحبت شده که من نفهمیدم منظوررش لینکهای ورودی به سایت بود یا خروجی از سایت.
در مورد گوگل پاندا هم الان از شما شنیدم و اینجور که فکر میکنم با سایتهای اسپم مقابله میکنه و ترافیک بعضی سایتها رو تا 93% هم افت داده
اما نمیدونم منظور از سایت اسپم چیه.

http://www.locopoc.com/PortalData/Subsystems/News/uploads/Image/google-panda-effect-on-spam.jpg

Saber Mogaddas
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 10:46 صبح
سلام
این مقاله رو خودم نوشتم ..نه بک لینک لینک هایی که از سایت ها می گیریم و نحوه ارزش دهی به اون سایت ها رو بحث کردم..در مورد الگوریتم جدید پاندا نیز می تونید از این مقاله (http://www.pars-click.com/ArticleDetail.aspx?id=29) استفاده کنید..

Saber Mogaddas
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 10:49 صبح
سایت spam به سایت هایی بی محتوا و صرف تبلیغاتی گفته میشه..مثل وبلاگ هایی که شما می خواهید درست کنید صرف برای لینک دهی..بدون محتوا یا محتوای بی ارزش..

elham1611
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 21:42 عصر
سایت من تقریبا 99% مطالبش رو باید از پایگاه داده و با جستجو بگیره. سایت جستتجوگر هستش مثل اینکه مدل و قیمت بدین و اون لیست اجناس نشون بده

برا همچین سایتهایی چی کار باید کرد که موتور جستجو بفهمه سایت بی مطلب نیست؟
میشه کل بانک اطلاعاتی رو یه جوری در گوگل ایندکس کرد؟

Saber Mogaddas
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 10:15 صبح
سلام
نیاز نیست بانک اطلاعات رو ایندکس کنی..یعنی چیزی به این اسم نیست..شما از نظر طراحی و برنامه نویسی استاندارد باشید و بک لینک های خوبی داشته باشید..رتبه میره بالا..
موفق باشی..

elham1611
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 21:02 عصر
ممنون. ولی طراحی یه سایت جستجوگر آخه چه SEO خوبی میتونه داشته باشه وقتی تمام سایت بر روی بانک اطلاعاتیش وابسته است.
فرض کن سایت فروش کتاب داریم که فقط چند تا گزینه برای جستجو داره ولی بانک اطلاعتی عظیمی داره.
در اینصورت فقط میشه به تبلغ توط کاربران امیدوار بود
کاشکی راهی بود که میشد محتوای بانک اطلاعتی رو هم به گوگل دادو یعنی گوگل با این عظمت نمیتونه یه بانک اطلاعتی رو مثلا در غالب xml بگیره.