ورود

View Full Version : شبکه با اينترنت

h_mohamadi
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 17:22 عصر
سلام بر دوستان و اساتيد گرامي
من 2 تا کامپيوتر دارم که بر روي آنها اينترنت با آي پي استاتيک وجود دارد و از هم خيلي فاصله دارند.
من مي خواستم بدانم که اين 2 کامپيوتر را چططوري مي توانم با هم از طريق اينترنت شبکه کنم.حالا نمي دانم چطوري بايد اين کار را بکنم خواهش مي کنم من را راهنمايي کنيد.
ممنونم از راهنمايي شما

babak2000
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 21:08 عصر
دوست من اینترنت یعنی شبکه -- حالا شما چه کاری میخواهید انجام بدید ؟

اگه ارسال فایل و ... باشه برنامه تیم ویور یا سایر برنامه های مشابه اینکار را براتون

انجام میدن

h_mohamadi
دوشنبه 22 اسفند 1390, 13:04 عصر
منظور من این است که مانند شبکه lan که 2 تاکامپیوتر می توانند برای هم فایل شیر کنند باشد و یا از دیتابیس هایی که بر روی یک سیستم است سیستم دیگر استفاده کند.ممنون می شوم من را راهنمایی کنید

vcldeveloper
شنبه 27 اسفند 1390, 14:22 عصر
من 2 تا کامپيوتر دارم که بر روي آنها اينترنت با آي پي استاتيک وجود دارد

منظور من این است که مانند شبکه lan که 2 تاکامپیوتر می توانند برای هم فایل شیر کنند باشد و یا از دیتابیس هایی که بر روی یک سیستم است سیستم دیگر استفاده کند.
اگر هر دو به اینترنت دسترسی دارند، پس با هم شبکه هستند، شما یک برنامه اشتراک فایل یا یک نرم افزار مدیریت دیتابیس روی هر کدومشون داشته باشید، باید بتونید با دادن IP اون به کامپیوتر دوم، اتصال تان را برقرار کنید؛ مثلا می تونید یک FTP سرور روی یکی از آنها راه بیاندازید، یا روی یکی از آنها SQL Server یا MySQL نصب کنید.

اگر هدف ایجاد یک شبکه LAN امن در بستر اینترنت هست، می تونید درباره ایجاد VPN تحقیق کنید.

h_mohamadi
یک شنبه 28 اسفند 1390, 14:02 عصر
اگر هر دو به اینترنت دسترسی دارند، پس با هم شبکه هستند، شما یک برنامه اشتراک فایل یا یک نرم افزار مدیریت دیتابیس روی هر کدومشون داشته باشید، باید بتونید با دادن IP اون به کامپیوتر دوم، اتصال تان را برقرار کنید؛ مثلا می تونید یک FTP سرور روی یکی از آنها راه بیاندازید، یا روی یکی از آنها SQL Server یا MySQL نصب کنید.

اگر هدف ایجاد یک شبکه LAN امن در بستر اینترنت هست، می تونید درباره ایجاد VPN تحقیق کنید.

ممنونم از راهنمایی شما اما بگذارید من کامل توضیح دهم
من یک برنامه دارم که با mysql است و دو تا کامپیوتر که برنامه من بر روی آنها نصب است.برای کانکت بودن برنامه با دیتابیس هم از odbc کمک می گیرم
2 تا کامپیوتر هم دارای اینترنت با ip استاتيک هستند من در زمان شبکه با lan در odbc فقط سرور را از localhodst به مثلا 192.168.0.1 تبديل مي کنم و 2 تا برنامه با يک ديتابيس شبکه مي شوند
حالا نمي دانم وقتي اين 2 تا اينترنت دارند چطوري بايد کار کنم که از بستر اينترنت همان کاري که در lan انجام مي شد انجام شود و کامپيوتر دوم بتواند با استفاده از اينترنت از ديتابيس سرور(سيستم اول) استفاده کند.
با تشکر فراوان

vcldeveloper
دوشنبه 29 اسفند 1390, 11:24 صبح
2 تا کامپیوتر هم دارای اینترنت با ip استاتيک هستند
اگر هر دو IP های Valid و Static دارند، دقیقا همون کاری که برای اتصال در LAN انجام می دادید رو می تونید اینجا هم انجام بدید، فقط به جای آدرس 192.168.0.1 که یک آدرس Invalid و مربوط به LAN هست، باید آدرس IP معتبر هر یک از اون کامپیوتر ها در اینترنت را بذارید. اگر نمیدونید آدرس IP اون کامپیوترها دقیقا چی هست، می تونید در Cmd دستور ipconfig را اجرا کنید، یا از اون کامپیوتر عبارت my ip address را در گوگل جستجو کنید.

h_mohamadi
چهارشنبه 09 فروردین 1391, 11:57 صبح
اگر هر دو IP های Valid و Static دارند، دقیقا همون کاری که برای اتصال در LAN انجام می دادید رو می تونید اینجا هم انجام بدید، فقط به جای آدرس 192.168.0.1 که یک آدرس Invalid و مربوط به LAN هست، باید آدرس IP معتبر هر یک از اون کامپیوتر ها در اینترنت را بذارید. اگر نمیدونید آدرس IP اون کامپیوترها دقیقا چی هست، می تونید در Cmd دستور ipconfig را اجرا کنید، یا از اون کامپیوتر عبارت my ip address را در گوگل جستجو کنید.

ممنونم مي شود يکم کاملتر راهنمايي کنيد؟؟؟

vcldeveloper
چهارشنبه 09 فروردین 1391, 12:45 عصر
يکم کاملتر راهنمايي کنيد
برای اینکه بتونید به یک کامپیوتر در اینترنت دسترسی داشته باشید، اون کامپیوتر باید یک آدرس IP معتبر (valid) داشته باشه. آدرس هایی مثل 192.168.1.1 آدرس های مربوط به شبکه های محلی هستند و در اینترنت معتبر نیستند. اگر یک کامپیوتر آدرس IP معتبر داشته باشه، با توجه به اینکه شبکه های LAN و WAN از پروتکل های مشابهی پشتیبانی می کنند، شما می تونید همون کاری که در یک شبکه LAN برای اتصال به اون کامپیوتر انجام می دادید را در اینترنت هم انجام بدید، فقط باید آدرس IP درست را وارد کنید. اگر به اون کامپیوتر خاص دسترسی فیزیکی دارید، می تونید با دستور ipconfig آدرس IP اون رو به دست بیارید.

h_mohamadi
چهارشنبه 09 فروردین 1391, 14:43 عصر
برای اینکه بتونید به یک کامپیوتر در اینترنت دسترسی داشته باشید، اون کامپیوتر باید یک آدرس IP معتبر (valid) داشته باشه. آدرس هایی مثل 192.168.1.1 آدرس های مربوط به شبکه های محلی هستند و در اینترنت معتبر نیستند. اگر یک کامپیوتر آدرس IP معتبر داشته باشه، با توجه به اینکه شبکه های LAN و WAN از پروتکل های مشابهی پشتیبانی می کنند، شما می تونید همون کاری که در یک شبکه LAN برای اتصال به اون کامپیوتر انجام می دادید را در اینترنت هم انجام بدید، فقط باید آدرس IP درست را وارد کنید. اگر به اون کامپیوتر خاص دسترسی فیزیکی دارید، می تونید با دستور ipconfig آدرس IP اون رو به دست بیارید.

ممنونم من همين کاري که شما راهنمايي فرموده ايد انجام دادم و در cmd دستور ping را تايپ کردم و جواب داد اما نمي دانم در odbc چه طور تنظيم کنم که بتوانم به ديتابيسي که در سيستم دوم است دسترسي داشته باشم.ضمنا ديتابيس با mysql است

mansour01
چهارشنبه 09 فروردین 1391, 15:39 عصر
ممنونم من همين کاري که شما راهنمايي فرموده ايد انجام دادم و در cmd دستور ping را تايپ کردم و جواب داد اما نمي دانم در odbc چه طور تنظيم کنم که بتوانم به ديتابيسي که در سيستم دوم است دسترسي داشته باشم.ضمنا ديتابيس با mysql است
با اجازه استاد کشاورز
و در تکمیل صحبت های ایشان :
اینجا شما لیست آدرس های رزو شده در پروتکل TCP/IP ورژن 4 رو می تونید مشاهده کنید :

http://www.tcpipguide.com/free/t_IPReservedPrivateandLoopbackAddresses-3.htm
برای اتصال به پایگاه داده Mysql شما نیاز به کانکتور دارید ، آدرس زیر بخش کانکتورها می تونید کامپوننت مورد نظر خودتون رو پیدا کنید ، گرچه ، تح..ر.یم هستیم و دسترسی شما در حالت عادی در ایران بلاک میشه مگر با ... :

dev.mysql.com/downloads/
توضیحات کامل تر رو استاد می فرمایند خدمت شما

h_mohamadi
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 15:50 عصر
با اجازه استاد کشاورز
و در تکمیل صحبت های ایشان :
اینجا شما لیست آدرس های رزو شده در پروتکل TCP/IP ورژن 4 رو می تونید مشاهده کنید :

http://www.tcpipguide.com/free/t_IPReservedPrivateandLoopbackAddresses-3.htm
برای اتصال به پایگاه داده Mysql شما نیاز به کانکتور دارید ، آدرس زیر بخش کانکتورها می تونید کامپوننت مورد نظر خودتون رو پیدا کنید ، گرچه ، تح..ر.یم هستیم و دسترسی شما در حالت عادی در ایران بلاک میشه مگر با ... :

توضیحات کامل تر رو استاد می فرمایند خدمت شما

ممنونم از راهنمايي شما اما من اين کانکتور را بر روي سيستم خودم دارم و اين صفحه cmd من در کامپيوتر سرور است
85072
و اين هم صفحه کانکتور odbc من در کامپيوتر کلاينت است
84873
در سيستم شبکه با lan من ip سرور را همان طور که مشاهده مي کنيد داده ام.اما در شبکه اينترنت وقتي ip سيستم دوم که در cmd است را مي زنم کانکت نمي شود.
نمي دانم بايد چيکار کنم

mansour01
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 17:06 عصر
درود
من می نویسم ، اشکالی وجود داشت استاد لطف کنند و تصحیح کنند .
دوست عزیز در سرور شما جفت ip ها از هر دو دیوایس ip های invalid هستند ، در حقیقت ip static ندارند و شما در سرور پشت NAT هستید ، اینجا را مطالعه بفرمایید :

http://compnetworking.about.com/od/workingwithipaddresses/f/privateipaddr.htm
برای اینکه مطمدن شوید پس از مطالعه لینک بالا سری هم به اینجا بزنید :

http://whois.domaintools.com/192.168.1.101
از سرور وارد سایت زیر شوید تا IP روتر سرویس دهنده شما مشخص شود :

http://www.whatismyip.com/
تا آنجا که من احتمال می دهم شما روی یک VPS اشتراکی و NAT شده هستید و بدون داشتن ip حقیقی نیم توانید اتصال مستقیم برقرار کنید .
موفق باشید

h_mohamadi
دوشنبه 14 فروردین 1391, 08:27 صبح
درود
من می نویسم ، اشکالی وجود داشت استاد لطف کنند و تصحیح کنند .
دوست عزیز در سرور شما جفت ip ها از هر دو دیوایس ip های invalid هستند ، در حقیقت ip static ندارند و شما در سرور پشت NAT هستید ، اینجا را مطالعه بفرمایید :

http://compnetworking.about.com/od/workingwithipaddresses/f/privateipaddr.htm
برای اینکه مطمدن شوید پس از مطالعه لینک بالا سری هم به اینجا بزنید :

http://whois.domaintools.com/192.168.1.101
از سرور وارد سایت زیر شوید تا IP روتر سرویس دهنده شما مشخص شود :

تا آنجا که من احتمال می دهم شما روی یک VPS اشتراکی و NAT شده هستید و بدون داشتن ip حقیقی نیم توانید اتصال مستقیم برقرار کنید .
موفق باشید

ممنونم از راهنمایی شما استاد گرامی
اما من تمام این مطالبی که شما فرموده اید را خوانم اما به علت اطلاعات کم در مورد شبکه خیلی متوجه نشدم.
اگر امکان دارد راه ساده تری را به من بگوئید چون من منظور شما از ip های invalid را نمی دانم ولی سرور من داری iP استاتیک است و من به طور مثال این IP را گذاشته ام.ممنون می شوم من را راهنمایی فرمائید.
از صبر و بردباری شما سپاسگذارم

vcldeveloper
دوشنبه 14 فروردین 1391, 14:04 عصر
من منظور شما از ip های invalid را نمی دانم ولی سرور من داری iP استاتیک است
ببینید، بحث IP Valid یا Invalid یک چیز هست، و بحث IP Static یا Dynamic یک چیز دیگه.

یک رنجی از IP ها مثل 192.168.0.0 تا 192.168.255.255 برای اتصال های محلی (LAN) در نظر گرفته شدند، و در یک شبکه WAN (مثل اینترنت) اعتبار ندارند. به این آدرس ها میگن Invalid. شما نمی تونید از این IP ها در اینترنت استفاده کنید. این IP ها فقط در داخل همون شبکه محلی اعتبار دارند. مثلا شما ممکنه یک شبکه در محل کار داشته باشید که از تعدادی کامپیوتر تشکیل شده، و هر یک از این کامپیوتر ها یک آدرس IP محلی دارند. این کامپیوتر ها می تونند از طریق این IP های محلی با هم ارتباط برقرار کنند، اما یک کامپیوتر خارج از شبکه محل کار شما نمیتونه با این آدرس های IP محلی ارتباط برقرار کنه.

برای اینکه یک کامپیوتر از اینترنت قابل دسترس باشه، باید یک آدرس IP معتبر (غیر محلی) داشته باشه. وقتی اتصال اینترنت از یک ISP می خرید، در هنگام اتصال به اینترنت ISP شما یک آدرس IP معتبر به شما اختصاص میده. هر ISP رنجی از آدرس های IP معتبر را خریداری میکنه، و زمانی که یک کاربر بخواد به اینترنت وصل بشه، به طور خودکار یکی از این آدرس ها به اون کاربر اختصاص داده میشه. به این روش اختصاص IP میگن Dynamic؛ چون هر زمان که کاربر بخواد وصل بشه، ISP یک آدرس IP جدید بهش اختصاص میده. بعضی کاربران نیاز دارند که آدرس شان همیشه ثابت باشه تا سایر کاربران بتونند از طریق اون آدرس به سرویس های این کاربر دسترسی پیدا کنند. مثلا سرور شما نیاز داره که یک آدرس ثابت داشته باشه، تا شما بتونید با دانستن آن آدرس همیشه به اون سرور دسترسی داشته باشید. برای این کاربران ISP ها یک هزینه اضافی دریافت می کنند، و یک آدرس IP معتبر ثابت (Static) در اختیارشان قرار می دهند. پس برای اینکه شما بتونید به سرور راه دور تان وصل بشید باید سرور شما اولا آدرس Valid (معتبر) داشته باشد، و ثانیا این آدرس ثابت باشه.

اون چیزی که شما در حال حاضر به عنوان IP Static دارید، فقط یک IP ثابت در داخل شبکه محلی هست، نه یک IP ثابت در شبکه اینترنت. به همین علت هم نمی تونید با اون آدرس IP محلی از راه دور به اون سرور متصل بشید.

h_mohamadi
سه شنبه 15 فروردین 1391, 15:30 عصر
ببینید، بحث IP Valid یا Invalid یک چیز هست، و بحث IP Static یا Dynamic یک چیز دیگه.

یک رنجی از IP ها مثل 192.168.0.0 تا 192.168.255.255 برای اتصال های محلی (LAN) در نظر گرفته شدند، و در یک شبکه WAN (مثل اینترنت) اعتبار ندارند. به این آدرس ها میگن Invalid. شما نمی تونید از این IP ها در اینترنت استفاده کنید. این IP ها فقط در داخل همون شبکه محلی اعتبار دارند. مثلا شما ممکنه یک شبکه در محل کار داشته باشید که از تعدادی کامپیوتر تشکیل شده، و هر یک از این کامپیوتر ها یک آدرس IP محلی دارند. این کامپیوتر ها می تونند از طریق این IP های محلی با هم ارتباط برقرار کنند، اما یک کامپیوتر خارج از شبکه محل کار شما نمیتونه با این آدرس های IP محلی ارتباط برقرار کنه.

برای اینکه یک کامپیوتر از اینترنت قابل دسترس باشه، باید یک آدرس IP معتبر (غیر محلی) داشته باشه. وقتی اتصال اینترنت از یک ISP می خرید، در هنگام اتصال به اینترنت ISP شما یک آدرس IP معتبر به شما اختصاص میده. هر ISP رنجی از آدرس های IP معتبر را خریداری میکنه، و زمانی که یک کاربر بخواد به اینترنت وصل بشه، به طور خودکار یکی از این آدرس ها به اون کاربر اختصاص داده میشه. به این روش اختصاص IP میگن Dynamic؛ چون هر زمان که کاربر بخواد وصل بشه، ISP یک آدرس IP جدید بهش اختصاص میده. بعضی کاربران نیاز دارند که آدرس شان همیشه ثابت باشه تا سایر کاربران بتونند از طریق اون آدرس به سرویس های این کاربر دسترسی پیدا کنند. مثلا سرور شما نیاز داره که یک آدرس ثابت داشته باشه، تا شما بتونید با دانستن آن آدرس همیشه به اون سرور دسترسی داشته باشید. برای این کاربران ISP ها یک هزینه اضافی دریافت می کنند، و یک آدرس IP معتبر ثابت (Static) در اختیارشان قرار می دهند. پس برای اینکه شما بتونید به سرور راه دور تان وصل بشید باید سرور شما اولا آدرس Valid (معتبر) داشته باشد، و ثانیا این آدرس ثابت باشه.

اون چیزی که شما در حال حاضر به عنوان IP Static دارید، فقط یک IP ثابت در داخل شبکه محلی هست، نه یک IP ثابت در شبکه اینترنت. به همین علت هم نمی تونید با اون آدرس IP محلی از راه دور به اون سرور متصل بشید.

ممنونم جناب آقاي کشاورز عزيز از پاسخ بسيار کامل و رسا شما
اينترنت من داراي Ip استاتيک است و من اين را ميدانم و من سرو خود را از طريق وايرلس به مودم adsl خودم وصل کرده ام
حالا بايد چيکار کنم تا بتوانم به ديتابيس هاي بر روي سرورم که از نوع MYSQL است از طريق ODBC که برنامه ام به آن کانکت مي شود دسترسي پيدا کنم؟؟؟

mansour01
پنج شنبه 17 فروردین 1391, 13:51 عصر
.... مثلا سرور شما نیاز داره که یک آدرس ثابت داشته باشه، تا شما بتونید با دانستن آن آدرس همیشه به اون سرور دسترسی داشته باشید. برای این کاربران ISP ها یک هزینه اضافی دریافت می کنند، و یک آدرس IP معتبر ثابت (Static) در اختیارشان قرار می دهند. پس برای اینکه شما بتونید به سرور راه دور تان وصل بشید باید سرور شما اولا آدرس Valid (معتبر) داشته باشد، و ثانیا این آدرس ثابت باشه.

خواهش مي کنم من را راهنمايي کنيد
دوست گلم استاد کشاورز واضح و شفاف توضیح دادند . نگاه کنید شما با وایرلس به سرویس دهنده خودتون متصل هستید ، و سرویس دهنده به شما گفته شما دارای IP استاتیک هستید ، اما مشکل اینجاست که اینطور نیست ، شما پشت یک شبکه داخلی قرار دارید و IP شما استاتیک نیست . مثال میزنم :
شما دو کامپیوتر که یکی از طریق وایرلس یا دای آپ به اینترنت دسترسی داره رو { اسمش رو میزاریم PC1 } با کابل کراس به لپ تاپ خودتون وصل می کنید و اینترنت رو شیر میکنید و با لپ تاپ به اینترنت وصل میشید که در حقیقت PC1 میشه سرویس دهنده لپ تاپ شما و به شما یک IP ثابت ولی غیر معتبر میده . رنجی که گفته شد !
یکسری از IP ها برای دیوایس ها رزو شدن ، مثلا : 192.168.0.1 برای اکثر مودم ها و روترها ست شده { البته در صورت وجود دیوایس دوم برای جلوگیری از کانفلیگ IP دیگه ای به اون دیوایس اختصاص داده میشه } ، همین حالا آدرس فوق رو وارد کامپیوتر کنید تا به تنظیمات مودم دسترسی پیدا کنید . اینها IP های معتبر نیستند ! و قابل استفاده در اینترنت نیستند .
حالا مرحله به مرحله ، شما ابتدا وارد سایت زیر بشید در هر دو رایانه خودتون و بگید برای هر کدوم چه IP ای رو مینویسه تا گام بعدی رو طی کنیم :

h_mohamadi
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 10:23 صبح
حالا مرحله به مرحله ، شما ابتدا وارد سایت زیر بشید در هر دو رایانه خودتون و بگید برای هر کدوم چه IP ای رو مینویسه تا گام بعدی رو طی کنیم :

من داخل سایت رفتم
برای سیستمی که می خواهم به آن وصل شوم و سرور است این را نشان داد
xxx.xxx.xxx.xxx
برای سیستم دوم که کلاینت است دیگر نیاز به IP استاتیک نیست
ممنونم اگر مراحل بعدی را بگوئید

mansour01
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 17:11 عصر
من داخل سایت رفتم
برای سیستمی که می خواهم به آن وصل شوم و سرور است این را نشان داد
xxx.xxx.xxx.xxx
برای سیستم دوم که کلاینت است دیگر نیاز به IP استاتیک نیست
ممنونم اگر مراحل بعدی را بگوئید
درود
ip متعلق به شاتل هست و این ip اختصاصا در حومه اص-نج فعال هست ، لطفا برای امنیت بیشتر ip مورد نظر خود را در پست قبل ادیت کنید .
خب حالا شما باید با سرویس دهنده تماس بگیرید که ip استاتیک را در سرور به شما اختصاص دهد . اگر همین ip هست که خوب {که بعید به نظر می رسد } ، اگر نیست ، باید ip اصلی را به سرور اختصاص دهد که شما با ورود به آن سیستم و دستور ipconfig ، بتوانید IP استاتیک اختصاص داده به خودتان را مشاهده کنید در غیر اینصورت سیستم مورد نظر ip استاتیک ندارد ! یا پشت یک شبکه NAT هست که تمام ترافیک ها به سوی آن ip ثابت ارسال می شود و به شما در سرور چون پشت شبکه هستید نمی رسد .
اگر سوالی بود در خدمتم ، اگر جایی را اشتباه توضیح دادم استاد و اساتید دیگر لطف کنند تصحیح نمایند .
با سپاس

پ.ن : در نقل قول ip شما را جهت امنیت بیشتر تغییر دادم .

h_mohamadi
شنبه 26 فروردین 1391, 11:24 صبح
درود
ip متعلق به شاتل هست و این ip اختصاصا در حومه اص-نج فعال هست ، لطفا برای امنیت بیشتر ip مورد نظر خود را در پست قبل ادیت کنید .
خب حالا شما باید با سرویس دهنده تماس بگیرید که ip استاتیک را در سرور به شما اختصاص دهد . اگر همین ip هست که خوب {که بعید به نظر می رسد } ، اگر نیست ، باید ip اصلی را به سرور اختصاص دهد که شما با ورود به آن سیستم و دستور ipconfig ، بتوانید IP استاتیک اختصاص داده به خودتان را مشاهده کنید در غیر اینصورت سیستم مورد نظر ip استاتیک ندارد ! یا پشت یک شبکه NAT هست که تمام ترافیک ها به سوی آن ip ثابت ارسال می شود و به شما در سرور چون پشت شبکه هستید نمی رسد .
اگر سوالی بود در خدمتم.

ممنونم از راهنمايي خوب شما من ip استاتيک را بر روي کارت شبکه ام با کمک شاتل ست کرده ام.
ضمنا من با همکاري پشتيباني شرکت شاتل يک پورت را هم در مودم خودم باز کردم.
حالا از دوستان خواهش مي کنمراهنمايي کنيد که بايد چکاري انجام دهم تا از طريق odbc بتوانم به mysql وصل شوم؟؟

mansour01
دوشنبه 28 فروردین 1391, 19:20 عصر
ممنونم از راهنمايي خوب شما من ip استاتيک را بر روي کارت شبکه ام با کمک شاتل ست کرده ام.
ضمنا من با همکاري پشتيباني شرکت شاتل يک پورت را هم در مودم خودم باز کردم.
حالا از دوستان خواهش مي کنمراهنمايي کنيد که بايد چکاري انجام دهم تا از طريق odbc بتوانم به mysql وصل شوم؟؟
درود حالا mysql را روی سرور نصب کنید ، در صورتی که می خواهید برنامه ای بنویسید از کانکتور مخصوص {مثلا برای دات نت } برای برقررای با پایگاه داده استفاده کنید ، نصب mysql و آپاچی سرور و باز بودن پورت آن ضروری است .
برای امنیت بیشتر در سرور برای روت پسورد بگذارید { در حالت عادی پسورد ندارد } و یک کاربر با دسترسی محدودتر تعریف کنید .
حالا کافیست ip استاتیک خود را بدهید و اتصال برقرار کنید .
موفق باشید

h_mohamadi
سه شنبه 29 فروردین 1391, 11:49 صبح
درود حالا mysql را روی سرور نصب کنید ، در صورتی که می خواهید برنامه ای بنویسید از کانکتور مخصوص {مثلا برای دات نت } برای برقررای با پایگاه داده استفاده کنید ، نصب mysql و آپاچی سرور و باز بودن پورت آن ضروری است .
برای امنیت بیشتر در سرور برای روت پسورد بگذارید { در حالت عادی پسورد ندارد } و یک کاربر با دسترسی محدودتر تعریف کنید .
حالا کافیست ip استاتیک خود را بدهید و اتصال برقرار کنید .
موفق باشید

ممنونم ولی من بر روی سرورم که ip استاتیک دارد mysql دارد ولی نشد می شود من را راهنمایی کنید و با mysql front نمی توانم به سرورم کانکت شوم

h_mohamadi
شنبه 02 اردیبهشت 1391, 11:57 صبح
خواهش می کنم یکی از دوستان به من کمک کند

h_mohamadi
شنبه 06 خرداد 1391, 09:17 صبح
خواهش می کنم دوستان یکی به من کمک کند

h_mohamadi
دوشنبه 19 تیر 1391, 13:14 عصر
آیا باVirtual network (http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_network) می توانم این کار را انجام دهم؟؟
می شود دوستان یک آموزشی یا راهنمایی برای کار با Virtual network (http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_network) به من بدهند؟؟

ARData
دوشنبه 09 مرداد 1391, 13:45 عصر
با سلام
Microsoft Office Groove برنامه اي جهت اشتراک گذاري و تعيين سطح دسترسي به تمامي فايل ها مي باشد و همچنين دارايي امکاناتي نظير بازي شطرنج بين چند سيستم امکان چت کردن ، فرستادن پيام ، طراحي گرافيکي مشترک بين کاربران و ... بدون نياز به آي پي استاتيک نمايش آنلاين بودن افراد امکان فرستادن دعوت نامه به ايميل ساير افراد ... تنها ايرادي که داره اشتراک گذاري ديتابيس هست که اونم به سرعت خيلييي بالاي اينترنت بستگي دارد ... در صورت نياز به آموزش نصب ، ميل بزنيد ... ميخواهيم يه Groove مشترک بين اعضاي سايت بذاريم .....