ورود

View Full Version : آیا بهتر است طرح گرافیکی سایت را خود انجام دهیم؟

sara_aryanfar
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 19:22 عصر
با سلام دوستان می دونم شاید این مربوط به بخش طراحی باشه اما از مدیر محترم می خوام لطف کنن انتقال ندن سوالی که برای من پیش اومده این هست که آیا بهتر نیست برای بخش گرافیک سایت خود از یک همکار که ذوق هنری بیشتری داره بهره ببریم تا اینکه خودمون اون طرح رو بزنیم

mohandes ehsan
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 19:31 عصر
دوست عزيز بهتره خود شما اين كارو انجام بدي با استفاده از كد هاي html ,css,وmaster pege كار سخت نيس .زياد

fakhravari
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 21:51 عصر
با سلام
اگر تکی کار میکنید که مجبورید خودتان بسازید یا قالب اماده گیر بیارید.
و اگر گروهی هستید فرق داره.

اقای raziee (http://barnamenevis.org/member.php?95909-raziee) بزن پست 2 روز دیگه.:بامزه:

raziee
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 23:43 عصر
با سلام.
این به خود شما بستگی داره.
به عنوان مثال بنده دید گرافیکی خوبی ندارم.
نمیتونم یک قالب زیبا برای سایت طراحی کنم. شاید بتونم خوب کپی برداری کنم ولی طراح نیستم.
در یک پروژه که رقمی در کار هست(رقم پروژه این اجازه رو بده) طراح هست که قالب رو طراحی میکنه.
در برخی پروژه ها خود طراحی پوسته و محتوایت (بنر ها ، تصاویر و ...) توسط یک تیم طراح پیاده سازی خواهد شد نه یک نفر.

hjran abdpor
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 23:59 عصر
با سلام. همه چیز بستگی به scale پروژه داره!معمولا یه تیم 4 نفره تشکیل میشه که عبارتند از: طراح وب- برنامه نویس- طراح پایگاه و مدیر پروژه. هر کدام کار خود را انجام داده و تحویل دیگری میدهند بدون درگیر شدن به جزئیات
موفق باشید.

p.parsaee
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 01:10 صبح
من هم نظرم اينه كه با توجه به اندازه پروژه و درآمد پروژه و مدت زمان انجام پروژه و همچنين ميزان تجربه خودمون توي طراحي ظاهر سايت مي تونيم تصميم بگيريم كه آيا خودمون كار طراحي رو انجام بديم يا از فرد ديگري كمك بگيريم

clover
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 08:37 صبح
حتی اگر تک نفره کار می کنید، طراحی گرافیکی قالب (منظور Web Graphic Design) رو به گرافیست بسپارید و کار تبدیل این قالب به فرمت قابل استفاده در پروژه یا وب (بخشی از کار Web Design) رو خودتون انجام بدید. کافیه یه گرافیست خلاق (و نه لزوما حرفه ای) پیدا کنید (حتی روی وب) و به صورت پروژه ای باهاش کار کنید تا هزینه ی زیادی رو هم متحمل نشید.

موفق باشید

Saber Mogaddas
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 10:09 صبح
سلام
اگه بهترین روش اینه کاره تیمی همیشه..نتیجه خوبی داده..و سطح کیفیت کاری شما نیز بالا میره..
موفق باشی..

khanlo.javid
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 15:18 عصر
منم کار تکی رو به شما پیشنهاد نمکنم هیمشه کار های خوب و موفق توسط یه گروه قابل انجامه .

موفق باشید.

elham1611
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 21:46 عصر
اول خودت تکی کار کن بعد اگه دیدی کارت داره میگیره وسعت بده .
مشهدی بیل گیتس هم کدهای اولیه ویندوز رو خودش ساخت
مشهدی جابز اول مدارهای الکترونیکی دستگاهاش رو خودش درست کرده بود (از دوستش کش رفته بود ) بعد که دیدن احتیاج به همکار دارن اون موقع همکار گرفتن