ورود

View Full Version : سوال: خواندن فایل ها داخل زیپ

mahdi.fa
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 20:26 عصر
سلام دوستان محترم و خوب یک سوال داشتم اگه می شود لطف کنید جوابش را بدید که کارم زیاد گیر کرده :
من داخل برنامه ام مقداری اطلاعات دارم که این اطلاعات را داخل فولدر قرار دادم و با این دستور او نها را صدا می زنم :App.Path + "\asnad\" &"text1.text" & ".txt" حال اینجوری نمیشه که باشد چون این اطلاعات اصلا امنیت ندارد موقعی هم که اینها را داخل یک زیپ پسورد دار میزارم نمی تواند با این دستور بازش کند من میخواستم که یا یک دستوری برای باز کردن فایل زیپ که دارای پسورد هستش برام بزارید و یا انکه یک راهی دیگر اگه کسی به ذهنش می رسد به من بگد که ممنونش میشوم:عصبانی++::چشمک::متفکر:: شویق::لبخند:

Mahdi_vb6
یک شنبه 21 اسفند 1390, 22:00 عصر
این ترفند یه ترفند کلیه که میتونی همه جا ازش استفاده کنی
برای بالا بردن امنیت فایل های عکس پسوند اونها رو عوض کن و موقع لود کردن هم باید با پسوند جدید لود کنی
این کار باعث میشه عکس ها در سیستم عامل ویا بوسیله برنامه های کاربردی باز نشن در عین حال در وی بی اگه داخا کنترل ایمیج برن باز میشن!!!

ترفند دیگه اینه که شما همه ی عکس هاتو فقط یکبار در یک فرم مرجع لود کنی و هر جا اون عکس رو لازم داشتی از فرم مرجع بگیری (فرم مرجع هیچوقت به کاربر نمایش داده نمیشه) در ضمن دیگه لازم نیست عکس ها رو دنبال پروژه ببری!!!

شما هیچ جوری نمی توانید از فایل فشرده تصویری را لود کنید (برای ویژوال بیسیک از اول نام فایل فشرده به بعد را نام فایل گرافیکی در نظر میگیرد و ارور path not found می دهد)
اگه میخوای تصویری رو از فایل فشرده لود کنی(که احتمالا حوصلت نمی رسه تصاویر رو دونه دونه به ویزارد اضافه کنی.برای این از نرم افزار ویزارد ساز دیگه ای استفاده کن)باید با وی بی برنامه ای بنویسی که فایل فشرده رو باز کنه که من بلد نیستم.

ROSTAM2
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 17:07 عصر
کار با ریسورس رو امتحان کن