ورود

View Full Version : توزیع مناسب برای برنامه نویسی!!!

black phoenix
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 22:41 عصر
سلام دوستان
مدتیه که این پرسش ذهن من رو مشغول کرده که آیا در بین توزیع های لینوکس توزیعی وجود داره که برای برنامه نویسی مناسب تر باشه؟ یا اینکه برنامه نویسی در توزیع های مختلف با هم فرق نمی‌کنن؟

mostafa_sedaghat
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 00:38 صبح
ربطی به توزیع خاص نداره می تونی از هر توزیعی که دلت بخواد استفاده کنی مثل دبیان اوبونتو مینت و بعدا خودت بسته های مورد نیازتو نصب کنی اما بعضی از کاربرا میگن که ارچ یا جنتو بهترند به خاطر rolling release بودن
خود من هم تو لپ تاپ و هم رو پی سی ارچ نصب کردم و راضی هم هستم

pswin.pooya
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 12:18 عصر
فدورا از این لحاظ از همه بهتره (بسته های بیشتری داره)

blue_lotus
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 11:21 صبح

روی چه حسابی میگین فدورا از توزیع‌های دیگه بیشتره؟(ظاهرا اینجا منظورتون آرچه که اکثرا Developer ها ازش استفاده میکنن.)

من به شخصه بسته‌ای رو ندیدم که روی آرچ نباشه چه فری چه نان فری.

pswin.pooya
جمعه 26 اسفند 1390, 11:43 صبح
من به شخصه بسته‌ای رو ندیدم که روی آرچ نباشه چه فری چه نان فری.
خب این بستگی داره که چقدر تخصصی کار کنی. آرچ یه توزیع حرفه ای هست و به درد مبتدی ها نمی خوره از طرف دیگه اوبتو تاحد زیادی ساده هست و زیاد به درد توسعه دهنده ها نمی خوره. خود من شخصا مشکلات زیادی رو توی برنامه نویسی اوبتو داشتم که داخل فدورا نداشتم مثلا اوبتو اندازه pipe رو اشتباه گزارش میکنه ( 4k) با اینکه (۶۴ کیلو هست) اما این مشکل رو داخل فدورا نداشتم. حالا میشه اینها رو انداخت گردن شماره هسته و یا توزیع اما برخی از بسته های رو که گه گاهی لارم داشتم توی مخزن اونتو نبود اما داخل مخزن فدورا و یا CentOS می شد پیدا کرد.

یه مثال ساده اینه که سعی کنید ns 2.27 و یا ۲.۲۹ رو با ابنتو کامپایل کنید. و بعدش دوباره همون کار رو با CentOS و یا فدورا بکنید. خیلی راحت متوجه میشید که توزیع های مبتی بر دبین زیاد مناسب برنامه نویسی نیستنو خود من برای کامپایل این برنامه مجبور شدم از پکیجهای فدورا استفاده کنم.

در مورد آرچ با شما موافقم. آرچ کاملا حرفه ای و همین مورد هم باعث میشه توی کار حرفه ای کم نیاری اما این تا چه حد مناسب برنامه نویسی مخصوصا برای افراد مبتدی هست. خودش جای سوال داره!

pnkermanshahan
شنبه 05 فروردین 1391, 15:53 عصر
با سلام
به نظر بنده و سایر دانشمندان !!! چه خواجه علی چه علی خواجه !!!
همه چیز بستگی به هسته داره و اینکه الان من توی اوبونتو دارم از کیوت استفاده می کنم و همچنین برای جاوا از نت بین ز هنوز به هیچ مشکلی بر نخوردم ولیکن لازم هست که اینو بگم برنامه ای که توی لپ تاپم نوشته بودم و کامپایل کردم برای تست کردنش روی سیستم خانگی هم کامپایلش کردم و به نحو محسوسی می شد تفاوت بین این دو رو احساس کرد دلیلش شاید این باشه که تمام سخت افزار لپ تاپم 64 بیتی ولی بیشتر قطعات سیستم خانگی 32 بیتی ....
از هرچه که بگذریم و همانطور که در درس - طراحی کامپایلر - هم یاد گرفتیم بیشتر تاثیر رو روی برنامه کامپایلر داره -- مگر جاهایی که باید وارد مد هسته !! بشه --
پس با تمام این اوصاف میشه دید که ابتدا کامپایلر بعد هسته سیستم عامل و در اخر شاید !!! سخت افزار...
البته اخری نظر شخصی خودمه

حامد مصافی
پنج شنبه 17 فروردین 1391, 18:30 عصر
به شدت اعلام مخالفت می‌کنم

خیلی راحت متوجه میشید که توزیع های مبتی بر دبین زیاد مناسب برنامه نویسی نیستنو خود من برای کامپایل این برنامه مجبور شدم از پکیجهای فدورا استفاده کنم.
نسبت به این جمله هم اعلام موضع می‌کنم. درسته که اوبونتو فرزند خلفی در خانواده deb-based ها نیست. اما کسی حق نداره کلمات نامناسب و دبیان رو در یک جمله بیاره.

فقط یک مسئله میمونه. توطیع مناسب برنامه‌نویسی چه فرقی با سایر توزیع‌ها می‌تونه داشته باشه؟

pswin.pooya
جمعه 18 فروردین 1391, 04:32 صبح
نسبت به این جمله هم اعلام موضع می‌کنم. درسته که اوبونتو فرزند خلفی در خانواده deb-based ها نیست. اما کسی حق نداره کلمات نامناسب و دبیان رو در یک جمله بیاره.
يه نمونه خيلي خوب كانفيگ هايي هستند كه توي كتابها مخصوصا كتابهاي برنامه نويسي توضيح داده ميشه. اگر با دبين كار كنيد بدون ترديد نمي تونيد خيلي از فايها و ... ديگه اي كه داخل كتاب گفته رو پيدا كنيد دليلش هم اينه كه دبين بجاي SystemV از ..... (اين موقع شب يادم رفته ) استفاده ميكنه كه باعث ميشه شيوه كانقيگ و ... متفاوت باشه.

مورد ديگه توي بسته ها هست من خودم شخصا بسته هايي رو ديدم كه داخل دبين نيودن. خب اين موضوع براي برنامه نويس حرفه اي فرق نميكنه اما براي برنامه نويسي كه تازه شروع به كار كرده بهتره كه هر چي لازم داره براش مهيا باشه.

نمونه ديگه برنامه NS2 (network simulator 2) هست كه اگر ميتونيد نسخه 2.27 و 2.29 رو داخل خانواده دبين نصب كنيد! (من تقريبا يك ماه دست و پا زدم و نشد) اما اين كار تقريبا راحت ( يا حداقل راحتر) داخل خانواده فدورا انجام ميشه.

با اينكه خودم شخصا از اوبنتو استفاده ميكنم از خيلي از جهات بهش اعتقاد دارم اما خيلي راحت بايد بگم براي برنامه نويس مخصوصا برنامه نويس تازه كار چندان مناسب نيست.

حالا شما ميخواي موضع بگير يا نه اين تجربه من مبتدي هست.

فقط یک مسئله میمونه. توطیع مناسب برنامه‌نویسی چه فرقی با سایر توزیع‌ها می‌تونه داشته باشه؟
از لحاظ تئوري هيچي اما شما اگر ميتونيد كارهايي رو كه داخل اوبنتو انجام مي ديد (از لحاظ برنامه نويسي مثل كار با POSIX) رو داخل يه توزيع مثل اندرويد انجام بديد؟! ( خب هسته همون هسته هست و بش و ترمينال و اديتور هم كه هست اما ... )

حامد مصافی
یک شنبه 20 فروردین 1391, 13:24 عصر
يه نمونه خيلي خوب كانفيگ هايي هستند كه توي كتابها مخصوصا كتابهاي برنامه نويسي توضيح داده ميشه. اگر با دبين كار كنيد بدون ترديد نمي تونيد خيلي از فايها و ... ديگه اي كه داخل كتاب گفته رو پيدا كنيد دليلش هم اينه كه دبين بجاي SystemV از ..... (اين موقع شب يادم رفته ) استفاده ميكنه كه باعث ميشه شيوه كانقيگ و ... متفاوت باشه.
کتاب نمی‌تونه یه ملاک باشه. کانفیگ‌ کتاب‌های دبیان هم در ردهت کاربردی نیست!

نمونه ديگه برنامه NS2 (network simulator 2) هست كه اگر ميتونيد نسخه 2.27 و 2.29 رو داخل خانواده دبين نصب كنيد! (من تقريبا يك ماه دست و پا زدم و نشد) اما اين كار تقريبا راحت ( يا حداقل راحتر) داخل خانواده فدورا انجام ميشه.
این بسته در مخازن دبیان وجود دارد!
http://packages.debian.org/search?keywords=ns&searchon=names&suite=stable&section=all

با اينكه خودم شخصا از اوبنتو استفاده ميكنم از خيلي از جهات بهش اعتقاد دارم اما خيلي راحت بايد بگم براي برنامه نويس مخصوصا برنامه نويس تازه كار چندان مناسب نيست.
اوبونتو برای هیچ‌کاری مناسب نیست.
ubuntu != debian

از لحاظ تئوري هيچي اما شما اگر ميتونيد كارهايي رو كه داخل اوبنتو انجام مي ديد (از لحاظ برنامه نويسي مثل كار با POSIX) رو داخل يه توزيع مثل اندرويد انجام بديد؟! ( خب هسته همون هسته هست و بش و ترمينال و اديتور هم كه هست اما ... )
اندروید یک توزیع لینوکس نیست! :لبخندساده:
اما در توزیع‌های لینوکس، بله. بنده هیچ فرقی نمی‌بینم. البته منطورم ابر‌توزیع هاست وگرنه توزیع‌های کوچه بازاری که به صورت یک پکیج ارائه می‌شوند اکثراً باعث محدودیت فرد می‌شوند. اما یک متادیسترو مانند دبیان این قابلیت را دارد که به هر شکلی که بخواهید تغییرش دهید.
اما به نظر حقیر هیچ تفاوتی بین فدورا، اوبونتو، دبیان، اسلکویر، جنتو، اوپن‌زوزه و غیره در برنامه‌نویسی نیست!

pswin.pooya
سه شنبه 22 فروردین 1391, 23:03 عصر
این بسته در مخازن دبیان وجود دارد!
خيلي باهاش حال كردم . ممنون فقط مشكل با ويرايشهاي 2.27 و 2.29 هستو البته نرم افزار به شكلي هست كه به درد كسايي ميخوره كه ميخوان باهاش پروتكل جديد بنويسن. و لازم دارن سورسش رو دستكاري بكنن.

اندروید یک توزیع لینوکس نیست! :لبخندساده:
!!!!

کتاب نمی‌تونه یه ملاک باشه. کانفیگ‌ کتاب‌های دبیان هم در ردهت کاربردی نیست!
درسته منتها 90 درصد كتابهاي برنامه نويسي هسته مبتي بر دبيان هستند.