ورود

View Full Version : خبر: iPad تازه اپل رو نمایی شد

Ehsan Boorboor
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 09:53 صبح
شرکت اپل از نسل سوم لوح الکترونیک خود که آی پد نام دارد در کنفرانسی خبری در کالیفرنیا پرده برداشت.

این اولین آی پدی است که بعد از مرگ استیو جابزمدیر سابق اپل رونمایی می شود.

آی پد تازه در ظاهر مشابه اولین نمونه خود است که در سه سال پیش به بازار آمد

اما صفحه آن اچ دی است و از وضوح بیشتری برخوردار است و ریزپردازنده آن نیز سرعت بیشتری دارد.

از ویژگی های دیگر آی پد تازه بهبود دوربین آن و مطابقت آن با اینترنت پر سرعت 4 جی است.

آی پد تازه را تیم کوک مدیر تازه اپل که جانشین استیو جابز شده معرفی کرده است.

یک پیش بینی تازه حاکی از آن است که احتمالا امسال اپل 70 میلیون آی پد فروش خواهد داشت.

قیمت پایه برای برای این iPad از $499.00 است.

black phoenix
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 11:17 صبح
فقط یه چیزی رو میدونم
از اپل و تمام دم و دستگاهش متنفرم :عصبانی++:
شما در iOS و Mac OS هیچ گونه اختیاراتی ندارید و باید مثل یک برده ی مطیع گوش به فرمان بانوی زیبا‌ی خود باشید.
جالبه بدونید که در Mac OS نسخه snow leopard حتی قادر به تغییر اندازه پنجره ها نبودید و این امکان از نسخه Lion به بعد به این سیستم عامل مسخره اضافه شده

baracudaProject
جمعه 19 اسفند 1390, 19:02 عصر
فقط یه چیزی رو میدونم
از اپل و تمام دم و دستگاهش متنفرم :عصبانی++:
شما در iOS و Mac OS هیچ گونه اختیاراتی ندارید و باید مثل یک برده ی مطیع گوش به فرمان بانوی زیبا‌ی خود باشید.
جالبه بدونید که در Mac OS نسخه snow leopard حتی قادر به تغییر اندازه پنجره ها نبودید و این امکان از نسخه Lion به بعد به این سیستم عامل مسخره اضافه شده

همه با محدودیت های اپل مشکل داریم ولی کیفیت محصولاتش و طراحی سیستم عاملش رو در موردش چیزی نگو چون بهترین سیستم عامل (خانگی و دسکتاپ) جهان رو در اختیار داره ، کیفیت بالای محصولاتش طوری است که من که چندین دستگاه آندروید دارم و اخیرا آیفونم به سرقت رفته بود ترجیه دادم دوباره آیفون و آیپد رو بگیرم چون بدون شک بهترین کیفیت رو دارند و به نوعی غیر قابل مقایسه با رقبا هستند.

black phoenix
جمعه 19 اسفند 1390, 21:25 عصر
اول از همه باید بگم نمی دونم چرا پست قبلیم دو بار ارسال شده :متعجب:. از مدیر تالار درخواست حذف دارم.
دوما

بهترین سیستم عامل (خانگی و دسکتاپ) جهان رو در اختیار داره

میشه بگید کدوم سایت ،مجله و یا شخص معتبری در دنیای کامپیوتر این حرفو زده؟

baracudaProject
جمعه 19 اسفند 1390, 22:46 عصر
اول از همه باید بگم نمی دونم چرا پست قبلیم دو بار ارسال شده :متعجب:. از مدیر تالار درخواست حذف دارم.
دوما

میشه بگید کدوم سایت ،مجله و یا شخص معتبری در دنیای کامپیوتر این حرفو زده؟

در این موارد کاربران ، در مورد طراحی این سیستم عامل ، بحث زیاد هست ، من طراحی اون در یو آی رو بهترین می دانم و البته دلایل زیادی دارد ، در مورد کرنل ، من آن را برای سرور نیمه مناسب می دانم ولی برای دستکتاپ ، بهترین، اینهم دلایل فنی دارد. اگر لازم باشد بحث می کنیم.

به نظر من و خیلیه عای دیگر ، کاکائو و نکست استپ به طور کلی ، بهترین لایبرری یو آی رو دارند و به طور اصولی طراحی شده اند.
رابط کاربری سیستم عامل آسان و خوش تراش است ،

فقط :
محدودیت های اپل من را آزار می دهد و گرنه فکر می کنم خیلی جاها نوشته شده که این سیستم عامل سیستم عامل پیشتاز و برتر از لحاظ معماری گرافیکی و طراحی عمومی است (لطفا آن را به سرور نچسبانید که آنهم قابل بحث است)

black phoenix
شنبه 20 اسفند 1390, 21:29 عصر
این سیستم عامل سیستم عامل پیشتاز و برتر از لحاظ معماری گرافیکی و طراحی عمومی است

به نظر من و خیلیه عای دیگر ، کاکائو و نکست استپ به طور کلی ، بهترین لایبرری یو آی رو دارند و به طور اصولی طراحی شده اند.
رابط کاربری سیستم عامل آسان و خوش تراش است ،

من طراحی اون در یو آی رو بهترین می دانم

در اینکه Mac زیبا‌ترین GUI رو داره شکی نیست.عبارت بانوی زیبا که من در پست اولم استفاده کردم تلمیح به این موضوع داره.و در اینکه داشتن UI مناسب سهم زیادی در جذابیت سیستم عامل داره هم حرفی نیست،اما آیا زیبایی محیط کار کافیه؟...البته که نه!برای یک کاربر حرفه‌ایی کامپیوتر شاید UI در درجه‌ی سوم اهمیت باشه.این کاربران عادی و آماتور هستند که به چیزی بیشتر از افکت های گرافیکی توجه‌ نمی‌کنند.برای اینچنین افراد قطعا مک بهترین گزینه است.سیستم عامل اپل مخصوص کابرانی‌ست که کاری بجز وبگردی و یا فیلم دیدن و بازی کردن با کامپیوتر ندارند.به شخصه هیچ مهندس و معمار نرم‌افزاری (حدود 70 درصد اطرافیان من از افراد خبره در این حوزه هستند) رو ندیدم که از مکینتاش استفاده کنه.

من آن را برای سرور نیمه مناسب می دانم ولی برای دستکتاپ ، بهترین، اینهم دلایل فنی دارد

وارد محدوده‌ی دسکتاپ نمیشم چون شرایط به هیچ وجه مساوی نیست، اما شما براساس سلیقه صحبت می کنید.اگر حرف شما منطقی باشه و مک برای سرور نیمه مناسب باشه پس چرا کمتر از 5 درصده سرور های دنیا از مک استفاده میکنن؟البته من در این زمینه اطلاعات زیادی ندارم و فقط از آمار استفاده میکنم.درضمن لطفا دلایل فنی خودتون رو بیان کنید

در مورد کرنل
لطفا بیشتر توضیح بدید.

baracudaProject
شنبه 20 اسفند 1390, 21:56 عصر
سرور مک؟ واقعا به چه درد می خورد؟ :)

در مورد یو آی ، من طراحی و معماری آن را در حد شاهکار می دانم.
همینطور کاربر لذت می برد ولی : ما در ویندوز برنامه می نویسیم چون راحتتریم صرفا و نرم افزارهای اصلی توسعه در این محیط هستند.

black phoenix
یک شنبه 21 اسفند 1390, 06:32 صبح
سرور مک؟ واقعا به چه درد می خورد؟
خب،پس چرا اون رو نیمه مناسب می‌دونید؟:اشتباه: اگر واقعا به درد نمی‌خوره معلومه که اصلا مناسب نیست.

در مورد یو آی ، من طراحی و معماری آن را در حد شاهکار می دانم.
فکر کنم در پست قبلیم راجع به این موضوع صحبت کردم.

همینطور کاربر لذت می برد ولی : ما در ویندوز برنامه می نویسیم چون راحتتریم صرفا و نرم افزارهای اصلی توسعه در این محیط هستند.
خوشبختانه امروزه فعالیت برنامه نویسی در ویندوز و لینوکس تقسیم شده و خیلی‌ها هستند که برنامه نویسی در لینوکس رو ترجیح میدن.خود من تماما تحت لینوکس برنامه می نویسم.فقط مکینتاشه که در این جنبش عظیم(برنامه نویسی) سهمی نداره
ضمنا من منتظر توضیح بیشتر شما در مورد کرنل هستم.