View Full Version : برقراري ارتباط با بانك
zohreh_zo
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 21:40 عصر
با سلام
من در پروژه ام چگونه مي توانم با انتخاب هر سوره اطلاعات مربوط به آن سوره از بانك برداشته و به كاربر نمايش داده شود(تمام 114 سوره در combobox)قرار دارند مي خوام اين ها در يك grid view نمايش داده شوند( در سي شارپ و sql)
با تشكر
Galawij
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 21:51 عصر
من در پروژه ام چگونه مي توانم با انتخاب هر سوره اطلاعات مربوط به آن سوره از بانك برداشته و به كاربر نمايش داده شود(تمام 114 سوره در combobox)قرار دارند مي خوام اين ها در يك grid view نمايش داده شوند( در سي شارپ و sql)
سلام،
اسامی سوره ها را از جدول می گیرید؟ یا از سمت برنامه پر می کنید؟؟
اگر از جدول می گیرید باید یک جدول برای اسامی سوره ها داشته باشد و یک جدول دیگر برای مشخصات هر سوره که بین این دو جدول ارتباط یک به چند برقراره.
بعد با Query و inner join کردن آنها می تونید تمام اطلاعات مربوط به هر سوره را بدست بیارید.
zohreh_zo
یک شنبه 21 اسفند 1390, 11:45 صبح
سلام
ببینید من کلا 115 تا جدول درام 114 آن برای تمام 114 سوره و 1 جدول هم مشخصات تمام سوره ها را نگه میداره
من قبلا همه اطلاهات جداول رااز خود sql پرکردم حالا واقعا نمی دانم که باید چه جوری شروع کنم
اگر کمکم کنید ممنون می شوم.
mahan.2002
یک شنبه 21 اسفند 1390, 17:55 عصر
با سلام
دوست عزیز من فکر نمی کنم نیاز به 114 جدول برای این کار داشته باشید. پیشنهادی که من می تونم بکنم اینکه شما 1 جدول برای سورها داشته باشید. و با انتخاب هر سطر از گرید،ایدی اون سطر و که مربوط میشه به شماره یه سوره رو بدست آورید و بر اساس همان شماره اطلاعات اون سوره رو به کابر نشان بدید حال میتونه توی فرم دیگه این کار وانجام بدید ( یعنی اطلاعات رو با فراخوانی یه فرم نمایش بدید ) یا در گریدی که میتونه کنار همون گرید یا پایین اون گرید هست نمایش بدید.
ولی من دقیقا از پروژه ای که میخواید انجام بدید مطلع نیستم مثلا ایا ایه ها هم در جداول شما هست یا نه . اگر هست میشه اون هارم در جدول یگه ای قرار داد. و با بدست اوردن ایدی هر سوره به ایه های ان سوره هم دست پیدا کنید.
البته به این جداول نگاه کنید شاید بتونه در ساخت جدول کمک تون کنه:
جدول سوره ها : ( شماره سوره ، نام سوره، شهر نزول سوره ، توضیحات سوره، )
اگر آیه هم دارید
جدول آیه ( شماره سوره (کلید خارجی )، شماره ترتیب آیه در سوره، متن آیه ، ، )
برای راحتی کار میتونید کلید خارجی رو از همون اول در Diagram تعریف نکنید.
zohreh_zo
یک شنبه 21 اسفند 1390, 19:51 عصر
سلام ممنون از اينكه جئابم را داديد
استاد م از من خواستند براي سرعت بيشتر از 114 جدول استفاده كنم مشكلم اينه كه نمي دانم چه جوري شروع كنم
اگر بيشتر توضيح دهيد ممنون مي شوم
حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 22 اسفند 1390, 17:12 عصر
سلام..
استاد م از من خواستند براي سرعت بيشتر از 114 جدول استفاده كنم مشكلم اينه كه نمي دانم چه جوري شروع كنم
به استادتون از جانب من بگید بهتره یک سر به این سایت بزنن یا کتاب طراحی پایگاه داده برای دوره لیسانس و همینطور مباحث نرمال سازی دیتابیس رو بخونن.
فکر کنم اگر بخواد دیکشنری بنویسه برای هر حرف یک جدول در نظر میگیره!!
بهترین کار در پست 4 توضیح داده شده و از لحاظ سرعت و بازدهی خیلی بهتر هست.
یک جدول که شامل شماره سوره و نام سوره هست.
یک جدول نیز شامل شماره سوره ، شماره آیه و آیه هست. همین.
میدونید رسیدگی به 114 جدول چه دردسری داره؟ و چه بلایی سر بازدهی و سرعت میاد؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.