View Full Version : خبر: واگذاری سیمکارتهای اعتباری رایتل در بهار ۹۱
cjNet
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 23:31 عصر
مدیر عامل رایتل از واگذاری سیمکارتهای اعتباری رایتل در بهار ۹۱ خبر داد.
حمید فرنگ در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: قیمت سیمکارتهای اعتباری رایتل ۲۰ هزار تومان است.
وی درباره رومینگ بینالملل سیمکارتهای اپراتور سوم تلفن همراه گفت: برای رومینگ بینالملل در حال مذاکره هستیم اما رومینگ داخلی ملاحظات خاص خود را دارد و هر زمانی که عملیاتی شود، اعلام میکنیم.
http://www.winbeta.net/wp-content/uploads/raytel1.jpg
مدیر عامل رایتل همچنین با بیان اینکه واگذاری سیمکارتهای رایتل در کرج بعد از نوروز ۹۱ بهروز میشود تاکید کرد: امیدواریم این واگذاری در تهران هم از اردیبهشتماه سال آینده بهروز شود که این موضوع به تقاضا بستگی دارد و پیشبینی ما این است که در اردیبهشتماه بهروز شود.
منبع : وین بتا
baracudaProject
یک شنبه 21 اسفند 1390, 19:50 عصر
این شرکت مایه ننگ است ،
شرکتی که پول ندارد
برنامه ندارد
مدیریت ندارد
اصلا خبر ندارد موبایل چه هست
بی نظم است
کند است !
یه سری به دفترشان بزنید ، من موردی پیش آمد رفتم یکی از کارمندان گفت اینجا حرف پنج میلیون رو می زنند ولی هیچ وقت نمی دهند! گول نخوری!
dousti_design
یک شنبه 21 اسفند 1390, 22:24 عصر
از بهار 91 در کل کشور؟؟؟
فکر کنم روی وضعیت اینترنت کشور تاثیر مثبت داشته باشه سیم کارت نسل سوم. و همینطور برای توسعه و فراگیر شدن اینترنت
خدا کنه مسخره بازی در نیارن!
baracudaProject
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 20:03 عصر
از بهار 91 در کل کشور؟؟؟
فکر کنم روی وضعیت اینترنت کشور تاثیر مثبت داشته باشه سیم کارت نسل سوم. و همینطور برای توسعه و فراگیر شدن اینترنت
خدا کنه مسخره بازی در نیارن!
قیمت های پرت ،
قطعا کیفیت پایین ،
بی تجربگی ! برادر من چه توقعی داری :) یه سر به دفترشون بزن ببین این رایتل می تواند یک شهرک را هم ساپورت کند؟ این شرکت پول کافی و تجربه و نظم و ساختار ندارد که بخواهد چنین کار عظیمی را انجام دهد ، من پیش بینی می کنم رایتل شبیه تالیا ورشکست شود!
masoud_pnu
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 23:32 عصر
کاش این امکان فراهم میشد که یا ایرانسل یا همراه اول 3Gبشن.خدایی سوای بعضی کاستی ها،الان مثلا ایرانسل کیفیت خدماتش بد نیست.دیگه چه کاریه بیان از اول یه اپراتور رو پایه گذاری کنن؟این همه هزینه..خداکنه نتیجه بده.واقعا 3Gواجبه.البته سرعت ها بره بالا ها!و الا با این 512!رایتل باز صدرحمت به همون ایرانسل!حداقل انتظار نداره.
Slytherin
جمعه 26 اسفند 1390, 00:00 صبح
این شرکت مایه ننگ است ،
شرکتی که پول ندارد
برنامه ندارد
مدیریت ندارد
اصلا خبر ندارد موبایل چه هست
بی نظم است
کند است !
یه سری به دفترشان بزنید ، من موردی پیش آمد رفتم یکی از کارمندان گفت اینجا حرف پنج میلیون رو می زنند ولی هیچ وقت نمی دهند! گول نخوری!
چرا شرکتهای ایرانی رو زیر سؤال می برید؟:قهقهه: مگه همه قراره مثل شیطان بزرگ باشیم؟:قهقهه: نزنید این حرف ها رو!!!:قهقهه:
baracudaProject
جمعه 26 اسفند 1390, 02:02 صبح
چرا شرکتهای ایرانی رو زیر سؤال می برید؟:قهقهه: مگه همه قراره مثل شیطان بزرگ باشیم؟:قهقهه: نزنید این حرف ها رو!!!:قهقهه:
من از آمریکا به خصوص متنفرم ، حداقل ژاپنی چیزی مثال بزن حال آدم بد نشه!
مدیریت های خوب و نظم چیزیه که باید یاد بگیریم ، ولی اینکه هویتم رو از یاد ببرم و جنایتهای آمریکا و طرفدارانش رو از یاد ببرم هم جالب نیست.
نه ، این شرکت رایتل خیلی بی نظمه ، یه شرکت بی نظم و مطمئنم اپراتور خوبی هم نخواهد شد.
masoud_pnu
جمعه 26 اسفند 1390, 12:52 عصر
برادر عزیز کسی از آمریکا طرفداری نداره که بکنه!اگه ما در این انجمن از آمریکا حرف میزنیم،صد البته منظورمون سیاست های آمریکا نیست.چون واقعا فکرکنم دیگه همه میدونن تو سیاست چه سگ کثیفیه و واسه منافع خودش از تمام ارزشهای انسانی میگذره.ماهم میدونیم این آمریکایی که الان برای جهان شده دایه مهربانتر از مادر تو بحث هسته ای شدن ایران،خودش تنها کشوری بوده که رو مردم بدبخت آزمایش کرده این سلاح هارو.مگه هیچ ایرانی میتونه کودتای 28مرداد رو فراموش کنه؟مگه کسی میتونه حمله به ایرباس رو فراموش کنه؟مگه میتونیم اهانت به قرآن رو فراموش کنیم؟بعد بیان بگن ما چون آزادیم!!همه حق دارن به مقدسات بقیه توهین بکنن.نه عزیز.کینه ای که ما از سیاست های آمریکا داریم،با شرمندم و متاسفم پاک نمیشه.اینارو واسه این گفتم تو بعضی تاپیک ها و پست ها میگن چرا میگین آمریکا؟
اگه تو این انجمن علمی اسمی از آمریکا میاریم،منظورمون دانشگاههای آمریکاست.علم امریکاست.اینکه آمریکا تونست علم جدیدی به اسم کامپیوتر رو پایه گذاری کنه.همه ما از پیشرفتهای علمی دانشمندان این کشور داریم استفاده میکنیم.با تکنولوژی همین کشوره که ما داریم الان باهم بحث و تبادل نظر میکنیم.کشور خودمون جلو میره.علم جلو میره.شما خودت الان داری از کامپیوتر ساخت آمریکا استفاده میکنی!برای مقابله باهمین امریکا هم باید از این تکنولوژی ساخت خودش استفاده کرد.مشکلی هم نداره.
"وأعدوا لهم ما استعطتم من قوة"برای مبارزه با دشمنان،"هرچه"در توان دارید استفاده کنید.هرچه.میخواد ساخت کفار باشه یا مسلمین.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.