View Full Version : سوال: آیا میشود به شرکتها اعتماد کرد و سایت را برای بهینه سازی به اونها داد ؟
elham1611
جمعه 19 اسفند 1390, 00:06 صبح
من یک سوال مهم دارم :
http://www.syosys.com/images/icon/web-design.png
فرض کنید من یا شما بعد از کلی زحمت ایده به خرج دادیم و سایتی رو طراحی کردیم
حالا اگه برای بهینه تر شدنش به همکار احتیاج باشه (مثلا امنیت - سئو - گرافیک و ...) چه طوری میشه با شخص یا شرکتی همکاری کرد بدون اینکه بتونن کد های سایت ( یا حتی ظاهر ) را بردارن و بعدا ازش استفاده
کنن؟
توضیح : میدونیم که حق ثبت و این چیزها توی ایران وجود نداره و باید از اون صرف نظر کرد.
yones_safari
جمعه 19 اسفند 1390, 01:29 صبح
سلام و درود
کسی که طراحی سایت کار میکنه باید سئو و امنیت رو بلد باشه و در استعمار دیگران نباشه.
گرافیک رو هم قالب رو وقتی به کسی میدی بسازه برات اگه دیدی فردا تو نت پخشه خوب بزن کلش کن تا حالش جا بیاد:لبخند:
موفق باشید.
elham1611
جمعه 19 اسفند 1390, 02:51 صبح
ممنون ولی ایجوری هم که نمیشه آدم همه کار یه سایت رو خودش انجام بده
بالاخره باید شریکی همکاری کسی هم داشته باشه
مثلا همین سایت بلاکفها که بیشترین بازدید رو داره حتما چندین برنامه نویس هم داره
خب حالا اینها میتونن از بلاگفا جدا بشن و کدها رو ببرن یه سایت دیگه بزنن ؟
باید چی کار کرد؟
Hell Lord
جمعه 19 اسفند 1390, 09:36 صبح
من با یک نفر کار میکردم، خودش حقوق خوانده بود، در مورد انتشار کد ها و اینا کلی قرار داد تنظیم کرده بود که باید زیرش امضا میکردیم، چک و سفته هم میخواست بگیره که من دیگه کارو قبول نکردم :متعجب:
elham1611
جمعه 19 اسفند 1390, 10:10 صبح
مگه سایتش چی بود و در مورد چی که اینجور محافظه کارانه بود؟
Hell Lord
جمعه 19 اسفند 1390, 10:33 صبح
خب از نظر خودش یک ایده ی نو داشت و دوست نداشت این ایده اش دزدیده بشه و خیلی مثبت داشت در موردش فکر میکرد، میخواست مشابه cloob رو بازسازی کنه ولی با امکانات خاص و یک سری ایده هایی هم روش پیاده کرده بود!
در کل فکر کنم کسی که حقوق خوانده و این قرار داد رو به من داده بود، احتمال زیاد میتونسته اجراییش کنه و فکر کنم شما هم با یک حقوق دان مشاوره کنی بد نیست.
mehdi-ghafari
جمعه 19 اسفند 1390, 11:00 صبح
من یک سوال مهم دارم :
http://www.syosys.com/images/icon/web-design.png
فرض کنید من یا شما بعد از کلی زحمت ایده به خرج دادیم و سایتی رو طراحی کردیم
حالا اگه برای بهینه تر شدنش به همکار احتیاج باشه (مثلا امنیت - سئو - گرافیک و ...) چه طوری میشه با شخص یا شرکتی همکاری کرد بدون اینکه بتونن کد های سایت ( یا حتی ظاهر ) را بردارن و بعدا ازش استفاده
کنن؟
توضیح : میدونیم که حق ثبت و این چیزها توی ایران وجود نداره و باید از اون صرف نظر کرد.
دوست عزیز، شما اگر میخواید کارتون رو به شرکتی بسپارید، بهتره اونو به شرکتهای معتبر بدید. چرا؟
چون شرکتهای معتبر و اسم و رسم دار تحت هیچ شرایطی نمیان آبروی کاری خودشونو سر کار شما از دست بدن. چرا؟
چون اگر بخوان طرح شما رو بردارن !!! خوب خودشون طراحای خوبی دارن و انصافا هم از خلاقیت خوبی برخوردارند
اگر بخوان کد شما رو بردارن!!! خوب خودشون صاحب چندین نرم افزار و CMS انحصاری هستن. پس ... می تونن کدهای قوی تولید کنن و دیگه بخ کد شما نیاز ندارن
و... و... و...
فقط از شرکتهای معتبر بهره بگیرید.
sara_aryanfar
جمعه 19 اسفند 1390, 20:41 عصر
ببنید در کل بگم اونایی که تو سئو در ایران ادعایی دارن زیادن من خودم یه زمانی یه سایت دانلود داشتم البته اون موقع هیچی از وب و اینا نمی دونستم و فقط بلد بودم مطلب ارسال کنم با یکی از همین شرکتای سئو حرف زدم و قرار بود 250 هزار تومان ازم بگیره سئو کنه وردپرس رو من شانس آوردم و با یه دوست مشورت کردم اون جلو چشای خودم در عرض چند ساعت کدهای قالب رو یکم درست کرد و چندتا افزونه نصب کرد و تموم بعد سایت دادم خود اون شرکت دید گفت خیلی خوب سئو شده متوجه شدید چی می خوام بگم زیاد تحت تاثیر تبلیغات قرار نگیرید
hobab-theme
جمعه 19 اسفند 1390, 22:45 عصر
ببنید در کل بگم اونایی که تو سئو در ایران ادعایی دارن زیادن
تا ببینیم چطور ادعایی باشه. یکی ادعا داره و یه چیزی هم سرش میشه ولی یکی هم ادعا داره و ...
من شانس آوردم و با یه دوست مشورت کردم اون جلو چشای خودم در عرض چند ساعت کدهای قالب رو یکم درست کرد و چندتا افزونه نصب کرد و تموم
سئو دوست من یک سری تکنیک هست. بله این شرکتهای سئو هم دارن نونه تکنیکشون رو می خورن. هرکس خودش بلده که بسم الله. آستین بالا میزنه و شروع میکنه و هرکسی هم بلد نباشه جیبش رو بالا میزنه:لبخندساده:
می خوام بگم زیاد تحت تاثیر تبلیغات قرار نگیرید
دقیقا همین طوره و باید :
دوست عزیز، شما اگر میخواید کارتون رو به شرکتی بسپارید، بهتره اونو به شرکتهای معتبر بدید.
hamed-php
شنبه 20 اسفند 1390, 13:26 عصر
برای قالب میتونید از div , span , ... توی کدهای برنامه نویسی استفاده کنید و به طراح بگید که مثلا از چه کلاس و آی دی در خطوط برنامه استفاده کردید
بعد اون دیگه با کد برنامه نویسی شما کاری نداره و فقط میشینه قالب رو درست میکنه
khanlo.javid
شنبه 20 اسفند 1390, 17:16 عصر
با سلام
شما دو راه بیشتر ندارید :
1- به شرکت همکار اعتماد کنید و وب سایت رو در اختیار اون قرار بدید.
2- خودتون زحمت بکشید و کلی مقاله راجع به سئو و امنیت و.... بخونید.
موفق باشید.
Saber Mogaddas
یک شنبه 21 اسفند 1390, 10:48 صبح
سلام
شما کلمه کلیدی که می خواهید رو با source طراحی تون به ما می دید و طی یک ما با اون کلمه کلیدی شما رو تو رتبه های اول جای میدیم..چون الگوریتم های گوگل روز به روز update میشن ..تضمینی نیست که 1 ماه بعدش شما باز تو اون رتیه قرار بگیرید..یعنی سئو یه کار یا یه برنامه نیست که نصب کنید و بعد تا ابد تو یه رتبه باشید..قراردادی میشه..قضیه اعتمادم به معتبر بودن شرکت یا فردی که این کارو براتون انجام میده داره..من روزانه چارت 10 تا سایت رو چک میکنم..و نسبت به اونها توسط کنترل پانل Source شو تغییر میدم..و دلیلیم ندارم که بخواهم سو استفاده کنم..یک سئو کار حرفه ای یک بهینه ساز و طراح وب سایت حرفه هم باید باشه..با این گفته ها شما می تونید ..آموزش این کار رو ببینید و خودتون سعی کنید ، یا می تونید به وسیله متخصص سئو وب سایت خود را بهینه کنید ، و یا بشنید و منتظر معجزه باشید..کار با شرکت های معتبر خیال شما رو راحت میکنه ..
در مورد Cms های آماده مانند wordpress,joomla و غیره.. خوشبختانه افزونه های اماده شده از تحلیل ها وجود داره..که سایت شما رو از لحاظ سئو 50% آماده میکنه برای موتور جستجو..البته از روش های white hat SEO \ میمونه 50درصد دیگه که اونم نحوه طراحی قالب شما هست..
من تو مقاله هام سعی کردم به دوستان تازه کار در مورد سئو اطلاعاتی بدم..می تونید از این مقاله ها هم استفاده کنید..و بهره لازم رو ببرید..
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.