View Full Version : گفتگو: چرا کاربرانی که عضویتشون صرفا ایجاد مزاحمت هست، اخراج نمیشن؟
Mr'Jamshidy
جمعه 19 اسفند 1390, 00:46 صبح
واقعا این سوالی بود که مدت ها فکر من رو درگیر کرده
-------------
اینجا یک انجمن برنامه نویسی هست یا انجمن مسخره بازی؟
اگر مسخره بازی که هیچ
اما اگر انجمن برنامه نویسی هست چرا کاربرانی که فقط دارن مسخره بازی در میارن اخراج نمیشن؟
برای نمونه همین کاربر shahabbasic (http://barnamenevis.org/member.php?214889-shahabbasic)
از وقتی که عضو شده تو هر پستی که داده، غیر از یک مشت چرت و پرت چیز دیگه ای نمیشه پیدا کرد
واقعا چرا مدیران (سایت/بخش) جلو اینجور کاربران رو نمیگیرن؟
آیا غیر از اینه که ما اینجا جمع میشیم برای تبادل اطلاعات؟
Galawij
جمعه 19 اسفند 1390, 11:08 صبح
دوست عزیز، من عصبانیت شما را درک می کنم.
از وقتی که می گذارید و جواب می دید و بعد نتیجه دیگری می گیرید.
ولی می تونستید درخواستتون را با پیام خصوصی با یکی از مدیران ارشد مطرح می کردید. نه اینکه اینجا پست بزنید!
هر انسانی با هر طرز فکر و جایگاهی، شخصیت و احترامی داره ...
از مدیران محترم خواهشمندم که این تاپیک را پاک کنند.
MohammadGh2011
جمعه 19 اسفند 1390, 11:09 صبح
واقعا این سوالی بود که مدت ها فکر من رو درگیر کرده
-------------
اینجا یک انجمن برنامه نویسی هست یا انجمن مسخره بازی؟
اگر مسخره بازی که هیچ
اما اگر انجمن برنامه نویسی هست چرا کاربرانی که فقط دارن مسخره بازی در میارن اخراج نمیشن؟
برای نمونه همین کاربر shahabbasic (http://barnamenevis.org/member.php?214889-shahabbasic)
از وقتی که عضو شده تو هر پستی که داده، غیر از یک مشت چرت و پرت چیز دیگه ای نمیشه پیدا کرد
آیا غیر از اینه که ما اینجا جمع میشیم برای تبادل اطلاعات؟
سلام عليکم به همه ي دوستان محترم
تالارهاي برنامه نويسي مثل قبل نيستند،هيچ مديري نيست که پاسخ بده،من تو همين بخش کلي پست و تاپيک ديدم و زدم ولي کسي پاسخ گو نبوده.
من نميگم کسي اخراج بشه يا نشه فقط ميگم چرا مديران محترم تاپيک ها رو کنترل نميکنند؟اگه کسي تو پست هايي که ميزنه و چيز بيهوده اي مينويسه که اصلا مفيد نيست خب اون پست بايد توسط مديران حذف بشه ولي کو مدير.!
Mr'Jamshidy
جمعه 19 اسفند 1390, 12:33 عصر
ولی می تونستید درخواستتون را با پیام خصوصی با یکی از مدیران ارشد مطرح می کردید. نه اینکه اینجا پست بزنید!
دوست عزیز من با حرف شما کاملا موافقم، هر انسانی سخصیت و احترامی داره اما...
یکی از مزایایی که این سایت داره و خیلی هم عالیه اینه که پست های هر کاربر قابل پیگیریه
از مرداد 90 این کاربر عضو سایت شده، تعداد پست هایی که زده (در حال حاضر 394) که شما برو خودت چک کن من چیزی نمیگم، ببین از این 394 تا پست چند تاش مفید بوده؟
قصد توهین ندارم اما بعضی از عضو های این سایت واقعا زاید هستن
این کاربر اصلا شعور انجمن اومدن رو نداره، دایما داره کاربر ها رو مسخره میکنه و ...
حالا باز هم میگی این کاربر شخصیت داره؟ لایق احترام هست؟
سلام عليکم به همه ي دوستان محترم
تالارهاي برنامه نويسي مثل قبل نيستند،هيچ مديري نيست که پاسخ بده،من تو همين بخش کلي پست و تاپيک ديدم و زدم ولي کسي پاسخ گو نبوده.
من نميگم کسي اخراج بشه يا نشه فقط ميگم چرا مديران محترم تاپيک ها رو کنترل نميکنند؟اگه کسي تو پست هايي که ميزنه و چيز بيهوده اي مينويسه که اصلا مفيد نيست خب اون پست بايد توسط مديران حذف بشه ولي کو مدير.!
من به مدیر ها کار ندارم دوست عزیز، به هر حال اون ها هم انسان هستن
هزار و یک مشکل ممکنه براشون پیش اومده باشه که من و شما خبر نداشته باشیم
یا اصلا به وجود همچین کاربر هایی توجه نکرده باشن
و به همین دلیل من این تاپیک رو زدم که یک نفر این مورد رو پیگیری کنه
Mr'Jamshidy
جمعه 19 اسفند 1390, 12:42 عصر
دوست عزیز که دم از شخصیت انسان میزنی
اینو ببین:
نکنه توقع داری برنامه هایی که براشون کلی زحمت کشیدم رو بگم بفرمایید اینم سورسش نوش جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس تا از پشت غیر فعالت نکردم بهتره ساکت بشی
فکر میکنی دروغ میگم اینم لینک: سورس های ماورایی - پست شماره 47 (http://barnamenevis.org/showthread.php?182956-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C&p=1459765&viewfull=1#post1459765)
Felony
جمعه 19 اسفند 1390, 13:37 عصر
بارها و بارها به این سوال پاسخ داده شده ، مدیران مثل من و شما کار دارن ، بی کار نیستن ، کارشون سرک کشیدن به انجمن ها نیست و بابت این کار حقوق نمیگیرن !
شما این مشکل رو با مدیر ارشدی تو سایت در میون گذاشتی و اقدامی نشد ؟!
بهتره این تاپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?298682-%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84-(-%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AF-)) رو مطالعه کنید و سعی کنید با کاربرانی که بیکار هستن و علاقه زیادی دارن که تاپیک ها رو به جنجال بکشن وارد بحث نشید و این قبیل موضوعات رو به صورت خصوصی با آقای کشاورز یا آقای موسوی مطرح کنید .
Mr'Jamshidy
جمعه 19 اسفند 1390, 13:49 عصر
بارها و بارها به این سوال پاسخ داده شده ، مدیران مثل من و شما کار دارن ، بی کار نیستن ، کارشون سرک کشیدن به انجمن ها نیست و بابت این کار حقوق نمیگیرن !
شما این مشکل رو با مدیر ارشدی تو سایت در میون گذاشتی و اقدامی نشد ؟!
بهتره این تاپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?298682-%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84-(-%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AF-)) رو مطالعه کنید و سعی کنید با کاربرانی که بیکار هستن و علاقه زیادی دارن که تاپیک ها رو به جنجال بکشن وارد بحث نشید و این قبیل موضوعات رو به صورت خصوصی با آقای کشاورز یا آقای موسوی مطرح کنید .
راستش لینکی که معرفی کردید رو من خوندم و خوب حرفتون رو قبول دارم
اما ....
تاپیکیه که دیگه زده شده و بهتره همینجا صحبت بشه
موارد بعدی رو چشم با پیغام خصوصی اطلاع میدم
-----
در مورد اون جمله
راستش منظورم این نبود که چرا مدیران سایت همچین کاری رو انجام نمیدن
منظورم این بود چرا برای این موضوع (مثل بقیه قوانین) یک قانون نمیزارن که به محض دیده شدن همچین کاربرانی بشدت و براحتی بشه باهاشون برخورد کرد که دیگه جای هیچ گله ای هم نباشه
و این که همونطور که یک سری مدیر روی پست ها، تاپیک های تکراری و ... نظارت دارن یک سری هم روی رفتار ها و بقیه مسایل دردسر ساز نظارت نمیکنن؟
Felony
جمعه 19 اسفند 1390, 14:03 عصر
و این که همونطور که یک سری مدیر روی پست ها، تاپیک های تکراری و ... نظارت دارن یک سری هم روی رفتار ها و بقیه مسایل دردسر ساز نظارت نمیکنن؟
قبلا تعداد مدیران کم بود و همچین مشکلاتی در سایت وجود داشت و مدتی تصمیم بر این بود که تعدادی از اعضاء به عنوان ناظم در سایت شروع به کار کنند که بعد مدیران ارشد تصمیم گرفتن که تعداد مدیران رو زیاد کنن و این کار هم تا مدتی مشکلات رو رفع کرده بود ، ولی در حال حاظر سایت به دوره ای رسیده که افراد قدیمی و خبره سایت شدیدا درگیر کار و ... هستند ( منجمله مدیران ) و کمتر میتونن به سایت سر بزننن و سایت داره از لحاظ کاربران تجدید میشه و تعداد کاربران تازه وارد که با قوانین انجمن آشنایی ندارن و با توجه به سن و سالشون پرخاشگر و ... هستند و نیاز به کنترل بیشتری دارن داره روز به روز زیادتر میشه و از طرف دیگه افراد قدیمی سایت روز به روز کم پیدا تر ، بنابراین دوستان جدید باید سعی کنن با مدیران همکاری کنن و با کسی تو تاپیکی وارد بحث های انحرافی نشن و در صورت مشاهده تخلف با استفاده از دکمه " آگاه کردن مدیریت از مخالفت " مدیر مربوطه رو در جریان قرار بدن تا مدیران در زمان حظور در سایت سریعتر بتونن به مشکلات رسیدگی کنن نه اینکه خودشون هم یک پای ماجرا بشن و تو تاپیک ها به جون هم بیافتن ...
MohammadGh2011
جمعه 19 اسفند 1390, 14:13 عصر
سلام عليکم
من به مدیر ها کار ندارم دوست عزیز، به هر حال اون ها هم انسان هستن
هزار و یک مشکل ممکنه براشون پیش اومده باشه که من و شما خبر نداشته باشیم
یا اصلا به وجود همچین کاربر هایی توجه نکرده باشن
بله شما درست ميگيد و من هم حرف شما رو کاملا قبول دارم،اما خب مديران محترم بخش ها مسئوليت مديريت رو قبول کردن و بايد هفته اي يک بار هم که شدهبه تاپيک ها يک سري بزنند.
به حال ماها هيچ فرقي نميکنه که مديرها باشند و تاپيک هارو کنترل کنند يا نباشند.و من هم بيکار نيستم بيام اينجا اين حرفها رو بزنم و اين موضوع رو پيگيري کنم فقط ديدم براي مثال در تالار VB6 همينطور داره پست ها و تاپيک هاي غير مفيد و به درد نخور ايجاد ميشه بي پاسخ و باعنوان نامناسب گفتم اين موضوع رو همينجا مطرح کنم.
Galawij
جمعه 19 اسفند 1390, 14:28 عصر
دوست عزیز که دم از شخصیت انسان میزنی
دوست من، قصد دفاع از کسی را نداشتم، فقط روش انسانی برخورد با این جور مسائل را یادآور شدم از طریق پیام خصوصی هم می شد مطرح کرد. در کل با صحبت های جناب تاجیک موافقم. برنامه نویس امروز خیلی با برنامه نویس دو، سه سال پیش تفاوت داره.
اون لینکی هم که دادید، مطالعه کردم، فقط می تونم بگم واقعاً متأسفم .... آدم این تاپیک ها را با تاپیک های خارجی مقایسه می کنه شُکه می شه .....:متعجب:
حمیدرضاصادقیان
جمعه 19 اسفند 1390, 20:36 عصر
سلام.
من به شخصه از همکاری دوستان عزیز که سعی در بهبود وضعیت سایت دارند تشکر میکنم.
متاسفانه داریم به روزهای پایانی سال نزدیک میشیم و مسلما سر اکثر افراد شلوغ هست و در پی جمع کردن کارها هستن.
من خودم اکثرا آخر وقتها یا صبح خیلی زود به سایت سر میزنم و فقط سعی میکنم پستهای زائد رو کنترل کنم و دیگه وقت نمیکنم به پستهای دیگه جواب بدم.
ولی با کمک دوستان و توضیحاتی که جناب تاجیک دادن خیلی بهتر میشه به روند اوضاع رسیدگی کرد.
ممنون
mmd2009
جمعه 19 اسفند 1390, 22:52 عصر
با سلام.
از عنوان تاپیک حمایت می کنم ولی خب این روزها دور زدن اینجور کارا سادست. به نظر من بهترین کار ممکن اینه که فعلا سایت برنامه نویس یوزر جدید اصلا اجازه نده که ایجاد بشه و یوزرهایی زائدی که مزاحم هستند رو هم محروم کنند تا شاید این اوضاع نامناسب کمی بهتر بشه
موفق باشید
Mr'Jamshidy
شنبه 20 اسفند 1390, 15:28 عصر
سلام.
من به شخصه از همکاری دوستان عزیز که سعی در بهبود وضعیت سایت دارند تشکر میکنم.
متاسفانه داریم به روزهای پایانی سال نزدیک میشیم و مسلما سر اکثر افراد شلوغ هست و در پی جمع کردن کارها هستن.
من خودم اکثرا آخر وقتها یا صبح خیلی زود به سایت سر میزنم و فقط سعی میکنم پستهای زائد رو کنترل کنم و دیگه وقت نمیکنم به پستهای دیگه جواب بدم.
ولی با کمک دوستان و توضیحاتی که جناب تاجیک دادن خیلی بهتر میشه به روند اوضاع رسیدگی کرد.
ممنون
با سلام.
از عنوان تاپیک حمایت می کنم ولی خب این روزها دور زدن اینجور کارا سادست. به نظر من بهترین کار ممکن اینه که فعلا سایت برنامه نویس یوزر جدید اصلا اجازه نده که ایجاد بشه و یوزرهایی زائدی که مزاحم هستند رو هم محروم کنند تا شاید این اوضاع نامناسب کمی بهتر بشه
موفق باشید
پس اگر از موضوع حمایت میکنید اولین گزینه برخورد با این کاربر معرفی شده باشه لطفا.
تا ببینیم بقیه مدیران عزیز چه کاری انجام میدن
این گزینه لغو عضویت هم بنظر من بهترین کار هست در فعلا
تا اوضاع سایت یکم رو به راه بشه
-----
باز هم از همکاری دوستان ممنون
---ویرایش-------
البته دوست خوبمون xxxxx_xxxxx (http://barnamenevis.org/member.php?46030-xxxxx_xxxxx) به موضوع این کاربر رسیدگی کردن
IamOverlord
یک شنبه 21 اسفند 1390, 23:16 عصر
حالا جدای این بحث ها اگه این ترول ها نباشن که فروم ها داغ نمی شه...:قهقهه:
Mr'Jamshidy
دوشنبه 22 اسفند 1390, 06:43 صبح
حالا جدای این بحث ها اگه این ترول ها نباشن که فروم ها داغ نمی شه...:قهقهه:
خوب البته اینم یک طرفه قضیه ست :چشمک:
ولی بعضی ها دیگه واقعا از شور به درش میکنن
من خودم به شخصه از سر به سر گزاشتن با بقیه لذت میبرم
اما هیچ وقت برای لذت بردن خودم به کسی توهین نمیکنم
جایی که نباید پارازیت نمیدم
اما این خدا نیامرزی که من اینجا معرفی کردم که دیگه اونایی که تو بخش ویبی هستن (مثل خود شما) میدونن چه آفتی بود
صد رحمت به آفت
امکان نداشت تو یک تاپیک شرکت نکنه و باعث ناراحتی کسی نشه
vcldeveloper
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 12:52 عصر
زیر هر پستی دکمه با عنوان "آگاه کردن مدیریت از مخالفت" وجود داره که کاربردش گزارش کردن پست های خلاف قوانین سایت هست. اگر هر پستی که خلاف قوانین بود را با این روش گزارش کنید، و علت گزارش را هم در کادر مربوطه درج کنید، مدیر همان تالار یا مدیران ارشد می تونند به راحتی بهش رسیدگی کنند، و به تناسب نوع تخلف، کاربر مربوطه را جریمه کنند. هر جریمه امتیاز منفی مشخصی داره، و اگر کاربری میزان امتیاز منفی اش به حد مشخصی برسه، به طور خودکار توسط نرم افزار سایت از سایت اخراج میشه.
پس راه حل مشکل شما استفاده از دکمه مربوطه هست.
موفق باشید
Saber Mogaddas
جمعه 11 فروردین 1391, 20:10 عصر
زیر هر پستی دکمه با عنوان "آگاه کردن مدیریت از مخالفت" وجود داره که کاربردش گزارش کردن پست های خلاف قوانین سایت هست. اگر هر پستی که خلاف قوانین بود را با این روش گزارش کنید، و علت گزارش را هم در کادر مربوطه درج کنید، مدیر همان تالار یا مدیران ارشد می تونند به راحتی بهش رسیدگی کنند، و به تناسب نوع تخلف، کاربر مربوطه را جریمه کنند. هر جریمه امتیاز منفی مشخصی داره، و اگر کاربری میزان امتیاز منفی اش به حد مشخصی برسه، به طور خودکار توسط نرم افزار سایت از سایت اخراج میشه.
موفق باشید
سلام آقای کشاورز و خسته نباشید
من چند باری از آگاه کردن مدیر سایت از تخلف استفاده کردم ولی رسیدگی نشده ..سوالم این هست که اعضایی که پست رو در مکان نامناسب درج می کنن هم تخلف محسوب میشه و می شه از این btn استفاده کرد یا نه؟
با تشکر..
MohammadGh2011
جمعه 11 فروردین 1391, 20:29 عصر
موفق باشید
من چند باری از آگاه کردن مدیر سایت از تخلف استفاده کردم ولی رسیدگی نشده ..سوالم این هست که اعضایی که پست رو در مکان نامناسب درج می کنن هم تخلف محسوب میشه و می شه از این btn استفاده کرد یا نه؟
سلام عليکم آقاي کشاورز
جناب Saber Mogaddas درست ميفرمايند،من هم چندين بار از همين دکمه استفاده کردم ولي هيچ رسيدگي نشده.
براي مثال به تاپيک زير توجه بفرماييد:
http://barnamenevis.org/showthread.php?333021-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D8%B9%DA%A9%D9%88%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-(-%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C-)
در اولين پستي که جناب xxxxx_xxxxx حذف کردند،کاربر aliooali از ايجاد پست تشکر کردند و از دکمه ي تشکر استفاده نکردند. من به ايشون تذکر دادم و دوباره جناب xxxxx_xxxxx پست من رو حذف کردند همونطور که ملاحظه ميکنيد فرمودند که از دکمه ي آگاه کردن مدیریت از مخالفت استفاده کنم و در آخر کاربر aliooali (در پست8)هيچ توجهي نکردند و دوباره از پست براي تشکر استفاده کردند من اين بار از همون دکمه ي آگاه کردن مدیریت از مخالفت استفاده کردم ولي همونطور که ميبينيد پست ايشون پا برجاست و هيچ رسيدگي نشده.:متفکر:
با تشکر
vcldeveloper
شنبه 12 فروردین 1391, 13:08 عصر
سلام آقای کشاورز و خسته نباشید
من چند باری از آگاه کردن مدیر سایت از تخلف استفاده کردم ولی رسیدگی نشده
سلام عليکم آقاي کشاورز
جناب Saber Mogaddas درست ميفرمايند،من هم چندين بار از همين دکمه استفاده کردم ولي هيچ رسيدگي نشده.
سلام،
ممنون از شما. قاعده کلی کار این هست که ما به گزارشات کاربران رسیدگی می کنیم. اما این به اون معنی نیست که هیچ گزارشی از دستمان در نرفته باشه. گاهی اوقات پیش میاد که یک گزارش دیده نمیشه، یا بهش توجه کافی نمیشه، یا یک مدیر از آن عبور میکنه به امید اینکه مدیر دیگه ایی آن را بررسی کنه، و مواردی از این دست. اما به عمده گزارشات کاربران رسیدگی میشه. اگر احساس می کنید به گزارشی رسیدگی نشده، میتونید آن پست را مجددا گزارش کنید. این کار باعث بالا آمدن آن گزارش در لیست گزارشات میشه.
سوالم این هست که اعضایی که پست رو در مکان نامناسب درج می کنن هم تخلف محسوب میشه و می شه از این btn استفاده کرد یا نه؟
بله؛ هر چیزی که خلاف قوانین سایت باشه، تخلف محسوب میشه، و قابل گزارش کردن توسط کاربران هست.
موفق باشید
Saber Mogaddas
شنبه 12 فروردین 1391, 15:55 عصر
با تشکر از توجه شما ..
آقای کشاورز چرا من فکر می کنم که تالار طراحی خودگردان شده؟ من در این مدتی که تو برنامه نویس عضو هستم برای نمونه ندیدم که مدیران تالار طراحی وب رسیدگی کنند؟ حتی گاهی شده که مدیر تالار دیگه، به عنوان مثال مدیر تالار php رسیدگی کرده و یا شما ..
JaVa
شنبه 12 فروردین 1391, 18:34 عصر
سلام... و خسته نباشید....
اومده شماره تلفن داده میگه زنگ بزنید من در ماه 100 برنامه نویس رو استخدام می کنم.
اومده تو تالار vb.net این نو نوشته:/
می خواستم برنامه هایم را با زبان جاوا بنویسم نمی دونم از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟
بهترین منبع برای یادگیری زبان جاوا چیست ؟
با تشکر....
l4dl4d
پنج شنبه 23 شهریور 1391, 12:26 عصر
خوب دوست عزیز اینقدر همه چیز گرون شده که نمیتونند همه روز بیان نت
در کل خوب دیگه هر انجمنی مشکلاتی اینچنینی داره دیگه...
شما ببخشین:لبخند:
و تاپیک قفل شــــــ ــد
l4dl4d
شنبه 25 شهریور 1391, 19:42 عصر
البته خوفی هایی هم داشته و جواب های زیادی را داده و گره های زیادی را گشوده است!
یادش باد و روحش شاد !!! چون ایشون مسدود شده هستن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.