View Full Version : راه اندازی بانک اطلاعاتی تحت شبکه
saeid_109
جمعه 04 آذر 1384, 00:56 صبح
برای راه اندازی برنامه تحت شبکه تنها باید از تنظیمات بانک اطلاعاتی برای قرار دادن در شبکه استفاده کنیم یا باید کد نویسی آن را نیز تغییر دهیم ؟
Farzin49
سه شنبه 08 آذر 1384, 11:55 صبح
اگه Sql رو روی سرور نصب کرده باشی و نسخه سرور رو هم نصب کرده باشی با نصب Connectivity Tools بر روی Client ها برنامه ها این امکان رو پیدا می کنند که با استفاده از Ado به اطلاعات موجود در بانک اطلاعاتی سرور دست پیدا کنند.
Ehsansh
یک شنبه 21 اسفند 1384, 21:04 عصر
آقا خواهش میکنم یکی جواب این سئوال رو بده.
100 تا تاپیک در این مورد هست.
هیچ کدوم به جواب نرسیده.
mzjahromi
یک شنبه 21 اسفند 1384, 21:12 عصر
برای راه اندازی برنامه تحت شبکه تنها باید از تنظیمات بانک اطلاعاتی برای قرار دادن در شبکه استفاده کنیم یا باید کد نویسی آن را نیز تغییر دهیم ؟
تو کد نویسی هم باید یک سری مسائل رو رعایت کنی. چون با توجه به اینکه همه کاربران به صورت همزمان در حال کار با سیستم هستند. هر لحظه ممکنه اطلاعات تغییر کنه.
در نتیجه آزادی عمل شما کمتر هست. و نکاتی از قبیل قفل گذاری و ... رو باید رعایت کنید.
به عنوان مثال شما در سیستم تک کاربره اگر موجودی یک جنس را بخوانید و مقداری را از آن کم کرده و یا به آن اضافه کنید و سپس موجودی را ثبت کنید. هیچ مشکلی بوجود نمی آید. ولی در یک سیستم تحت شبکه این روش بسیار نامناسب است چون ممکن است پس از خواندن شما شخصی دیگر اطلاعات را تغییر دهد. در این زمان...(البته این یک مثال ساده برای روشن شدن بحث بود)
taherbaghal
سه شنبه 23 اسفند 1384, 12:08 عصر
سلام دوستان میشه بیشتر در این رابطه بحث کنید چون این مشکل یکی دو نفر نیست
اول باید مشخص بشه که چه تنظیماتی بایدروی Client ها صورت بگیره و بعد هم باید مشخص بشه که چطوری از توی برنامه به پایگاهی که تو سروره وصل بشیم یعنی باید برای سرور یه کنکشن جدا ساخته بشه و برای کلاینت ها جدا؟
و سوم اینکه توی کد نویسی از چه قوانینی استفاده کرد
با تشکر
mzjahromi
سه شنبه 23 اسفند 1384, 13:24 عصر
چه تنظیماتی بایدروی Client ها صورت بگیره و بعد هم باید مشخص بشه که چطوری از توی برنامه به پایگاهی که تو سروره وصل بشیم بستگی به زبون برنامه نویسی تون داره. در تنظیم Connection String باید IP سرور رو مشخص کنید. یا می تونید از ODBC استفاده کنید.
یعنی باید برای سرور یه کنکشن جدا ساخته بشه و برای کلاینت ها جدا؟
اگر هم دیتا بیس Local داشته باشی و هم بخوای از سرور اطلاعات بگیری برای هر کدوم باید connection بسازی
و سوم اینکه توی کد نویسی از چه قوانینی استفاده کرد
این خودش یه کتاب میشه. من فقط یه چیز رو میگم اونهم موقعی که اطلاعات رو میخونی تغییر میدی و بعد مینویسی. تو این مورد باید دقت داشته باشی.(البته این فقط یک مورد هست ولی همین خیلی مهمه)
Ehsansh
سه شنبه 23 اسفند 1384, 14:30 عصر
آقا چی شد این جواب؟
چرا هیچ کس نیست این مشکل ما رو حل کنه؟
mohamaddelphi
چهارشنبه 24 اسفند 1384, 16:27 عصر
دوستان سلام .من تازه می خواهم برنامه نویسی بانک اطلاعاتی حت شبکه را در دلفی شروع کنم. اگه ممکنه منو راهنمایی کنید و در صورت امکان کتاب مفیدی در این مورد به من معرفی کنید.
من با sqlserver و delphiتا اندازه ای اشنا هستم.
یا علی.
mohamad_jannesary@yahoo.com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.