ورود

View Full Version : اعضا لازم برای تشکیل یک شرکت طراحی وب

sara_aryanfar
شنبه 20 اسفند 1390, 10:48 صبح
با سلام دوستان به همراه یکی از همکلاسی ها در صدد تشکیل یک شرکت طراحی وب هستیم می خواستم از دوستانی که این مسیر رو رفتن درخواست کنم بفرمایند چه تعداد نفرات و با چه تخصص هایی نیاز هست و روال کار رو هم دوستان بفرمایند ممنون

khanlo.javid
شنبه 20 اسفند 1390, 17:31 عصر
با سلام

دوست گرامی تاسیس شرکت طراحی وب سایت که کار ساده ای نیست و شما باید هزینه های زیادی رو صرف این شرکت کنید + روال قانونی تاسیس ولی پیشنهاد من به شما اینه که شما یه گروه درست کنید و یه سایت پشتیبان برای خودتون بسازید و از طریق سایت سفارش بگیرید و قرارداد با طرف مقابل ببندید و بعد سایتشونو طراحی کنید و بهشون تحویل بدید اینجوری خیلی به نفع شماست .

موفق باشید.

hobab-theme
شنبه 20 اسفند 1390, 18:53 عصر
شما باید ابتدا خط مشی برای اهداف خودتون تنظیم کنید. بعد ببینید چه خدماتی رو می خواید ارائه بدید و مهمتر از همه شما می خواید هزینه صرف کنید پس :
باید ابتدا پشتوانه مالی خودتون رو درست کنید. چون ممکنه تا مدتی 1000 تومان هم کار نکنید.
والی پایه نفرات واسه طراحی (طراحی) وب سایت : 1-گرافیست 2.HTML و CSS کار 3- اسکریپت کار (javascript, jQuery and more...) و 4 هم مدیر پروژه
حالا بستکی به خودتون داره . ممکنه این 4مورد بشه 2 مورد یا ممکنه بشه 100 مورد و ...

cyrusthegreat
یک شنبه 21 اسفند 1390, 00:52 صبح
دوست عزیز

یه چیز بهت می گم، بعنوان تجربه. شرکت بزنی، تا یکی دو سال اول، باید از جیب بزاری و در بهترین حالت، بتونی پول خرج های ماهیانه ای که داری رو در بیاری. پس بهتره تا پشتوانه مالی خوبی نداری شروع نکنی. اینو من بهت می گم، که خودم شرکت طراحی وب دارم.

Saber Mogaddas
یک شنبه 21 اسفند 1390, 10:21 صبح
سلام
حداقل سه نفر حداکثر ش هم نسبت به کار شما داره..
حداقل به این صورت خواهد بود که یکی برنامه نویسی خواهد کرد..یکی طراحی قالب رو و یکی هم که کار طراحی و گرافیکی رو..هر سه نیز بازاریابی می کنن..بعد از چند سال که تجربه کسب کردین می تونید کار هارو گسترش بدین..
موفق باشی..