View Full Version : سوال: نوشتن برنامه تحت شبکه
Fastdesign
شنبه 20 اسفند 1390, 11:07 صبح
سلام
می خوام برنامه تحت شبکه بنویسم ولی نمی دونم چجوری تستش کنم . یعنی شبکه ای دم دست ندارم .
حالا می خوام با نرم افزار VMware Workstation این کار را روی سیستم خودم(برای تست کردن برنامه) انجام بدم ولی نمی چجوری این کار را انجام بدم .
دوستان راهنمایی کنید.
با تشکر
BORHAN TEC
شنبه 20 اسفند 1390, 13:37 عصر
کافی است که در vmWare یک سیستم عامل مجازی نصب کنید و بعد از آن در داخل همان سیستم عامل مجازی IP و دیگر چیزهایی که برای شبکه کردن نیاز است را تنظیم کنید. همچنین این کارها را باید در سیستم عامل پایه هم انجام دهید تا بتوانید شبکه را برپا کنید. برای شبکه کردن این دو سیستم عامل برای راحتی کار در محیط vmWare و در قسمت تنظیمات مربوط به شبکه گزینه host only را انتخاب نمایید.
اگر باز هم مشکلی بود ما در خدمتیم.
Fastdesign
شنبه 20 اسفند 1390, 16:16 عصر
جناب عشایری متشکرم از راهنمایی تون
با نرم افزار VMware Workstation یک سیستم عامل مجازی را نصب کردم . حالا تو IP و نقش کلاینت / سرور سیستم مجازی و سیستم پایه موندم .
تو نرم افزار VMware (سیستم مجازی) و سیستم پایه نحوه تخصیص IP راهنمایی کنید .
با تشکر
BORHAN TEC
شنبه 20 اسفند 1390, 19:10 عصر
توجه داشته باشید که Workgroup ها باید یکی باشند و همچنین Ip ها هم باید از یک کلاس IP باشند. البته برای راحتی کار پیشنهاد می کنم که vmWare Tools را هم در سیستم عامل مجازی حتماً نصب کنید(فایل iso آن به همراه vmware وجود دارد). همچنین توجه داشته باشید که FireWall ها را هم برای برقراری ارتباط تنظیم کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.