ورود

View Full Version : سوال: قفل برنامه



mrs225
شنبه 20 اسفند 1390, 11:11 صبح
سلام.
چگونه میتوان برنامه نوشت که وقتیexeشود کپی نشه یا بهتر بگم قفل باشه

Mahdi_vb6
دوشنبه 22 اسفند 1390, 18:49 عصر
این که چجوری بخوای برنامت رو قفل کنی بستگی به خلاقیت خودت داره
مثالا:
این روش یک روش بسیار رایجه که ساختن کرکش هم دشواره به شرطه ها و شروطه ها
الف) شما باید تابعی پیدا کنی که شماره هارد سیستم رو بدست بیاره و طی یک عملیات ریاضی بسیار پیچیده(اینجا همون شرطه که گفتم اگه توی فرمول ریاضیت از توان و توابع مثلثاتی استفاده کنی به این زودی ها کرک نمیشه) اونو به یک کد تبدیل کنه و در متغیری (x) ذخیره کنه. در ضمن به کاربر شماره هارد رو نشون بدهد و تقاضا کند که برای فعالسازی برنامه این کد را به ایمیل urmail@???.com ارسال کنید.
ب) شما با استفاده از اون فرمول شماره هارد که براتون رسال شد رو بوسیله ی همون فرمول پیچیده ریاضی به کد تبدیل می کنید و براش ایمیل میکنید و بهش میگید که این رو به فرض در text1.text کپی کنه.
پ) حالا برنامه شما text1.text رو با متغیر x که همون شماره هارد کدشده است مقایسه می کنه اگه درست بود برنامه فعال میشه.

توجه داشته باش که در این مثال شماره هارد یک فرض است. شما می تونی این کد(شماره هارد) رو که کدی منحصر بفرد است رو هنگام فروش برنامه به کاربر بدی(چه میدونم تو ویزارد یا زیر هالوژن یا با sms ).
اگه در این ضمینه سوال داشتی بگو

mrs225
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 17:44 عصر
سلام
تشکر از پاسختون . اگه سورس در این رابطه دارید برای دانلود قرار دهید