ورود

View Full Version : سوال: گزارش گیری از داده های گرفته شده از پورت سریال

m-madani
شنبه 20 اسفند 1390, 12:54 عصر
با سلام به همه دوستان

من تازه این فروم رو پیدا کردم و تا جایی که من دیدم کامل ترین فروم برای برنامه نویسی هم هست . من رشتم الکترونیکه و به واسطه کار با AVR دوست داشتم نحوه کار با VB6 و Toolbox های اون رو یاد بگیرم .
الان هم میخوام داده های گرفته شده از پورت سریال رو که مقدار یک سنسور هست رو در یک جایی (بصورت دیتابیس ) ذخیره کنم همراه با زمان آن و مقدارش . بعد بیام نمودار رو برحسب مقدار/زمان رسم کنم.
این رو هم بگم چون تازه کارم نمی دونم ساختار دیتابیس به چه صورت هست و به چه صورت میشه اون رو ساخت و ازاون استفاده کرد.(در حد صفرم)
همچنین میخوام کاربر مقدار اون سنسور رو برای هر موقع که خواست مثلا 10 روز پیش بتونه توی محیط کاربری وارد کنه وببینه.
البته الان خودم با Windows form کار میکنم و یک چیزایی بلدم.

دوستان اگه کمکم کنن و بگن چه منابعی رو برای این کار بخونم چون دارم از صفر شروع میکنم ممنون میشم.
در ضمن اینقدر توی این فروم اصطلاحات تخصصی بود که نفهمیدم این تاپیک رو کجا بزنم . الان هم امیدوارم جای درستی زده باشم.:لبخندساده::لبخندساده:

powerboy2988
شنبه 20 اسفند 1390, 20:58 عصر
اون دیتارو تو AVR می خوای ذخیره کنی؟؟ می تونی از GSM Module استفاده کنی ؟؟

m-madani
شنبه 20 اسفند 1390, 21:19 عصر
نه دیتا ها رو توی دیتابیس سیستم مبدا ذخیره می کنم.
آره میتونم از اون ماژول ها استفاده کنم ولی چون اون محل مبدا خودش کامپیوتر داره و دسترسی به اینترنت و همچنین چون می خوام یک دیتابیس داشته باشم که داده ها رو روی اون ذخیره کنم از pc استفاده می کنم. حالا اگه به نظر شما روش بهتری برای این کار وجود داره ممنون میشم اون رو بگید. .(اگه میشه توی اینترنت هم این دیتابیس رو پیاده کرد لطفا روش پیاده سازی اون رو هم بگید)

powerboy2988
شنبه 20 اسفند 1390, 21:24 عصر
ارسال از AVR به PC رو مشکل نداری...

حالا می خوای چیکار کنی؟؟

m-madani
شنبه 20 اسفند 1390, 21:51 عصر
نه اونش حله .
فقط موندم این اطلاعات رو چطوری به یک کامپیوتر خاص(همون کامپیوتر مقصد) که به اینترنت وصله بفرستم. و اگه بخوام دستوری رو از اون نرم افزاری که توی کامپیوتر مقصده به کامپیوتر مبدا بفرستم (مثلا اینکه بخوام یک قسمت از داده های داخل دیتابیس رو بخونم) باید چکار کنم؟

m-madani
شنبه 20 اسفند 1390, 21:55 عصر
اصلا کلا این رو بهت بگم که توی ارسال و دریافت دیتا روی اینترنت و دریافت اون توسط برنامه ای که طراحی کردم مشکل دارم و نمیدونم باید چکار کنم و از کجا شروع کنم.نمی دونم این ارتباط باید چطوری بین این دو کامپیوتر برقرا بشه.

powerboy2988
شنبه 20 اسفند 1390, 21:58 عصر
احتیاج به یک Valid IP داری که سمت کامپیوتر مقصد تعریف میشه و دیتا رو با استفاده از وب سرویس می تونی انتقال بدی..

این وب سرویس رو خیلی راحت با net. پیاده سازی کنی و ازش استفاده کنی..

حالا می تونی هرچی بخوای بفرستی و هرچی هم که می خوای بگیری (منظورم فایل نیست ها، منظورم اطلاعات هستش...)

m-madani
شنبه 20 اسفند 1390, 22:07 عصر
این وب سرویس رو خیلی راحت با net. پیاده سازی کنی و ازش استفاده کنی..

از اینکه وقت گذاشتی و به سوالام جواب دادی ممنونم.
فقط نمیدونم این پیاده سازی وب سرویس با .net چطوری هست ؟ رفرنسی براش داری؟
البته خودم هم توی اینترنت می سرچم!!
در ضمن منظورت از valid ip چیه ؟

ببخشید اگه سولای خیلی ابتدایی می پرسم.

m-madani
شنبه 20 اسفند 1390, 22:09 عصر
valid ip رو فهمیدم چیه. چطوری میشه این آی پی روگرفت؟

powerboy2988
شنبه 20 اسفند 1390, 22:12 عصر
از اینکه وقت گذاشتی و به سوالام جواب دادی ممنونم.
فقط نمیدونم این پیاده سازی وب سرویس با .net چطوری هست ؟ رفرنسی براش داری؟
البته خودم هم توی اینترنت می سرچم!!
در ضمن منظورت از valid ip چیه ؟

ببخشید اگه سولای خیلی ابتدایی می پرسم.

اینجا راحت گفته که چطوری بسازی : لینک (http://www.codeproject.com/Articles/863/Your-first-C-Web-Service)

در مورد Valid IP : لینک (http://barnamenevis.org/showthread.php?46935-Valid-Ip-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F)

نه بابا... سوالات ابتدایی چیه؟؟ همه از این مشکلات دارن... حتی خودم... :)

m-madani
شنبه 20 اسفند 1390, 22:40 عصر
بازم ازت ممنونم.
فقط بعد از اینکه این وب سرویس رو ایجاد کردم چطوری باید از اون در برنامه ای که درست کردم استفاده کنم؟(برنامه رو با VB10 نوشتم )
برای استفاده و پیاده سازی وب سرویس سایت خاصی رو سراغ داری که مطمئن باشه؟

powerboy2988
یک شنبه 21 اسفند 1390, 08:06 صبح
می تونی با وب سرویس دیتا رو تو دیتابیس بریزی .. و اون برنامه ی خودت از دیتابیس دیتا رو بخونه...

اون لینکی که دادم رو ببین...

هر جا هم به مشکل برخوردی ... مطرح کن.. جوابتو می دم..