View Full Version : دانلود سورس جلوگیری از تغییر تاریخ سیستم
سید حمید حق پرست
شنبه 20 اسفند 1390, 18:31 عصر
سلام دوستان بزرگوار
همانطور که قول دادم سورس جلوگیری از تغیر تاریخ سیستم برای جلوگیری از استفاده برنامه که بعد از سه روز از کار بیفته و با عقب بردن تاریخ سیستم کاربر نتونه از برنامه استفاده کنه
خودتون میتونید این سه روز رو افزایش یا کاهش دهید
امیدوارم به کارتون بیاد
موفق باشید
یا علی (ع)
Veteran
شنبه 20 اسفند 1390, 23:24 عصر
ممنون اما
اگر این سورس رو گذاشتید برای ساختن برنامه های تریال که اصلا مناسب این کار نیست
توی یک مسیر فوق العاده ساده ذخیره میشه چرا که با تابع savesetting سیو میکنین میدونین که کجا سیو میشه ؟!
توی برنامه از شرط ها نباید استفاده کنید کرکر میتونه شرط هارو معکوس کنه
سید حمید حق پرست
شنبه 20 اسفند 1390, 23:36 عصر
توی برنامه از شرط ها نباید استفاده کنید کرکر میتونه شرط هارو معکوس کنه
دوست عزیز ممنون از توجت ولی این سورس واسه جلوگیری از تغییر تاریخ سیستم هس و این تاپیک واسه جلوگیری از کرک نیست . دوستان سورس جلوگیری از تغییر تاریخ رو خواستن منم گذاشتم . این سورس روش کار بشه بهتر میشه . اونا که از من سورس جلوگیری از کرک رو نخواستن
توی یک مسیر فوق العاده ساده ذخیره میشه چرا که با تابع savesetting سیو میکنین میدونین که کجا سیو میشه ؟!
تو رجستری ذخیره میشه دوست عزیز این یک نمونست . سورس که جلوی دست کاربرانه میتونن اسم مسیر ذخیره رو یه اسم عجیب غریب بزارن تا صد سال پیدا نشه .
موفق باشید
یا علی (ع)
M.T.P
شنبه 20 اسفند 1390, 23:57 عصر
جناب حق پرست تلاش شما قابل ستایشه
چیزی که هست همه برنامه های vb و vba که از تابع SaveSetting استفاده می کنند خروجیش تو مسیر زیر در ریجستریه :
[HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA Program Settings]
البته الگوریتم تشخیص زمان اجرا و بررسی زمان سپری شده که نوشتید جای تقدیر داره فقط باید مکان نگهداریش جای امن تری باشه.
سید حمید حق پرست
یک شنبه 21 اسفند 1390, 00:20 صبح
ممنون از توجهتون
روشهای زیادی واسه اینکار هست
نمونش ذخیره در یه فایل متنی با پسوند عجیب مثل dll ocx و .. در پوشه سیستم 32
یا علی (ع)
Veteran
یک شنبه 21 اسفند 1390, 08:58 صبح
اونا که از من سورس جلوگیری از کرک رو نخواستن
چون این جلوگیری از تغییر تاریخ رو خیلی از دوستان میخواستن در رابطه با ساخت برنامه تریال
گفتم شاید با این هدف گذاشته باشین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.