View Full Version : استفاده از پورت
fatimah
جمعه 04 آذر 1384, 10:16 صبح
سلام . می خوام بدونم که چطوری میشه توی وی بی از پورت استفاده کرد ؟ یعنی اگه خواسته باشم که وقتی داری از فلان پورت استفاده می کنی فلان کار رو بکن . فقط می خوام بدونم که چطوری به وی بی پورت رو حالی کنم ؟ چون من تا حالا توی وی بی با پورت کار نکردم . آیا استفاده از پورت توی وی بی راحت تره یا وی سی ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنین . بای
gharibeh000
سه شنبه 23 اسفند 1384, 10:44 صبح
سلام
شما اگه از پورت منظورتون پورتای نرم افزاری باشه
باید برای اون ار کنترولر winsock استفاده کنین که توی خصوصیاتش راحت میتونین شماره پورت رو مشخص کنین
اگه اطلاعات بیشتری خواستی بگو تا بزارم
موفق باشی
یا حق ...
Moha_Tah
سه شنبه 01 فروردین 1385, 21:21 عصر
اگه بخوایم از پورت پارالل استفاده کنیم چی؟
vbhamed
جمعه 04 فروردین 1385, 21:41 عصر
سلام
با استفاده از برنامه زیر می توانید این کار را انجام دهید
scorpion_sincity
جمعه 11 فروردین 1385, 23:10 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
8---------------------------------------------------8
خوب بخواهیم یک برنامه بنویسیم که مثلاً دستگاهی به پورت USB وصل شد و کانکت شد برنامه به ما اطلاع بدهد؟
8----------------------------------------------------8
ممنون
vbhamed
جمعه 11 فروردین 1385, 23:34 عصر
سلام
USB در مرحله تحقیقاته
هنوز خودم نتونستم
اگر تونستم حتما
البته به یه جاهایی رسیدم
amir master
دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 12:44 عصر
موفق باشی
اگه کاری از ما برمیاد بگو کم نمیزاریم
vbhamed
دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 14:46 عصر
سلام
از دوستان عزیز هر کس اطلاعاتی داشته باشه و بتونه در اختیار بقیه بذاره خیلی خوشحال میشیم
با تشکر
amirsadeghi
شنبه 21 مرداد 1385, 22:40 عصر
سلام
منم دارم رو پورت usb کار می کنم و یه سورس راهنما هم دارم که ان شاء الله در اولین فرصت براتون میزارمش
فعلا
merdota
یک شنبه 29 مرداد 1385, 11:44 صبح
کسی از برنامه نویسی میکرو سر در می آره؟
inforfang
سه شنبه 07 شهریور 1385, 15:38 عصر
من با 8051 (BASIC & ASM) کار کردم ...
چطور می تونم کمکت کنم ؟
ehsan_electronic
سه شنبه 30 آبان 1385, 12:40 عصر
سلام به همگی دوستان
به طور کلی هر میکروکنترلری که دارای دو پایه به نام RXD , TXD باشه مجهز به پورت سریال هست که توسط کاربر می تونه بصورت سنکرون و آسنکرون برنامه ریزی بشه. چون میکروکنترلرها در منطق TTL هستند ، وقتی بخواهیم از میکرو با کامپیوتر ارتباط برقرار کنیم می بایست منطق TTL که دارای لبه های ولتاژی بین 0 تا 5 ولت است را به استاندارد RS-232 ببریم تا برای پورت سریال کامپیوتر قابل فهم بشه.
حالا یک نکته : RS-232 چی میگه ؟ می گه برای تشخیص 1 logic ولتاژی مابین 3- الی 18- وبرای تشخیص 0 logic ولتاژی مابین 3+ الی 18+ را قبول می کنم.
خوب با توجه به صحبتی که شد برای تبدیل منطق TTL میکرو به RS-232 از ای سی MAX232 استفاده می کنند. این ای سی سطح 5+ را به 8.5- ولت و صفر را به 8.5+ تبدیل می کنه و به راحتی می تونید پیداش کنید.
و جواب اون دسته از دوستانی که میخواستند از طریق VB یا هر زبان دیگه با پورت سریال ارتباط برقرار کنند :
در زبانهای سطح بالای برنامه نویسی برای دسترسی به سخت افزار برنامه نویس می بایست لایه های مختلفی را طی کنه تا به رجیستر های مخصوص پورت سریال موجود روی مادربورد برسه ولی در زبان سطح میانی مثل C و حتی زبانهای سطح پائین بدلیل نزدیک بودن به سخت افزار و آدرس رجیسترهای مادربورد این کار ساده تر واز همه مهمتر با سرعت بالاتری انجام می شه.
در زبانهایی مثل VB و دلفی می بایست برای طی کردن مسیر گفته شده از ActiveX یا DLL فایلهایی جهت انجام اینکار استفاده کرد. مثل MSCOMM32.ocx که ضمیمه خود ویندوزه ویا فایلی که دوستمون VBHamed ضمیمه کرده بود. نمونه برنامه ای با mscomm تو این آدرس براتون گذاشتم و خوشحال می شم اگه بتونم کمکی به دوستان بکنم.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=33336
hz262hz262
جمعه 17 آذر 1385, 14:57 عصر
کتاب:
طراحی کامپیوترهای شخصی و مدارات رابط - محمد علی مزیدی و جانیس گیلیسپی مزیدی - انتشارات دانشگاه علم و صنعت ایران
گذرگاه ها و درگاه های کامپیوتر های شخصی - مهندسین عبدالحمید منصوریان فر و اصغر کریمی - انتشارات موئسسه دانش پژوهان برین
powerboy2988
یک شنبه 01 بهمن 1385, 10:37 صبح
برنامه DirectX SDK رو یه نگاهی بکنید
saeed9982
دوشنبه 21 اسفند 1385, 18:56 عصر
منظورت چه نوع میکرویی z80 یا avr یا pic اگه منظورت avr به www.iranled.com یه سری بزن
electro_saeed
یک شنبه 05 فروردین 1386, 02:26 صبح
چی می خوای Bascom یا چیز دیگه؟
pirani
یک شنبه 05 فروردین 1386, 10:14 صبح
بله منظوزت کدوم میکرو هست .
برای استفاده از پورت سریال باید از کنترل mscomm استفاده کنی .
CodeMasterX
دوشنبه 06 فروردین 1386, 02:38 صبح
برای ارتباط با میکروکنترلر ها ما تو دانشگاه برای کنترل روبوت هامون از پورت پارالل و میکروی AVR استفاده می کنیم.برای برقراری ارتباط با سریال و پارالل هم شما میتونید از inpout32.dll استفاده کنید.یه پروژه سورس باز هست.تو اینترنت یه جستجو کنید پیداش می کنید.خود این dll با Visual C++ 6.0 نوشته شده.دانلودش که کردین به پروژه اضافش کنین،خودش یه سری توضیح در مورد استفاده از توابع Api32 اش رو داده.اگه پیداش نکردین بگین آپلودش کنم.32 کیلوبایت بیشتر نیست.
CodeMasterX
سه شنبه 07 فروردین 1386, 02:22 صبح
اول از همه ضمیمه این پست رو دانلود کنید که یه dll و یه کنترل ActiveX هست.
مد زیر رو تو یه ماژول بنویسید و با نام inpouttv4.bas ذخیره کنید:
Public Declare Function Inp Lib "inpout32.dll" Alias "Inp32" (ByVal PortAddress As Integer) As Integer
Public Declare Sub Out Lib "inpout32.dll" Alias "Out32" (ByVal PortAddress As Integer, ByVal Value As Integer)
یه فرم طراحی کنید که شامل دو کنترل Label و دو کنترل TextBox و دو کنترل CommandButton هست.نام تکست باکس ها رو به ترتیب Text1 و Text2 بذارید.نام دکمه ها رو هم به ترتیب Command1 و Command2 بذارید.Text1 کنترلی هست که آدرس پورت مورد نظر رو بهش نسبت میدین و Text2 کنترلی هست که دیتا رو براتون یا می خونه یا می نویسه.
کد زیر رو به Command1_Click() اضافه کنید:
Text2.Text = Str(Inp(Val("&H" + Text1.Text)))
کد زیر رو هم توی Command2_Click() بنویسید:
Out Val("&H" + Text1.Text), Val(Text2.Text)
یادتون نره که قبل از هر کاری این دو اکتیوایکس رو رجیستر کنید.این همون کنترل های inpout32 هست که بهتون گفتم تو اینترنت بصورت رایگان وجود داره.اگه کسی هم به دردش می خوره سورسش رو هم آپلود می کنم که با زبان VC++ 6.0 نوشته شده.
موفق باشید!
payaimen
یک شنبه 14 بهمن 1386, 16:46 عصر
برنامه ارتباط با پورت سریال رو با اینتراپت انجام دادم کسانی که تمایل دارن سورس رو دریافت کنند میتونن با payaimen@gmail.com تماس بگیرند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.