ورود

View Full Version : یه مشکل مسخره در رابطه با ADOTABLE متصل یه یک جدول در sql در رابطه با کلید اصلی آن!

oghab
جمعه 04 آذر 1384, 10:30 صبح
سلام
من سعی می کنم تا جایی که میشه سوالای مسخره نپرسم و اینجور مشکلاتو خودم یه جوری حل کنم. ولی دیشب تا حالا هر چی کردم درست نشد که نشد!
برنامه تا دیروز عصر بدون مشکل جواب میداد. بعد یه سری dbedit و dbgrid و یه adotable ویه datasource روش گذاشتم. بدون اینکه هیچ کدی بنویسم error زیر را میده!
من یه adotable دارم که به یه جدول تو sql وصله! وقتی این adotable را active اش را true می کنم. error میده! false میکنم. error نمیده!
چون من adotable های زیادی روی فرم داشتم.(چون فرمم شامل یه 14 تایی tabsheetاست و هر کدوم یه گردی چیزی دارن که به یه جدل وصل میشن) اسم adotable را تغییر داده بودم. این adotable را حذف کردم و یکی دیگه گذاشتم. بازم همین error را به همین نام داد!
اسم جدولمو تو sql تغییر دادم. بازم همین error را با همین نام داد!
نهایتا فهمیدم گیرش به کلید اصلی جدولم است! دو تا فیلد دارم که با هم کلید اصلیند! هیچ رکوردی هم فعلا تو جدولم ذخیره نکردم!
وقتی کلید اصلی را در جدول پاک می کنم! و جدولم دیگه کلید اصلی نداره! وقتی adotable را active اش را true می کنم! دیگه error نمیده! وققتی دوباره کلید اصلی برا تعریف می کنم! و active adotable ام را دوباره true می کنم! باز تو دلفی این error را با نام جدید جدول میده!
نمی فهمم مشکلش چیه! تا جایی که من میدونم هیچ جایی دیگه از برنامه از omponent ای با این اسم استفاده نکردم! تازه من که اسم table را عوض کردم. این با هر اسمی و هر کلید اصلی این جدول مشکل داره! و نمی فهمم گیرش از کجاست!!!!!
:گیج:

m-khorsandi
شنبه 05 آذر 1384, 10:02 صبح
در صورت امکان یه Script از جدول بسازید و اینجا پست کنید.

oghab
شنبه 05 آذر 1384, 10:43 صبح
سلام
ممنون از توجهتون
راستش من تابحال از جدولهام script نساختم و نمی دونم دقیقا چیه و چطور باید عمل کرد! (شرمنده )
در هر صورت من روی جدول در sql راست کلیک کردم و از گزینه all task گزینه generate sql script را زدم! فکر کنم راهش این باشه! دقیقا نمی دونستم چیو را باید انتخاب کنم ولی گزینه های مروبط به creat table و ndex ها را انتخاب کردم!
امیدوارم درست عمل کرده باشم!
نتیجه را rar کردم و ضمیمه کردم! چون نمیشد خودش را ضمیمه کرد.
همونطور که گفتن دو تا فیلد من با هم کلید اصلی هستند یعنی parvandeh_no و tarikh
و وقتی اینا کلید اصلی هستند تو دلفی error ذکر شده را میده و وقتی برای جدول کلید اصلی در نظر نمی گیرم دیگه تو دلفی error نمیده!
متشکرم

m-khorsandi
شنبه 05 آذر 1384, 12:08 عصر
با چه نسخه ای از نرم افزار های زیر کار میکنی؟
Delphi
SQL Server
Service Pack 3 رو برای SQL Server نصب کردی؟

oghab
شنبه 05 آذر 1384, 14:23 عصر
Delphi7
Sql Server 2000
Serivice Pack 3 را نصب نکردم!

m-khorsandi
شنبه 05 آذر 1384, 15:11 عصر
Serivice Pack 3 رو حتما" نصب کن.

در ضمن من جدولت رو چک کردم ، مشکلی نداشت. هم با دلفی 5 و هم با 7 باز کردم.
سرویس پک یادت نره.

oghab
شنبه 05 آذر 1384, 15:34 عصر
خیلی ممنون از توجهتون!
یعنی مشکل از نیود service pack است؟
متشکرم
موفق باشید