ورود

View Full Version : سوال: (سوال مبتدی) : اتصال به دیتابیس + کار با استورد پروسیجر ها

roholla.sadeghi
یک شنبه 21 اسفند 1390, 09:51 صبح
با سلامی گرم خدمت کاربران عزیز سایت برنامه نویس :قلب:
بنده کوچیک شما، صادقی هستم.
قصدم از ایجاد این تاپیک اینه که شما بزرگواری کنید و دستمو بگیرید :خجالت:
از الانم بگم، تا کارم راه نیفته ولتون نمیکنم :لبخند:

بذارید از اول بگم:
من یه سی شارپ کار مبتدی هستم. و اولین ویندوز فرمی که با دیتابیس نوشتم، سورسش رو از دوستم گرفتم. و طبق اون با دیتا بیس کار میکردم.
اینجوری بود که یه string تعریف میکرد و آدرس DataSource رو میداد (دیتابیس با پسوند mdf. تو یه جای هارد ذخیره میشد جهت پرتابل بودن) و سپس SqlConnection رو تعریف میکرد. سپس یه string دیگه تعریف میکرد که دستورات SQL تو اون بود. مثلأ یه رشته واسه insert، یکی واسه delete و... سپس SqlCommand رو تعریف میکرد و آدرس DataSource و کد SQL رو بهش پاس میداد. سپس SqlConnection رو Open میکرد و ادامه ی برنامه رو مینوشتیم.
من همینجوری با سی شارپ برنامه می نوشتم، تا اینکه پاییز امسال در دوره های آموزشی آموزشگاه برنامه نویس (دوره ASP مقدماتی) شرکت کردم. تو این دوره یاد گرفتم Data Base رو که توی Sql Server طراحی میکنم، با یه نرم افزار ازش یه Pakage بگیرم (جهت پرتابل بودن) . همچنین بجای نوشتن دستورات SQL، ما از Stored Procedure ها استفاده میکردیم. و برای کانکت شدن به DataSource از تنظیمات web.config استفاده میکردیم و یه ConnectionString تعریف میکردیم که توسط Configuration به Data Base متصل میشد. و یا کامپوننت Data Source رو از Tool Box تو پیج add میکردیم و DataSource رو بهش پاس میدادیم.

حالا من بعد از مدت ها سی شارپ WinForm رو باز کردم که توسط Stored Procediure ها بتونم کد بنویسم. نمیدونم کارم درسته یا نه. آخه وین فرم با وب فرق داره !!!

من اینجام که ازتون بپرسم تو وین فرم واسه کانکت شدن به دیتابیس بهینه ترین راه چیه؟
آخه نمیخوام دیگه از دیتابیس کپی بگیرم و با آدرس دهی بهش کانکت شم. میخوام به دیتابس خود اس کیو ال سرور کانکت شم.
یه راهنمایی جامع و روون میخوام.

پیشاپیش ممنونم که دستمو میگیرید :قلب:

roholla.sadeghi
یک شنبه 21 اسفند 1390, 11:48 صبح
با تشکر از این تاپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?133060-ADO.NET-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%86%D8%AA) تونستم به data base متصل بشم،
ولی همچنان در مورد stored procedure ها مشکل دارم :افسرده:

roholla.sadeghi
یک شنبه 21 اسفند 1390, 12:08 عصر
یه سوال دیگه ای که برام پیش اومده اینه که آیا میشه مثل وب پیج، توی وین فرم هم دیتا سورس رو اد کرد. و اون همه کد کانکت (همون تاپیکی که تو پست قبل اوردم) واسه دیتابیس ننویسیم؟

جواب بدین که سوالام داره پشت هم میان.
شما می مونید و کوله باری از سوالات من :لبخند: