View Full Version : سوال: Power Management در ویندوز CE - خاموش کردن Backlight
losingsleeep
یک شنبه 21 اسفند 1390, 11:20 صبح
سلام. من یه دستگاه دارم که روش Windows CE 5.0 هست. مشکل من اینه که در صورت کار نکردن کاربر با دستگاه ، صفحه نمایش اصلاً خاموش نمی شه. همینجوری روشن می مونه تا باتری دستگاه تموم شه. تنظیمات کنترل پنل هم نگاه کردم و فعاله ، اما کار نمی کنه. چه کار باید کرد؟
powerboy2988
یک شنبه 21 اسفند 1390, 12:18 عصر
دستگاه یک زمان idle داره که بعدش میره تو حالت suspend ...
شما برنامه ی نوشتید برای این دستگاه؟؟
losingsleeep
یک شنبه 21 اسفند 1390, 12:30 عصر
بله ، من یه برنامه روش نوشتم. اما این زمان Idle که شما میگید ، کجاست؟ چجوری تنظیمش کنم؟ ضمناً suspend خیلی کارآمد نیست ، چون اتصال GPRS در اون حالت از بین می ره و دوباره باید کانکت بشیم ، هر چند همین suspend هم من ندیدم که کار کنه.
powerboy2988
یک شنبه 21 اسفند 1390, 12:40 عصر
هر کاری که داری کار میکنی و بخوای وقتی که برنامتون تو حالتی که صفحه خاموش میشه... cpu میره تو حالت UnAttended .. شما هم باید برنامه رو تو این حالت اجرا کنی ...
کاری که باید بکنی اینه :
این dll رو از اینجا (http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?core) دانلود کن
این کد باعث میشه برنامه تو حالت unattended کار کنه
CoreDLL.PowerPolicyNotify(PPNMessage.PPN_UNATTENDE DMODE, -1);
این کد باعث میشه که از این حالا در بیاد
CoreDLL.PowerPolicyNotify(PPNMessage.PPN_UNATTENDE DMODE, 0);
losingsleeep
یک شنبه 21 اسفند 1390, 14:54 عصر
ممنون از نمونه کدی که گذاشتید. ولی مشکل خاموش نشدن صفحه نمایش دستگاه من هنوز پابرجاست.
powerboy2988
یک شنبه 21 اسفند 1390, 15:02 عصر
تو برنامه کاری نکردی که از خاموش کردنش جلوگیری کنی؟/
با registry که کار نکردی؟؟ چیزی رو که پاک نکردی از registry???
losingsleeep
یک شنبه 21 اسفند 1390, 15:53 عصر
نه. کاری تو registry و خود برنامه نکردم که مربوط به این قضیه باشه. ضمناً یه چیز دیگه که ممکنه کمک کنه:
من تو هر نمونه کدی که درمورد Power Management کار کرده دیدم ، برای کار با صفحه نمایش از ":BKL1" به عنوان نام دستگاه استفاده کرده ، در حالی که من اصلاً همچین کلید یا مقداری در registry ندارم. نام دستگاههای دیگه مثل دوربین و پورت سریال و غیره دیده می شه ، اما این نه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.