ورود

View Full Version : ذخیره کردن فیلم یا اهنگ کنترل میدیا پلایر

سید حمید حق پرست
یک شنبه 21 اسفند 1390, 19:42 عصر
سلام دوستان بزرگوار
امبدوارم حالتون خوب باشه
یه سوال داشتم

روش ذخیره اهنگ یا فیلم در حال پخش در کنترل میدیا پلایر رو کسی میتونه به ما بگه؟

ممنون از لطفتون

یا علی (ع)

SlowCode
یک شنبه 21 اسفند 1390, 20:03 عصر
فایل شما توی اینترنته یا هارد؟ می تونید با url آدرس فایل رو بدست بیارید اگه رو سیستم باشه که کپیش کنید و اگه توی اینترنت باشه دانلودش کنید.

just4froum
یک شنبه 21 اسفند 1390, 20:13 عصر
فکر کنم منظور دوست ما یه چیزی مثل capture یا فیلم گرفتن از دسکتاپ باشه . درسته ؟

SlowCode
یک شنبه 21 اسفند 1390, 20:28 عصر
اگه منظورتون هم عکس گرفتن از صفحه فیلم باشه، فکر کنم با ارسال کلیدهای Ctrl + I بتونید عکس رو ذخیره کنید.

سید حمید حق پرست
یک شنبه 21 اسفند 1390, 20:33 عصر
نه دوستان من با کنترل میدیا پلایر یه فایل اهنگ یا فیلم پخش میکنم و میخوام امکان ضبط به برنامه اضافه کنم که بشه اهنگ یا فیلم در حال پخش در کنترل میدیا پلایر در برنامم رو ظبط و ذخیره کنه

ممنون میشم راهنماییم کنید

یا علی (ع)

سید حمید حق پرست
دوشنبه 22 اسفند 1390, 16:29 عصر
سلام دوباره به دوستان
کسی نبود مارو راهنمایی کنه . الان یه تاپیک دیگه دارم که چند بار اوردمش بالا ولی بی نتیجه موند

یا علی (ع)

M.T.P
دوشنبه 22 اسفند 1390, 16:49 عصر
سلام
کنترل wmp این امکان رو نداره
اگه برای اون موضوع پخش فایل اینترنتی می خوای ، اگه به نتیجه ای رسیدم حتما شما رو در جریان خواهم گذاشت.

سید حمید حق پرست
دوشنبه 22 اسفند 1390, 16:57 عصر
اره دوست عزیز ممنون از شما . برای پخش اینترنتی میخوام . من با کنترل میدیا پلایر میدونم پخش کنم حالا میخوام امکان ظبط رو به برنامه اضافه کنم . تو همین گیر کرد . چند تا سوال دیگه تو یه تاپیک دیگه زدم اما جواب نگرفتم :
1- چطوری کلیک راست رو کنترل میدیا پلایر رو غیر فعال کنیم
2- یه پیکچر باکس داریم میخوام هرچی تو میدیا پلایر پخش بشه رو پیکچر باکس هم پخش بشه
و آخرین سوال همین روش ظبط اهنگ یا فیلم در حال پخش در کنترل میدیا پلایر هست

ممنون میشم دوستان راهنمایی و کمکم کنید

یا علی (ع)

سید حمید حق پرست
سه شنبه 23 اسفند 1390, 17:14 عصر
کسی نبود مارو راهنمایی کنه که چطور اهنگ یا فیلم در حال پخش در کنترل میدیاپلایر رو ظبط کنیم؟

یا علی (ع)

SlowCode
سه شنبه 23 اسفند 1390, 17:23 عصر
دوست عزیز اگه کسی بلد بود جواب میداد.لطفا اسپم ندید.:لبخندساده:
در ضمن ضبط رو هر سه بار به اشتباه نوشتین "ظبط"

محسن واژدی
سه شنبه 23 اسفند 1390, 17:34 عصر
1- چطوری کلیک راست رو کنترل میدیا پلایر رو غیر فعال کنیمسلام
دستور زیر را بررسی کنید:
WindowsMediaPlayer1.enableContextMenu = False

2- یه پیکچر باکس داریم میخوام هرچی تو میدیا پلایر پخش بشه رو پیکچر باکس هم پخش بشهبرای این مورد هم میتونین wmplayer را به picturebox وارد کنید یا با apiی SetParent در زمان اجرا parent آنرا تغییر دهید، برای مخفی کردن دکمه های کنترل هم خاصیت uiMode را برابر none قرار بدین

موفق باشید

سید حمید حق پرست
سه شنبه 23 اسفند 1390, 17:39 عصر
سلام
دستور زیر را بررسی کنید:
WindowsMediaPlayer1.enableContextMenu = False

برای این مورد هم میتونین wmplayer را به picturebox وارد کنید یا با apiی SetParent در زمان اجرا parent آنرا تغییر دهید، برای مخفی کردن دکمه های کنترل هم خاصیت uiMode را برابر none قرار بدین

موفق باشید

ممنون از راهنمایهات اقای واژدی ولی این سوالات دیروز حل شد این تاپیک :
http://barnamenevis.org/showthread.php?330986-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%85%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D8%A7-%D9%BE%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B1/page2

حالا مشکل من در ظبط کردن اهنگ یا فیلمی که در کنترل میدیا پلایر پخش میشه هست و پست اخر تاپیک بالا

یا علی (ع)

سید حمید حق پرست
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 16:09 عصر
تاپیک رو اوردم بالا شاید یکی از دوستان جوابمو داد . ممنون میشم راهنماییم کنید

یا علی (ع)

setroyd
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 23:27 عصر
با مدیا پلیر فکر نکنم بشه این چند وقت دوستان کدهای سنگینی میخوان !!! با مدیا پلیر نمیشه ولی شاید بتونی با توابع گرافیکی هندل اون رو capture کنی و به صورت عکس ذخیره کنی نه video !!

سید حمید حق پرست
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 23:42 عصر
یعنی هیجراهی نداره؟ فایلهای صوتی هم نمیشه ظبط کرد؟
فکر میکردم امکان ظبط فایل صوتی و تصویری امکان پذیر باشه .
اگه اینطوری که شما میگید باشه دیگه هیچی . خیلی احتیاج دارم . اگر کسی دیگه از دوستان راه دیگه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه

یا علی (ع)

setroyd
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 23:57 عصر
برای ضبط صدا کدهای زیادی هست من نمونه هاشو دیدم ولی باری فیلم نه !!! اونم با media player نبود مدیا پلیر یه component ساده هست و قادر یه این کار نیست فقط باری کارهای ساده قبیل پخش و این حرفهاست.