ورود

View Full Version : حرفه ای: نحوه برقراری ارتباط با Android؟؟؟

BORHAN TEC
دوشنبه 22 اسفند 1390, 10:16 صبح
سلام :قلب:

من در قسمتی از برنامه ام می خواهم با سیستم عامل Android که در یک گوشی موبایل نصب است ارتباط برقرار کنم. در اینجا طبق دانسته هایم فقط کافی است که آدرس پورت و نام هاست را بدانیم. شماره پورت 537 است و نام هاست هم می تواند یکی از مقادیر زیر باشد:

- transport-any (either usb or local emulator)
- transport-usb (the only usb device)
- transport-local (the only emulator)
- transport:SERIALNUMBER (the concrete device with the appropriate serial number)

توجه داشته باشید که با برقراری ارتباط دستوراتی که کاربر وارد می کنند به صورت اتوماتیک در حالت shell وارد می شوند. من روشهای مختلفی را برای برقرار کردن ارتباط تست کرده ام که متاسفانه با هیچکدام از آنها نتوانستم ارتباط بین Android و برنامه ام را برقرار کنم.
جالب اینجا است که به راحتی با نرم افزار puTTy می توانم این کار را انجام بدهم. به عنوان مثال اگر بعد از وارد کردن شماره پورت و نام هاست ارتباط را برقرار کنیم و سپس در پنجره شل ظاهر شده دستور ls را وارد کنیم خواهیم دید که محتویات داخل گوشی لیست می شود. این را هم بگویم که با کمک adb.exe که در اکثر دانگل ها می توان آن را یافت می شود این مشکل را برطرف کرد ولی من به دلایلی حتماً باید بدون هیچ ابزار اضافه ای این ارتباط را برقرار کنم.
آیا کسی از دوستان می تواند من را راهنمایی کند؟

با تشکر فراوان...:لبخندساده: