ورود

View Full Version : استفاده از Artisteer آری یا خیر

sara_aryanfar
دوشنبه 22 اسفند 1390, 15:08 عصر
با سلام خدمت دوستان خوبم نمی دونم شاید تنها بذای من این مورد پیش اومده که طرح هایی که برای قالب سایت ایجاد می کنم چندان جذاب نیستن البته به هر حال هر کاری درتخصص شخص خاصی هست و قدر مسلم یه برنامه نویس نمی تونه به اندازه یک گرافیست طرح زیبا بزنه بگزریم الان بعد چند مدت که تلاش کردم خودم کار گرافیک سایت رو انجام بدم به این نتیجه رسیدم که از نرم افزار Artisteer استفاده کنم دوستانی که ازش استفاده کردن دربارش یکم توضیح بدن که بهتر هست ازش استفاده کنم یا خیر ؟ و سوال دومم اینه من یه قالب زدم که برای asp تولید کنه وقتی داخل ویژوال باز کردم هیچ رقمه نتونستم ازش سر درآرم :گیج: به نظرتون قالب ها رو با چه فرمتی ازش خروجی بگیریم برامون بهتر خواهد بود ممنون

khanlo.javid
دوشنبه 22 اسفند 1390, 15:29 عصر
با سلام

دوست من به نظر من حتی اگه طرح هات خیلی هم ابتدایی هستش نباید از artisteer استفاده کنی چون این نرم افزار برنامه نویس رو تبل بار میاره نمیزاره برنامه نویس رو ایده هاش به درستی فکر کنه و نتیجش همین چیزی هستش که شما میگید که از کد هاش سر در نیاوردید پس بهتره خودتون با یه گرافیست به صورت مجازی یا در کنار هم همکاری داشته باشید و مطمئن باشید به نتیجه میرسید.

در ضمن شما برنامه نویس هستید نباید متکی به نرم افزار هایی از این قبیل باشید.

موفق باشید.

Sirwan Afifi
دوشنبه 22 اسفند 1390, 16:58 عصر
اتفاقا این نرم افزار برای گرفتن ایده خیلی کمک می کنه تنها مشکل این نرم افزار اینکه حجم خروجی خیلی زیاده شما می تونید Theme کلی رو خودتون ازش استخراج کنید، به نظر من که نرم افزار خوبیه ولی نه برای کسی که مبتدی باشه.

sara_aryanfar
دوشنبه 22 اسفند 1390, 17:41 عصر
fفکر می کنم بشه ازش برای درست کردن مسترپیج اینا استفاده کرد یعنی یه قالب کلی ازش بگیریم بعد خودمون هرچی دلمون بخواد بهش اضافه کنیم

sanay_esh
دوشنبه 22 اسفند 1390, 17:54 عصر
به نظر بنده هر نرم افزاری که ایجاد میشه بدنبال آن یک سری اهداف وجود داره که نباید بگیم برنامه نویس رو تنبل بار میاره دانستن اصول طراحی الزامی است ولی استفاده نکردن از امکانات طراحی یک کار غیرحرفه ای است شما میتوانید با استفاده از هر نرم افزاری طرح اولیه خود را ساخته و با اتکا به دانش اندوخته خود آنرا سفارشی نمائید و بتوانید ایده ای جالب به طرحهای هر نرم افزار طراحی بدهید

تمامی قالبهای آماده و نرم افزارهای طراحی قالب همه ساخته دست انسان بوده و برای کاهش وقت و هزینه آفریده شده اند اگر بخواهیم خودمان چرخ اختراع کنیم که نمیتوانیم پیشرفت کنیم و ابتکار از خود نشان دهیم

شما اگر بدین شکل فکر کنید : خوب هر نرم افزاری انسان را تنبل میکنه !!! به گفته دوستمان شما باید از طرحهای ابتدای استفاده کنی و آنها را سفارشی کنید بعد از نرم افزارهای حرفه ای مثل ارتیستر استفاده کنید تا بتوانید ایده های ایجاد شده را با ایده های خود ادغام و ترکیب کنید

mosi2007
سه شنبه 23 اسفند 1390, 01:31 صبح
ببخشید که تو این تایپیک سوال میپرسم
من با دریم ویور کار میکردم تا تو نت تبلیغ ارتیستر رو دیدم و دانلود کردم ولی هیچی اضافی توش ندیدم نسبت به دریم ویور حتی پخش دیزاین رو هم کم داره فقط بخش کد نویسی است
شاید من متوجه قابلیتی توش نشدم اگه چیز اضافی نسبت به دریم ویور داره ممنون میشم بهم بگید

narsic
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 11:27 صبح
در تحت وب کار سخت و تقریبا اشتباهیه که شما هم خودت بخوای کد بنویسی هم قالب طراحی کنید (یه زمانی چند سال پیش ما این سختی ها رو داشتیم و مجبور بودیم همه کار ها رو خودمون انجام بدیم) اما حالا نیازی به این موضوع نیست شما میتونی فقط کدنویس باشی و این کار ها رو هم به شخص دیگری واگذار کنی. این موضوع در حال حاظر برای شرکت های ایرانی هم جا افتاده که برنامه نویس برنامه نویسه نه طراح ظاهر.

khanlo.javid
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 11:39 صبح
در تحت وب کار سخت و تقریبا اشتباهیه که شما هم خودت بخوای کد بنویسی هم قالب طراحی کنید (یه زمانی چند سال پیش ما این سختی ها رو داشتیم و مجبور بودیم همه کار ها رو خودمون انجام بدیم) اما حالا نیازی به این موضوع نیست شما میتونی فقط کدنویس باشی و این کار ها رو هم به شخص دیگری واگذار کنی. این موضوع در حال حاظر برای شرکت های ایرانی هم جا افتاده که برنامه نویس برنامه نویسه نه طراح ظاهر.

یعنی به نظر شما نمیشه یه نفر کار طراحی(گرافیک) انجام بده و یکی دیگه برنامه نویسی کنه؟؟ منظورم کار مشترکه؟؟

narsic
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 11:44 صبح
یعنی به نظر شما نمیشه یه نفر کار طراحی(گرافیک) انجام بده و یکی دیگه برنامه نویسی کنه؟؟ منظورم کار مشترکه؟؟
من دقیقا گفتم که همین کار رو انجام بدید
یعنی یه نفر طراحی کنه (ترجیحا HTML رو هم ایجاد کنه) و یک نفر کدنویسی جاوا اسکریپت و سمت سرور

khanlo.javid
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 11:48 صبح
من دقیقا گفتم که همین کار رو انجام بدید
یعنی یه نفر طراحی کنه (ترجیحا HTML رو هم ایجاد کنه) و یک نفر کدنویسی جاوا اسکریپت و سمت سرور
OK ممنون .

موفق باشید.