ورود

View Full Version : سوال: قابلیت های زبان vb و دیگر زبان ها

robo-saz
دوشنبه 22 اسفند 1390, 17:38 عصر
با سلام.....
آیا زبان vb قابلیت های زبان های قدرتمند رو داره؟
کدام زبان ها قدرتمند هستند؟
نرم افزار های بزرگ با چه زبانی نوشته میشوند؟
یاد گیری زبان های قدرتمند چه مقدار به طول می انجامد؟
کدام زبان کارایی بیشتری دارد؟
آیا با vb یا vb6 می توان بازی و انیمیشن ساخت؟
تفاوت C#.net با C# چیست؟ویا تفاوت c++ با C++.net چیست؟ و یا تفاوت VB با VB.net چیست؟ ویا...کلا زبان هایی که دات نت به آن ها اضافه شده با خود زبان مثل مثال های بالا.

__________________________________________________ ___________

نوروزتان پیروز...

NOROZETAN PIROZ....

بهروز عباسی
دوشنبه 22 اسفند 1390, 22:49 عصر
درود دوست عزیز

آیا زبان vb قابلیت های زبان های قدرتمند رو داره؟
تامنظورت از قدرت چی باشه هر زبانی ویژگی های خودش رو داره vb هم در زمینه خودش قدرت داره.

کدام زبان ها قدرتمند هستند؟از نظر من زبانی قدرت منده که قدرت مانور زیادی در رابطه با سخت افزار داشته باشه(نظر شخصی)
اما در کل در دنیای امروز مثلاً:Delphi قدرت خوبی برای برنامه های پایگاه داده داره
VB قدرت خوبی برای آموزش برنامه نویسی داره
C# برای وب مناسبه
و زبانهایC,Assembly(به شرط حرفه ای بودن)در هر زمینه ای مناسب و قدرتمند هستند.

نرم افزار های بزرگ با چه زبانی نوشته میشوند؟
خودت میتونی با نرم افزارهای مثلPEID زبانی که برنامه هاباهاش نوشته شدن رو بدست بیاری(کمی تحقیق)
من این کارو کردم بیشتر باCوخانواده اش بعدDelphiو...

یاد گیری زبان های قدرتمند چه مقدار به طول می انجامد؟
اگه شالوده اصلی و منطق برنامه نویسی رو یاد بگیری زمان زیادی نمیبره
و در هرسطحی که باشی تجبره حرف اول رو میزنه
من برای یاد گیری برنامه نویسی این چیزهارو پیشنهاد میکنم:
1-اگه میخوای زبانی رو یاد بگیری(بافرض این که کمی برنامه نویسی بلدی)اون زبان رو از صفر شروع کن.
2-از کدهاونمونه برنامه های که توسط افراد حرفه ای نوشته و تست شده اند استفاده کن.
3-ازهمه مهم تر پشتکار.
4-راهنمای گرفتن و سوال پرسیدن(بعد از تلاش و نتیجه نگرفتن)از اساتیدو...

کدام زبان کارایی بیشتری دارد؟
در بالا اشاره شد کارای زبان وابسته به کاری است میخواهد انجام دهد.
برای مثال:برنامه نویسی سخت افزار(درایور نویسی)بایدباCیاassembly باشد نهvbیاhtml.

آیا با vb یا vb6 می توان بازی و انیمیشن ساخت؟
انیمیشن رو نمیدونم ولی بازی بله میشه

تفاوت C#‎.net با C#‎ چیست؟ویا تفاوت C++‎ با C++‎.net چیست؟ و یا تفاوت VB با VB.net چیست؟

کمی در باره.Net تحقیق کن میفهمی چیز پیچیده ای نیست .

robo-saz
سه شنبه 23 اسفند 1390, 08:44 صبح
ممنون از راهنمایی هاتون.
من در حال یاد گیری VB6 هستم و هرچه بیشتر یاد میگیرم تازه میفهمم که چقدر سخته از نظر توابع و... ولی چرا اسمش رو گذاشتن ویژوال بیسیک.
آیا زبان های C و C# و C++ از ویژوال بیسیک خیلی سخت ترند یا یاد گیری شون از ویژوال بیسیک سخت تر نیست؟آیا توابع مشترکی در این زبان ها است؟

بهروز عباسی
سه شنبه 23 اسفند 1390, 15:01 عصر
ولی چرا اسمش رو گذاشتن ویژوال بیسیک.
اگه کمی در باره تاریخچه این زبان تحقیق کنی میفهمی که Visual basic زبانی است که از تکامل زبان Basic,Qbasic,GW Basic حاصل شده که ویژگی ویژوال بودن و شی رای بهش اضافه و بعد از ویژوال شدن شدهVisual basic .

آیا زبان های C و C#‎ و C++‎ از ویژوال بیسیک خیلی سخت ترند یا یاد گیری شون از ویژوال بیسیک سخت تر نیست؟آیا توابع مشترکی در این زبان ها است؟
من C# کار نکردم اما هسته اصلیش همون C هست

در مورد زبانهای c,c++ بگم که کار کردم فرق زیادی ندارنc++ کمی به قابلیت های سی اضافه کرده
ویک نصیحت :
اگه هدفت از یادگیری برنامه نویسی اینه که واقعاً برنامه نویسی حرفه ای باشی باید یا سی یاد بگیری یا دلفی چون Vb امروزه تقریباً داره منسوخ میشه)vb6(

اگه vb.net رو هم یاد بگیری بد نیست
درمورد یاد گیری نه زیاد سخت نیست
توابع مشترک که کلاً این زبان ها به طور مشترک از api ویندوز استفاده میکنند فقط نام انها در محیطide ان زبان شاید با دیگری متفاوت باشد

robo-saz
سه شنبه 23 اسفند 1390, 16:40 عصر
برای تبدیل فایل(فرم یا پروجکت) VB و یا دیگر زبان ها به exe به طوری که کاربر نیاز نداشته باشه که نرم افزار VB رو نصب کنه یا فایل بدون نیاز به نصب اجرا بشه باید چه کار کرد؟

robo-saz
سه شنبه 23 اسفند 1390, 16:40 عصر
با سلامی دوباره.
همانطور که شما گفتید C++ قابلیت های بیشتری از C ، پس چرا میگید C یاد بگیر؟
در ضمن کدام زبان بازار کارش بیشتره؟

SlowCode
سه شنبه 23 اسفند 1390, 17:00 عصر
دوست عزیز robo-saz لطفا یه جستجو تو سایت بکن، بحث های خیلی خیلی زیادی تو سایت در این مورد شده اونم در سطح بالا. معمولا جاهایی مثل همکاران سیستم که میخوان ثبت نام کنن توی شرایطشون #C و SqlServer رو قید میکنن.لینک زیر آدرس سایت این شرکته که میتونید نوع زبان های درخواستی رو ببینید:
http://www.systemgroup.net/jobs?city=10&education=23&area=2

SlowCode
سه شنبه 23 اسفند 1390, 17:21 عصر
شما میتونید برنامه رو به صورت Portable بسازید.

robo-saz
سه شنبه 23 اسفند 1390, 18:50 عصر
برای این کار باید چه کار کرد؟
لطفا توضیح بدید.

بهروز عباسی
سه شنبه 23 اسفند 1390, 20:01 عصر
برای تبدیل فایل(فرم یا پروجکت) VB و یا دیگر زبان ها به exe به طوری که کاربر نیاز نداشته باشه که نرم افزار VB رو نصب کنه یا فایل بدون نیاز به نصب اجرا بشه باید چه کار کرد؟

درود دوست عزیز اگه منظورت اینه که می خواهی مثل برنامه های دیگه که استفاده میکنیم باشه(مثل Mozilla Firefox یا...)باید برنامه رو کامپایل کنی.
و اگه میخواهی کار بر برنامت از فایلهای قابل ویرایش پروژت استفاده کنه دوستمون گفت
شما میتونید برنامه رو به صورت Portable بسازید.

بهروز عباسی
سه شنبه 23 اسفند 1390, 20:04 عصر
برای این کار باید چه کار کرد؟
لطفا توضیح بدید.
باید یک نسخه پرتیبل ازvb تهیه کنی کنار پروژت بذاری و اونو به هر کی خواستی بدی
به شرط اینکه
میخواهی کار بر برنامت از فایلهای قابل ویرایش پروژت استفاده کنه

امید وارم مشکلت حل شده باشه

بهروز عباسی
سه شنبه 23 اسفند 1390, 20:12 عصر
با سلامی دوباره.
درود

همانطور که شما گفتید C++‎ قابلیت های بیشتری از C ، پس چرا میگید C یاد بگیر؟
بنظرت چرا انسان قبل از دویدن اول خزیدن ودوم راه رفتن رو یاد میگیره و بعد دویدن
این چیزی که شما گفتی لازم نیست حتماًرعایت بشه چون با یاد گیری c++ شماc رو هم یاد گرفتی

در بالا گفتم
-اگه میخوای زبانی رو یاد بگیری(بافرض این که کمی برنامه نویسی بلدی)اون زبان رو از صفر شروع کن.
اگه اول سی رو یاد بگیری یعنی از صفر و پایه شروع کردی

در ضمن کدام زبان بازار کارش بیشتره؟

در این باره حداقل دو سه بار توضیح دادم بازار کار،بهترین زبان و... به کاری که شما میخواهید انجام بدید ربط داره .

بهروز عباسی
سه شنبه 23 اسفند 1390, 20:23 عصر
یا فایل بدون نیاز به نصب اجرا بشه باید چه کار کرد؟
شرمنده به این دقت نکردم
این کار همون پرتیبل کردن فایلexe برنامته برای این کار باید تمام فایلهای runtimeی که برنامت نیاز داره در کنار برنامه ارائه کنی

مثلاً اگه از فایل .ocx خاصی که بطور پیش فرض تو سیستم(کاربر) وجود نداره استفاده کردی باید اونو کنار برنامت بذاری تا مشکلی پیش نیاد.

یاعلی.

robo-saz
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 07:25 صبح
ممنون.
ولی من نفهمیدم چی شد؟
لطفا اگر میشه گام به گام مراحل رو ذکر کنید یا اگر سایتی سراغ دارید که آموزش این کار رو داده آدرس رو قرار بدید.

محسن واژدی
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 08:23 صبح
ممنون.
ولی من نفهمیدم چی شد؟
لطفا اگر میشه گام به گام مراحل رو ذکر کنید یا اگر سایتی سراغ دارید که آموزش این کار رو داده آدرس رو قرار بدید.
سلام
پست شماره 1 تاپیک زیر را بررسی کنید:
http://barnamenevis.org/showthread.php?270261-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-Portable-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85!-%28%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A7%D8%A8%29

موفق باشید

doosbedari
پنج شنبه 24 مرداد 1392, 16:26 عصر
دوست عزيز ميتوني از برنامه زير استفاده كني كه خيلي خيلي مفيد هستش هم فايل هاي dll رو ايجاد ميكنه و هم فايل setup(فقط هنگام نصب بدريخته )
"C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98\Wizards\PDWizard\PDCMDLN.EXE"
يا
"C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98\Wizards\PDWizard"

miladatashin
پنج شنبه 24 مرداد 1392, 16:58 عصر
دوست عزيز ميتوني از برنامه زير استفاده كني كه خيلي خيلي مفيد هستش هم فايل هاي dll رو ايجاد ميكنه و هم فايل setup(فقط هنگام نصب بدريخته )
"C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98\Wizards\PDWizard\PDCMDLN.EXE"
يا
"C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98\Wizards\PDWizard"
البته اگه بعد دو سال هنوز دنبالش باشه !!!!
تاریخ آخرین پست رو نگاه کردین؟

m.4.r.m
پنج شنبه 24 مرداد 1392, 23:57 عصر
بابا زیر خاکی چرا پیدا می کنید یارو الان کد نویس شده رفته :لبخند: