View Full Version : سوال: آیا در PyQt باید برای به وجود آوردن هر عنصر، کد نوشت ؟
black phoenix
دوشنبه 22 اسفند 1390, 22:39 عصر
سلام
آیا در PyQt باید برای به وجود آوردن هر عنصر، کد نوشت ؟و یا مثل visual basic میشه اول محیط نرم افزار رو طراحی کرد و بعدا برنامه شو نوشت؟
leonard
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 13:01 عصر
میتونید از eric استفاده کنید به همراه qtdesigner
ولی یک کم تمرین کنید کدهای عالی خودتون خواهید نوشت
بعد از اون برید با eclipse , pydev که راحتتر کد بنویسید
sahama
شنبه 05 فروردین 1391, 17:10 عصر
سلام
ولی به نظر من دوستمون leonard جواب شما رو به درستی دادند
در Qtdesigner می توانید فرم های گرافیکی رو طراحی کنید و بعد یا مستقیما یا با تبدیل اونها به کد توسط pyuic از اونها در برنامه استفاده کنید لانتخاب یکی از اینت دو تا بیشتر سلیقه ایه ولی خود من کد هام رو کامپایل می کنم
kiarashk
سه شنبه 22 فروردین 1391, 09:47 صبح
استفاده از PyQt و درنهايت ساخت يه برنامه داراي رابط كاربري احتياج به كامپايل داره يا نه؟
(البته واضح هست كه منظورم با زبان پايتون هست)
ramezani_a
جمعه 25 فروردین 1391, 02:05 صبح
پایتون زبان اسکریپت است ونیازی به کامپایل ندارد و مستقیما اجرا می شود. البته در صورت نیاز می توانید کامپایل کنید و فایلی با پسوند pyc می سازد که باینری است و می توانید آنرا بجای اصل کد بکارببرید که این نیز ضروری نیست و کمکی به سرعت کد هم نمی کند.
اگر می خواهید از کد پایتون فایل اجرایی درست کنید باید سراع py2exe بروید که با PyQt خیلی خوب هم کار می کند.
kiarashk
جمعه 25 فروردین 1391, 14:35 عصر
پایتون زبان اسکریپت است ونیازی به کامپایل ندارد و مستقیما اجرا می شود. البته در صورت نیاز می توانید کامپایل کنید و فایلی با پسوند pyc می سازد که باینری است و می توانید آنرا بجای اصل کد بکارببرید که این نیز ضروری نیست و کمکی به سرعت کد هم نمی کند.
اگر می خواهید از کد پایتون فایل اجرایی درست کنید باید سراع py2exe بروید که با PyQt خیلی خوب هم کار می کند.
منظورم خود کد پایتون نبود منظورم فریم ورک PyQt هست اصلا چطوری می شه از این دو تا یه برنامه خروجی گرفت خارج از سیستم عامل ویندوز؟ من تا حالا با خود شل مک پایتون نوشتم اما یه برنامه با رابط کاربری و استفاده از یه فریم ورک مثل PyQt به چه صورت هست؟
این Py2exe که شما گفتید انگار برای ویندوز هست ؟
ramezani_a
جمعه 25 فروردین 1391, 20:03 عصر
PyQt چیزی نیست جز پایتون. که کتابخانه Qt در آن در دسترس قرار گرفته اند.
برای مک هم py2app وجود دارد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.