ورود

View Full Version : سوال: WindowsControlLibrary ( طراحی و ساخت یه usercontrol و استفاده در پروژه های معمولی و تفکیک کنترل ها )

aftabeshargh
سه شنبه 23 اسفند 1390, 19:04 عصر
سلام
یه فرم کوچیک (به نام usercontrol ) در WindowsControlLibrary طراحی کردم که شامل چندتا لیبل و تکست باکس (با کارکرد های کنترل ها کار نداریم ) و dll ساخته شده رو توی یه برنامه معمولی استفاده میکنم .
حالا میخوام بدونم توی این برنامه دومی چطور میشه از تکست باکس هایی که روی usercontrol قرار داده بودم استفاده کنم ؟ مثلا تقویم هایی که به صورت dll به برنامه اضافه میشن (این تقویم یه تکست باکس داره برای درج تاریخ مثلا textboxdate) حالا این تقویم رو به برنامه معمولی اضافه کردیم .
سوال کلی و اصلی : چطور توی برنامه معمولی که از تقویم استفاده کردم میتونم از textboxdate استفاده کنم و مثلا با دستور sql محتوای این textboxdate.text رو به دیتابیس بفرستم ؟ ( یعنی چطور textboxdate رو از تقویمه تفکیک کنم ؟)
امیدوارم بتونید منظورمو بگیرید :گیج::لبخند:

aftabeshargh
سه شنبه 23 اسفند 1390, 20:57 عصر
واضح تر بگم :
مثلا یه لیبل در WindowsControlLibrary طراحی کردم که با رفت و خارج شدن موس روی اون تغییر بک گروند بده " حالا که این لیبل رو توی پروژه دیگه استفاده میکنم دیگه خاصیت text نداره و نمیتونم متن لیبل رو بنویسم . به نظر شما باید چکار کنم ؟:متفکر:

فرید نجفلو
سه شنبه 23 اسفند 1390, 21:48 عصر
ببینید اگه می خواید به صورت مستقیم به لیبل دسترسی پیدا کنید به این صورته:
UserControl1.Lable1.Text
ولی این روش خوبی نیست به جای این شما یک پراپرتی عمومی برای UserControl1 ایجاد می کنید(مثلا SelectedDate) که کارش برگشت تاریخ ویا ست کردن اونه
به این صورت هم کارتون اصولی شده هم این خاصیت در Properties Explorer قابل مشاهده ست(البته می تونید با attribut مخفیش هم بکنید)

aftabeshargh
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 09:18 صبح
سلام
تو برنامه ای که از اون لیبل استفاده کردم " روش اول نمیشه و لیبل برای usercontrol ش تعریف نشده (usercontrol فرمی هستش که قبلا لیذل روی اون طراحی کردم)
usercontrol1.label.text نمیشه.

میشه برای پروپرتی یه توضیح بدید؟ چطور پروپرتی میشه تعریف کرد که بعدا در Properties Explore قرار بگیره ؟ باید از دستور زیر استفاده کرد ؟ میشه با یه مثال توضیحش بدید؟
Public Property pr(ByVal prr As String)
Get

End Get
Set(ByVal value)

End Set
End Property